ozn 31 Napisano Octobar 28, 2021 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Ferty_ said: Ne kliza kada imas pravu gumu. Ne posedujem road gume vise pogotovo ne za putovanja, a po gradu skoro da ne vozim. Ugradjeni su kvalitetni fabricki elementi. Ne stavljam ni na jedno vozilo nista manje od top rated delova. Ako procitas ceo text videces da je resen problem bezbednosti specificnim materijalima. Kao da utrci grancica izmedju lanca i lancanika sto mi se desavalo i evo ziv ja ziv motor. Čitao sam dobro zato sam i odgovorio, ali sad shvatam da je bolje da nisam... Kao što si napisao ne vredi objašnjavati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Novembar 4, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vlasnike sa DCT: Poklopac prednjeg lancanika (ako se tako zove) se drzi na tri srafa? M8? Samo odsrafim i skinem, nema nekih caka, zabica, uglova za izvlacenje i vracanje itd? Na nesto treba da obratim paznju posebno? Cime cistim prostor oko lancanika i sam poklopac, ako ima naslaga? Petrolej? Sprej za ciscenje lanca? Cetkica i udri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 691 Napisano Novembar 4, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Kadezi Opaaa, Vlajko, cestitam! Konacno pravi bajker Pravi izbor! Dobrodosao u NC zajednicu (doduse, ja sam je izdao prodajom mog NC, ali ko zna, mozda se vratim jednog dana). Da te lepo sluzi, sigurno trenje u krivinama i da supruga i ti uzivate, a siguran sam da hocete! P.S. Javio mi tast da je ovogodisnja berba dobra i da vino obecava. Vec je prodao preko 150L crvenog vina. Jelena i ja dolazimo u decembru, tako da cemo se baviti filtriranjem i degustacijom Na vezi smo! Pozdrav od Jelene i mene iz Erlangena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Stefan_Jan 20 Napisano Novembar 4, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd / Kragujevac Motocikl: Honda NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Savamalac je napisao: Pitanje za vlasnike sa DCT: Poklopac prednjeg lancanika (ako se tako zove) se drzi na tri srafa? M8? Samo odsrafim i skinem, nema nekih caka, zabica, uglova za izvlacenje i vracanje itd? Na nesto treba da obratim paznju posebno? Cime cistim prostor oko lancanika i sam poklopac, ako ima naslaga? Petrolej? Sprej za ciscenje lanca? Cetkica i udri? Odvijes srafove i polugu menjaca, pa onda skines poklopac prednjeg lancanika. Na modelu 2012 i 2016 su nosaci fuzastera isti, pa mozes i levi skinuti, ako zelis, da dobijes bolji prisup. Peres petrolefem i cetkicom, al prvo sa skini naslage prljastine srafcigerom ili cime vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Novembar 4, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @saxomofon Hvala, hvala druže. Veliki pozdrav Jeleni i tebi. Nadam se da ste dobro i zdravo i da vam je tamo kao što vam je i vino, extra dobro. Drugarica životna saputnica i ja uživamo koliko nam vreme i obaveze dozvoljavaju i jos se navikavamo. Mada, frau nikako ne može da prežali sedište sa SW-a, tako da ce morati nesto da se uradi po pitanju sedista. Ali otom-potom. Za crveno vino nas obavezno upiši a posebno se radujemo druženju sa vama u decembru. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Novembar 4, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mr_Stefan_Jan je napisao: Odvijes srafove i polugu menjaca, pa onda skines poklopac prednjeg lancanika. Na modelu 2012 i 2016 su nosaci fuzastera isti, pa mozes i levi skinuti, ako zelis, da dobijes bolji prisup. Peres petrolefem i cetkicom, al prvo sa skini naslage prljastine srafcigerom ili cime vec Nemam menjac. Bice jos lakse. Hvala! Promenio Novembar 4, 2021 član Savamalac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 6, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dva srafa, grubu prljavstinu skines cime hoces cisto da ne bi trosio puno odmascivaca, takodje i ostatak sta god imas od odmascivaca npr. brake cleaner, cetkica za zube, krpica..sta god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 6, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, ima li neko preporuku gde je kupovao ili link za dobru jaku sirenu? Kupio po preporuci nešto u Barellu, a ona slabija od moje originalne. Unapred se zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14472 Napisano Novembar 6, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj preko relea i direkt sa aku uzeti struju, tada i slabe daju sve od sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 6, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пробај у http://bmbozic.com/, тамо сам узимао раније. Има 2 врсте, обе су јако гласне, али ми делује да је боља она коју сам први пут узео. Не питај која, да знам, не бих се други пут зезнуо Добро, грубо је рећи зезнуо, јер је бар трипут гласнија од наших на моторима, али она прва је била, када засвираш, ови испред имају тикове наредних 3 км. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 6, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Zuba87 je napisao: Пробај у http://bmbozic.com/, тамо сам узимао раније. Има 2 врсте, обе су јако гласне, али ми делује да је боља она коју сам први пут узео. Не питај која, да знам, не бих се други пут зезнуо Добро, грубо је рећи зезнуо, јер је бар трипут гласнија од наших на моторима, али она прва је била, када засвираш, ови испред имају тикове наредних 3 км. Znam ljude lično, sa njihovim ocem Jocom sam baš drugar, sređujemi prikolice. Mislio sam da oni rade kamionski program, 24V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Justicije said: Ekipa, ima li neko preporuku gde je kupovao ili link za dobru jaku sirenu? Kupio po preporuci nešto u Barellu, a ona slabija od moje originalne. Unapred se zahvaljujem. Dovoljno glasno? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Justicije je napisao: Mislio sam da oni rade kamionski program, 24V. Имају и за нас. Мислим да је јача она врста којој је већ реле у кутији. Друга су неке које Пољаци праве, али само сВирене дођу у паковању. Мислим да је тако, питај их, када сте већ добри Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Novembar 7, 2021 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Ferty_ je napisao: Dovoljno glasno? Ti kad zatrubis ,ljudi gledaju dal prelaze prugu... Kao voz da ide Promenio Novembar 7, 2021 član DaliborBP 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas to se i desava. Pesaci skacu kao zecovi, a vozaci cimaju volan jer ne znaju odakle sta.. svirena pravi upgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 7, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam mnoge svirene do sad, misljenja sam da se fabricka lepo i jako cuje. Sa druge strane, bajk sirene imaju specificno drugaciji zvuk od ostalih vozila na drumu. Ako bi nesto menjao po tom pitanju, ugradio bi jos jednu oem svirenu sa druge strane Ranije, dok sam vise bio u autoelektrici,nikad necu zaboraviti cuvene "italijanke" A i B crvene sirene..... kad svirne, bem ti susu kako ramena udaraju u usi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 7, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Cuo sam mnoge svirene do sad, misljenja sam da se fabricka lepo Ranije, dok sam vise bio u autoelektrici,nikad necu zaboraviti cuvene "italijanke" A i B crvene sirene..... kad svirne, bem ti susu kako ramena udaraju u usi Nema vise takvih sirena od tristaća...to je stvarno sviralo,ubijalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 7, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Ferty_ je napisao: Dovoljno glasno? Dovoljno. Ako nije teško, napiši šta to imaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno nije mi tesko. Ne mogu ti dati kontakt jer davno sam ugradio. Lik na oglasima prodaje pa pretrazi kup.prodajem i slicne. Dvotonska kopija nautilusa ili soundbomb. Bese oko 25e cini mi se. Imas u mojim ranijim postovima gde sam kacio fotke negde u junu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Ferty_ je napisao: Naravno nije mi tesko. Ne mogu ti dati kontakt jer davno sam ugradio. Lik na oglasima prodaje pa pretrazi kup.prodajem i slicne. Dvotonska kopija nautilusa ili soundbomb. Bese oko 25e cini mi se. Imas u mojim ranijim postovima gde sam kacio fotke negde u junu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 8, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ga naci pa kontaktiraj preko ovog kanala Rajkooo na youtube jer mi je rekao da je to njegov video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2021. at 8:24, Zuba87 je napisao: Имају и за нас. Мислим да је јача она врста којој је већ реле у кутији. Друга су неке које Пољаци праве, али само сВирене дођу у паковању. Мислим да је тако, питај их, када сте већ добри Kupio u Božiću Hella sa relejem, oko 2600 din su. Bio sam nestrpljiv da ih čujem, povezao onako i direktno na akumulator. Ubijaju. Hvala za savet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Novembar 8, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Super, stavi neku sliku ili klip kako cesh da reshish montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, godovic je napisao: Super, stavi neku sliku ili klip kako cesh da reshish montazu. Rešio sam. Jedna ide na originalno mesto, druga na nosač desnog hladnjaka. Treba da ugradim utičnicu koja mi još nije stigla, pa kad stigne ide kupusanje motora i da se sve završi odjednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo pratim sta mi radis od motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...