MF 4276 Napisano Februar 7, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ali bih dodao....to što nije kod njih rađeno, ne znači da je loše urađeno. Verovatno je i kvalitetnije i pedantnije urađeno nego što bi oni uradili. Ne znam zašto ali siguran sam da je do njih (do rezervnog dela) Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Februar 7, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Saglasan... i ja mislim da je do rez. dela, vidcemo u narednom periodu gde boli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Februar 9, 2021 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Дали је NT1100 наш следећи мотор?Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4276 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba... KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1974 Napisano Februar 10, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da uzmete semeringe za prvu specijalu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Februar 10, 2021 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba... KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаOvo prodaje moj drug. Prodaje i Integru 750s. Stvarno mu je dobar motor i znam da je dosta uložio odnosno servisirao je tip top. Vozio par meseci i shvatio da je to ipak slabo za ono što je do sada vozio, pa je kupio drugi motor. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 10, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu ide prodaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Februar 10, 2021 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu ide prodaja? Nisam ga pitao. Ali poznavajući ga, ne uzbuđuje se kad će prodati.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Februar 10, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, muljaz je napisao: Trebalo je da uzmete semeringe za prvu specijalu Kakva prva specijala? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Februar 10, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga pitao. Ali poznavajući ga, ne uzbuđuje se kad će prodati.Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkJel to kupio ovde kod nas, sibni link ako je dobra preporuka mozda se neko odluci.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1974 Napisano Februar 10, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Satelis said: Kakva prva specijala? Zajebavam se. Reko obradili ste mnogo stapove, pa sad treba manji semering Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Februar 10, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio da se sprdaš al vidim nema na kraju..... stižu uskoro delovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1974 Napisano Februar 10, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ja to retko pisem. Mene ceka ista varijanta. Izdrzali su 7000km. Mada iskreno, nisam bas nesto vodio racuna kod sastavljanja, a i nisam zamenio prasinare, a ni osigurace nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to kupio ovde kod nas, sibni link ako je dobra preporuka mozda se neko odluci.Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkJeste, motor je kupljen nov u Srb. Drugar ga je kupio od vlasnika iz Horgoša.Evo ga link do oglasa: Honda Integra 750s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Integra 750s, 2015. godište, Scooter, vozilo prešlo 29150 km, Jarak. Cena 5.600 € - Motori - Polovni Automobili Motor sam lično probao kad smo išli na Mišeluk. Dobar je.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Februar 14, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo SvAsTaRe Ludi Mjak sada je na.... Lepo kaze Nemanja ..... NC je najbolji bajk na svetu fino se opremio s'svetiljke jos finije izgleda nocu, za zap. trsiste konstantno svetle migavci (priguseno) kad se ukljuce, prelaze u normalan rad Kod SW recimo izbacene su pozicione sijalice iz fara, nema nista na tom mestu, zatvorene rupe al zato tinjaju sijalice migavca obe strane. a sad malo smehotresa prvo sam mislio da je sprnja, fora za slikanje tako mi delovalo ondak sam se razuverio.... majko mila kakvih debila za kraj... zanimljivo prosaran ajdgudbaj i da Nemanja je skroz u pravu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 14, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad zborim istinunema bolji od NC 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 14, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo losa ideja @Satelis znaci dok cekamo grejace rucica da nabavim masku od gold winga, a mozda bi mogao i kofere da iskoristim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1974 Napisano Februar 16, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako je iskoristio saf od boce za ulje da pricvrsti prekidac za nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 17, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da da im je uletela neka loša serija dihtunga za viljuške pa počinje da curi pose 20.000km na modelu iz 2019. (na stranu što ne prihvataju garanciju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Februar 17, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas na FB, očito da je njihova greška koju bi trebalo da uvaže i isprave kroz opoziv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li zakon dozvoljava koriscenje zutih maglenki na motorima? Vec neko vreme razmisljam da prefarbam staklo ili prelepim providnom folijom jer mnooogo su uocljivije u moru drugih belih svetala.. Promenio Februar 18, 2021 član Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4276 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U ZOBS ne piše, nije definisano ali u pravilniku piše da svetla za maglu mogu biti bele ili žute boje... Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima WWW.PARAGRAF.RS Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima ("Sl. glasnik RS", br. 40/2012, 102/2012, 19/2013, 41/2013, 102/2014, 41/2015, 78/2015, 111/2015, 14/2016, 108/2016, 7/2017 - ispr., 63/2017, 45/2018, 70/2018, 95/2018, 104/2018 i 93/2019) Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта ти значи да је дозвољено законски, када си аутоматски ван закона када си их ставио? Ако не могу да прођу технички, значи да је забрањено. Ако ће утицати на повећање безбедности и не смета другим учесницима у саобраћају, стави и уживај. А када крену да нас лове за те додатке, прилагодићемо се. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eee to. Hvala MF. Znam za kola, ali nisam bio siguran za dvotockase. Znaci od sutra sam zut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Zuba87 said: Шта ти значи да је дозвољено законски, када си аутоматски ван закона када си их ставио? Ако не могу да прођу технички, значи да је забрањено. Ако ће утицати на повећање безбедности и не смета другим учесницима у саобраћају, стави и уживај. А када крену да нас лове за те додатке, прилагодићемо се. To je druga prica koja nema veze sa pitanjem sme li zuto svetlo na dva tocka u saobracaj. Za sada plivamo u sivoj zoni. Svetla za maglu su dozvoljena ako su atestirana iliti citaj ako su oem 600e, denalli 300+e i slicni zvanicni preskupi brendovi. Zabranjena je prepravka neatestiranim citaj kineskim koje svi mi koristimo jer predstavljaju opasnost u saobracaju...lose bacaju snop svetla, zaslepljuju, mogu da izazovu kvar, pozar itd.. Ista stvar je i sa povisenim vizirom, crash barovima, topom. Na svakom tehnickom su me pitali da li su atestirani..ako nisu ne moze. Za crash bar lazem da su Givi (jer su kopija) i da sam ih prefarbao jer sam ih gulio pa se ne vidi ugraviran standard. Maglenke uvek skidam. Na proizvodu treba da stoji ono CE, ISO ili neki peti standard koji potvrdjuje da sme da se koristi i ispunjava sve norme. Ivanov vizir, Robertov top, kineske maglenke...nista od toga nema to sto traze. Ako sam negde omanuo neka me ispravi. Promenio Februar 18, 2021 član Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...