Yanco 2540 Napisano Septembar 8, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Danas uradih servis u Slovačkoj, 124e. Ako se dobro sećam, u Delti je 135e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 8, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo kažem da je ovde sve skuplje i pitam gde ide razlika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod nas su plate veće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 9, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Mi brže vozimo motore od vozaca EU pa zato nam je skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 10, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pumpa na bateriju sa aliexpresa i košta ca 25e. Tačna je i relativno tiha. Može raditi i kao powerbank za punjenje mobitela. U model RH 09 ( od 2021) knap stane u dio podruma koji je predviđen za alat a i alat može lijepo pored nje samo ako se izvadi onaj veliki ključ za stelovanje amortizera. Baterija pumpe se dopunjava sa utičnice. Ako mi treba navigacija zamjenim kabl. Možda sam ovaj post trebao ostaviti za jeseni kad počnu kiše i forum se vrati sa druma ali nisam mogao 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 10, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan I recimo sa 2 na 2,6bar koliko dugo pumpa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 10, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Par minuta Bio sam u minusu 0.3 po gumi i stvarno je brzo nagurao. Od totalno izduvane nisam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Septembar 10, 2022 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je imati i nositi tu stvarcicu sa sobom, zatreba sa vremena na vreme da se brzinski proveri/dopumpa. Imam Xiaomi, stoji u tank torbi ne mrda odatle. Porucio sam migavci i jedva cekam da mi stignu, isti kao sto novi model nosi. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra ti izgledaju ovi migavci. Jel to plug & play na oem ili mora da se menja i centrala?Ja sam se ovih dana vozao novim X-ADV i po svemu sudeci ce NC na oglase pocetkom naredne sezone Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1281 Napisano Septembar 13, 2022 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za ekipu znalaca,koliko je zapravo NC visok,da ne kazem nizak. Ja sam 1,70m. I koliko mu se na opruzi da dostelovati,tj. spustiti visina? Neka iskustva od zivih ljudi ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Stari moj prijatelju banjalučki Model RH 90 ( 2016 do 2020) visin sjedist 830mm. Sa mojih 174cm sasvim normalno sa obje noge na zemlji valjda zbog malo uzeg sjedišta Model RH 09 ( 2021-) visina sjedista 800mm opet normalno sa obje noge na zemlji skoro isti položaj kao na RH90 valjda zato što je sjedište malo šire. Uz visinu dužina nogu od prepona je bitna ( to svi znamo). Meni je 32 incha ( znam po farmerkama) pa neka te vodi i taj podatak. Za našu visinu je i obavezno podešavanje kormana za 2.5cm prema vozaču. Koliko te se sjećam iz Mostara (kada si pazario od mene Zephyra) ne bi trebao imati problema sa ovim motorom tj. imaš dobre šanse da kada ti se ukaže prilika da sjednes na NC da to bude dobro. Nepotrebno će biti petljanje sa oprugom. Veliki pozdrav za tebe Promenio Septembar 13, 2022 član Limeni67 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Septembar 14, 2022 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku ponudu da uzmem hondu nc750sa 2014 u svajcarskoj. Izvinjavam se za off. Interesuje me gde ima da se kupe prednje vile far..? Nove ili polovne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 15, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš valjda frankenštajna da praviš iz CH? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Septembar 15, 2022 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Zašto fankenštajn kad može sve lepo da se zameni i da bude kao nov. Prešao oko 15000km,švaba uzeo od osiguranja novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4277 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u HR far, 600€... Imaš i kod nas par njih koji imaju polovne delove za NC. Pogledaj po oglasima. Probaj da nabaviš polovno u Swiss, mozda je povoljnije...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1281 Napisano Septembar 15, 2022 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.9.2022. at 21:49, Limeni67 je napisao: Stari moj prijatelju banjalučki Model RH 90 ( 2016 do 2020) visin sjedist 830mm. Sa mojih 174cm sasvim normalno sa obje noge na zemlji valjda zbog malo uzeg sjedišta Model RH 09 ( 2021-) visina sjedista 800mm opet normalno sa obje noge na zemlji skoro isti položaj kao na RH90 valjda zato što je sjedište malo šire. Uz visinu dužina nogu od prepona je bitna ( to svi znamo). Meni je 32 incha ( znam po farmerkama) pa neka te vodi i taj podatak. Za našu visinu je i obavezno podešavanje kormana za 2.5cm prema vozaču. Koliko te se sjećam iz Mostara (kada si pazario od mene Zephyra) ne bi trebao imati problema sa ovim motorom tj. imaš dobre šanse da kada ti se ukaže prilika da sjednes na NC da to bude dobro. Nepotrebno će biti petljanje sa oprugom. Veliki pozdrav za tebe Ooo lijep pozdrav,hvala na odgovoru... Malo me stizu godine,pa cu ganjat neki laksi i nizi motor..,a nisam jos za kruzera,to kad pridjem blize 70-toj!! Mada moju Hondu nisam ni stavio u oglase jos.. Tj. jesam prosle godine,pa skinuo.. Pijemo kafu cim me put nanese u Mostar,a tebe ako nanese u BL,zovi!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 20, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/10/2022 at 11:40 PM, Satelis said: Dobro je imati i nositi tu stvarcicu sa sobom, zatreba sa vremena na vreme da se brzinski proveri/dopumpa. Imam Xiaomi, stoji u tank torbi ne mrda odatle. Porucio sam migavci i jedva cekam da mi stignu, isti kao sto novi model nosi. Jel treba neki automat još ili samo da se "butne"? Lepi su stvarno, uvek mi je malo bolo oči što je na našem modelu sve LED osim migavaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Septembar 21, 2022 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemož da radi kako treba sa oem automatom, mora se zameniti s'elektroncem.... imaš i njega na aliu za sića lovu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 21, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd videćemo prvo kako to kod tebe čuči... Nesumnjam da će biti bolje na oko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Septembar 21, 2022 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imas u temi o Integri..... baci pogled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 22, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bacio look, lepo to sve izgleda, al ja sam lood ima da naručim i providni i dimovan... Tako da biće i za kolege možda. A da, ako nekom trebaju kao što čika Dare sada ima na mopedu, imam ih, al ih nikad nisam stavio. Lepi su ali su meni na kraju izgledali premali kad su stigli i hocu/necu nisam ih stavio nikada, čak su prednji sa funkcijom da svetle i belo a zadnji da mogu i kao STOP. Vaki su: https://www.aliexpress.com/item/4001098806132.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802kp8BFI I sad dok sam vozio do Grčke, autoput pa višak vremena iz dosade, razmišljah pri svakom preticanju kako odskače taj običan migavac... Dokonoj babi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se ogrejemo malo.... Samo da ne bude velika zajebancija montirati sve to. Razmisljam da li da kontrolnu jedinicu montiram na korman ili ostavim u franku. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 25, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj sa ugradnjom još malo. Kakvu krizu sa grijanjem najavljuju možda će biti pametnije negdje u stanu da ih prikljucis. Moj glas za korman. Tamo su sve žive komande 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 25, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je korman pravo mesto, dok vozis oces pojacas/smanjis, bolje korman nego da moras stati zbog toga!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 25, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Meni motor stoji na ulici, kisne.... Ne znam koliko ce drzati vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...