Satelis 15673 Napisano Jun 10, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I više nego raspoložen, samo vreme da nadjem i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4183 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije?A sto je došao na prikolici? Mogla je lepa tura da se napravi iz Nemačku do Srbije?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 10, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi i neko NC okupljanje stvarno... Svakako nek je sa srećom i da te uvek vrati kući nasmejanog! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 10, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da samo kažem da su i svi ostali uvek dobro došli naravno, pre nego me neko opali po nosu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Jun 10, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Kursulla je napisao: Zar nije hondina preporuka da se podmazuje na 1000km? Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Zavisi čime. Ipone sprej može i do 800km, dok ulje SAE90 treba negde na svakih 300km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Jun 10, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije?A sto je došao na prikolici? Mogla je lepa tura da se napravi iz Nemačku do Srbije?Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаMogla je lepa tura da se napravi, samo sto cu tu turu izvesti kolima, sa porodicom Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je kostalo da prebacis motor? Nije losa opcija ako se ostaje krace u Srbiji. Ako se ide motorom mora 4-5 dana da se odvoji samo za put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 322 Napisano Jun 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan NC ekipa, želim da vas pohvalim, obrnuli ste 300tu stranicu na forumu. ja sam sad retko tu jer ne vozim više NC, ali vas povremeno iščitam, uvek se može nešto zanimljivom čuti. Kad već pišem, moram pohvaliti Dareta @Satelis. Naime, pre 15ak dana smo se vratili sa puta i odlučili da mom drugaru koji živi u Pešti zamenimo ulje i filtere pre nego nastavi put do HUN. Kad sam stavljao filter DCTa, primetio sam da kao nešto ne naleže, ali stavim oprugu računajući da će ga poklopac gurnuti lepo na mesto. Sve završimo, motor upali, ali neće u brzinu. Ni na kraj pameti da je to zbog filtera. Elem, nema druge nego zvati Dareta. Sve se događa u ponedeljak oko osam uveče. Znam da je čovek umoran posle radnog dana, ali nema druge. I zato hoću da ga pohvalim, bez problema se javio, sve saslušao, imao beskrajno strpljenje za nas dvojicu amatera. Naravno, ni njemu ni nja kraj pameti da mi imamo pogrešan filter. Iskreno, da nisam bio očajan da sutradan moram na dijagnostiku pa se krajičkom mozga setio da mi se nešto kao učinilo oko filtera, ni sam nikad ne bi opet otvarao. Srećom, ne iscuri više od par kapi ulja kad se otvori filter DCTa, stavimo stari i motor kao bombona. Svima za nauk, dali su mi filter koji je potpuno isti kao i onaj koji ide, samo što je strana sa rubom okrenuta prema unutra, a nama trebalo da je ta strana sa rubom prema spolja. To je sprečilo da lepo legne, odnosno da ga mi krivo stavimo, nije bilo dihtovanja i verovatno nije mogao da se nabije pritisak ulja u menjaču i nema u brzinu. Moje laičko mišljenje. Svakako, motor pametniji od nas dileja. Dakle, Dare majstore, veliko hvala i niko neće Afriku dirati osim tebe. Znam da ti nije drago ovo čuti, ali tako stvari stoje, jbg. PS 1: Apsolutno podržavam ideju o sajtu, a ako se ostvare neki poslovni planovi od jeseni, računaj i na malu sponzorsku pomoć. PS 2: I stavi koju fotku ono što si radio oko Afrike, neka vide ljudi. Promenio Jun 11, 2022 član Justicije 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima statistika vezana za moto nesrece, evo opseznog istrazivanja na tu temu (na Engleskom): https://www.maids-study.eu/pdf/MAIDS2.pdfIstrazivanje je najvece tog tipa i obuhvata nekoliko zemalja EU u periodu od 1999 do 2009.Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam jednu molbu za kolege koji voze NC-a model 2021-2022. Hteo bih da mi Seba napravi crash barove ali problem je sto nema ni jedan sablon i potreban mu je motor kako bi uradio. Ne znam koliko bi sve to trajalo ali ako ima nekoga ko ima vremena i volje mogu sve sa Sebom da proverim. Da ne bi punuili temu ko moze neka mi pise na PP. Hvala Kad dodjem u BG podrazumeva se da castim klopu, pice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Jun 13, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Hondaši, ne vozim NC ali mi izlete post u All. Možda da razmisliš o kreš barovima sa HEEDSHOP.EU Na žalost imao sam prilike da ih testiram i odlični su. Odlično isprojektovani da zaštite ceo ceo motor, barem u mom slučaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo motor sa servisa, tüv (tehnicki), redovan godisnji servis (ulje, filteri) sve skupa 269€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce im dusa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Eo i ja da se prijavim u sektu.Makina stigla iz Fr.Presla 15000 km,2014 sa menjacem. Poslano sa mog SM-A336B koristeći Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4183 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep primerak, mala je i kilometraža Nek te lepo i dugo služi i uvek sa osmehom kuci vrati.Svaki je sa menjačem, samo je ovo sa manuelnim Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 16, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Sve da bude kako si zamislio! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Jun 17, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi. Greska za menjac,al bitno da se razumemo.Poslano sa mog SM-A336B koristeći Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Jun 17, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Gdje ga nadje u Francuskoj. Valjalo bi da su ti koju butelju vina spakovali uz Hondu. Vidim shadovu platu za kofer valjda je i kofer tu? A cini mi se takodjer da je auspuh aftermarket i zatamljeni vizir. Sve u svemu dobar ti je novi oktanski drugar. Da se što više druzite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Jun 17, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Iz Nice je stigao.Tu je i kofer samo skinut zbog tehnickog.Auspuh je Arrow,lepo se cuje.Uradio sam servis dok sam cekao homologaciju.Ima tu stosta jos dotati al lagano samo.Danas napokon dobio tablice,sreci nema kraja!Hvala.Poslano sa mog SM-A336B koristeći Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Jun 17, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Radi li neko u Srb nosac gornjeg kofera?Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Radi li neko u Srb nosac gornjeg kofera?Sent from my Pixel 3 using TapatalkVidi sa Sebom, generalno može da uradi sve.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4183 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, čovek se bavi baš time...nosačima, centrlnih kofer, bocnih kao i crash barova...Da još pitam, gornji kofer je centralni?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jun 19, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh danas malo vremena, a i nije dan za voznju pa reko da montiram produzetak prednjeg branika. Kupio sam u Luisu Bodystile i odlicno se uklapa. Nisam hteo da busim originalni branik i stavljam nitne koje se dobijaju uz produzetak, pa se odlucih za Tesinu duplo lepljivuvtraku koja se pokazala odlicna u drzanju dosta tezih stvari, pa reko i ovo ce Dobro se uklopilo i uhvatilo sa svih strana, a kako drzi vreme ce pokazati 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Jun 19, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan I ja čekam da mi stigne iz Austrije za Integru, kad drugar bude dolazio na odmor. Pošto mrzim vožnju po kiši i retko kad mi se desilo da me uhvati na putu mislio sam da mi taj dodatak ne treba uopšte do pre par dana kad sam uleteo u predeo na putu kroz koji je pre toga padao ogroman pljusak. Toliko je prednji točak bacao vodu da je podizao iza prednje viljuške i bacao skroz gore pravo na mene. Definitivno korisna stvar i pored bacanja vode štiti i hladnjak od kamenčića koje izbaci prednji točak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je kostalo da prebacis motor? Nije losa opcija ako se ostaje krace u Srbiji. Ako se ide motorom mora 4-5 dana da se odvoji samo za put450e u oba smera.Mada kaze da je gorivo skocilo pa ce biti nešto vise uskoroSent from my Pixel 3 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...