Satelis 16121 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne pre 10h a ni posle 11h, zlatna sredina recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se uklopim sa klincem onda 10i30 kod 1000 ruža, ako me nema bejbisitujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10451 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Super, ajde turite ovde ako budete dolazili pa da izadjem do gore da se vidimo i upoznamo, koga ne poznajem... Ja ću u Ponedeljak da opičim negde, javljaju toplotu, meni ladno ispod 15-ak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Februar 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Nemanja NC750XD je napisao: Ako se uklopim sa klincem onda 10i30 kod 1000 ruža, ako me nema bejbisitujem Ako stignem sve obaveze da zavrsim eto i mene u 10.30 kod 1000 Ruza... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vazi momcovi, vidimo se sutra sto bi zemzem rekao 50%. Inace jos jedan NC upada u sektu za koji dan, sacovana je jedna sa oglasa, mlada lepa sa finom opremom a drug clan treba da casti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Februar 15, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Cekam vas u Divljakovcu,pisite kad krenete-stignete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaću da se i ja pridružim...Послато са SM-A530F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, tu oko 12h stizemo u Divljakovac...tak odprilike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Februar 15, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E da si malo ranije najavio, ja se dogovorio sa društvom da idemo na doručak do reke. Da nismo sa ženama izvukao bih se laganica. Ovako šanse male, sramota me da turim procenat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10451 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moram se izviniti... iskrslo nešto... uživajte, ako dolazite! Ima dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u 10.30h....Послато са SM-A530F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10451 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li bili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 16, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ja fiko bili..... sektasi Divlajkovac.... Corbica, kafa i domaca sljiva kao po obicaju odlicna, pridruzio se i @lestra malko kasnije, @Šipi mentalac negde zaglavi, di (?) to ni on ne zna. odatle preko brda ka Mladenovcu pa produzili za SD stooo volemm vocke kad su pod konac a taki smo bili i mi u Grockoj, Vinogadi pravili drustvo Dunavu Sta reci sem da me jos bole stomak od drustvo za 10-ku Steta sto niste skrenuli zamnom.... em blizi em bolji put, lepsi, direkt bi izbili u centar Zaklopace. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bili Ja sam bio uljez. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Satelis said: Ja ja fiko bili..... sektasi Divlajkovac.... Corbica, kafa i domaca sljiva kao po obicaju odlicna, pridruzio se i @lestra malko kasnije, @Šipi mentalac negde zaglavi, di (?) to ni on ne zna. odatle preko brda ka Mladenovcu pa produzili za SD stooo volemm vocke kad su pod konac a taki smo bili i mi u Grockoj, Vinogadi pravili drustvo Dunavu Sta reci sem da me jos bole stomak od drustvo za 10-ku Steta sto niste skrenuli zamnom.... em blizi em bolji put, lepsi, direkt bi izbili u centar Zaklopace. Nisam video zmigavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ali @MF i njegova prica 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10451 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mogao sam ugrabiti sat barem da se upoznamo nego setih se da nije primereno ni kulturno da dodjem jer još kašljucam od virusa koji me krnuo pre tri Nedelje... Lepo ste se navozali Ja planiram sutra malo da ga protegnem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ali @MF i njegova prica 3:Ne znam o cemu pričaš, ja ceo dan sa majstorima Super drustvo, lepo vreme...sve za 10+Послато са SM-A530F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Februar 16, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko raspoložen da proda crash barove za NC750X 2016+? I centralni stender? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 16, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco Nemerem ti moc pomoc, nit imam nit znam ko ima. tam negde s'proleca, kad dan bidne duzi..... tema za razmisljanje @Nemanja NC750XD jel se uklapa riblja corba u ruti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi kad se sidje sa skele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Dragan @dragan_alumiroida potvrdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 16, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta da potvrdi.... ima nas vodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...