Satelis 15954 Napisano Januar 9, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Za pomenuti model gume ne znam kako stoje stvari, generalno ne volim Dunlop. Ono sto ti mogu reci, trošio sam Bridgestone (+), Pirelli (++) sada Mitas gume (za sada +) al je rano reći dal su bolje ili lošije jer sam prošao sa njima svega 7K od ugradnje. Ništa manje neces pogresiti ako uzmeš Michelin ili Metzeler..... tu ti vec koje slovo više može reci Deki (Road 5 mislim da troši) ili Nemanja (Metzeler goni). Baci koju sliku makine ako imaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mali update. Sad je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan TRW EBC Brembo Prednje sinter plocice. Da li je neko probao neke od ovih, prednosti/mane kroz licno zapazanje, koliko su trajale? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Ово је мој љубимац, прва у гаражи док лебди у ваздуху, друга у дворишту на овом зубатом сунцу. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Доста има алија на њему, чекам још неке ситне зајебанције па извештај. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 12, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @krzal Koliko mogu primetiti.... stitnik ruku, prosirenje cope, auspuh + sabirna cev, maglenke, tegici kormana, mozda prosirenje prednjeg blatobrana kao i stitnik hladnjaka sa Alie. Takodjer i sam imam dosta ugradjenog kod mene na moped od brace kineza, nemam zamerki za sada. Mali savet, u slucaju pada (pu pu daleko bilo) dovoljno sa cope il u mestu da bude, maglenku lomis jer direkt ona prva prima udarac umesto stitinik crash bara a to nije dobro. Probaj da izmestis maglenku sa gornje strane da ti dodje i tako ces je sacuvati ako dodje do pada. Zivo me zanima kako se cuje cunak, citao neke komentare da je Ok zvuk. Jedino me brine ta crvena boja na njemu, koliko ce biti postojna ida li sabirna cev ima granicnik za centralni stender? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Januar 12, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, krzal je napisao: Ово је мој љубимац, прва у гаражи док лебди у ваздуху, друга у дворишту на овом зубатом сунцу. svaka cast, ne videh lepsi nc.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Сателис свака част, све си добро снимио, имам и задљи блатобран али се још разм да ли да га ставим (да не изгледа претрпано), стигле су ми и бочне налепнице, а њих кад мало отопли.Боја ауспуха за сада постојана, возим га од августа месеца.Позз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Feyizoglu.com - Türkiye'nin Motosiklet Aksesuarları Magazası WWW.FEYIZOGLU.COM Türkiye'nin motosiklet aksesuarları mağazası Ово Вам је једна турска продавница делова као на алију, цене у турским лирама не у доларима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 12, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj stavi, odmakni se pa vidi kako cuci. Lako ces skinuti ako ti se ne svidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 1/11/2020 at 2:09 PM, Ferty_ said: TRW EBC Brembo Prednje sinter plocice. Da li je neko probao neke od ovih, prednosti/mane kroz licno zapazanje, koliko su trajale? Hvala Je l' to niko ne vozi motor ili ne koristite uopste kocnice? Nijedno iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Januar 13, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam trw ali nisam baš zadovoljan jer kada lagano kočim ume da trese prednji točak. To se nije dešavalo sa originalnim. Inače koče ok i ne trese kada se jače ukoči. Takođe ne trese kada se očiste diskovi (naprskam brake cleaner-om). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9105 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to niko ne vozi motor ili ne koristite uopste kocnice? Nijedno iskustvo?Imam ja trw na originalnom kawinom disku, koči odlično, ali na malim brzinama škripi kao GSP ... Tako da ide na zamenu..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hmm zaninljivo. Za TRW sam bio najvise kao neku proverenu sredinu, ali su komentari otprilike dobar je, ali ipak nisam zadovoljan. Svako nadje neku dobru falinku. Brembo me zanima jer imam dobru ponudu..odskace li kvalitetom ili je prosek? I novo sto sam otkrio je ne tako zastupljen kod nas SBS, danski brend koji svi nahvalise. Znaci borba izmedju Brembo i SBS..pitanje je sad..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 13, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, dragan_alumiroi je napisao: Imam trw ali nisam baš zadovoljan jer kada lagano kočim ume da trese prednji točak. To se nije dešavalo sa originalnim. Inače koče ok i ne trese kada se jače ukoči. Takođe ne trese kada se očiste diskovi (naprskam brake cleaner-om). Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Imam ja trw na originalnom kawinom disku, koči odlično, ali na malim brzinama škripi kao GSP ... Takodjer imam TRW organic.... nit trese nit skripi kako god kocio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ok za organske, samo sto pricamo o sintetickim. Milke bese isto u pocetku bese primedbi za slabo hvatanje, a posle su legle? ProMaster bas me nasmeja sa GSP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Januar 13, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moje su sintetičke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Satelis koliko ti traju te organske otprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9105 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Takodjer imam TRW organic.... nit trese nit skripi kako god kocio Moje su sinter, moguće da je zbog toga. Primetno bolje koče od originalnih koje su došle s motorom..Vratiću se na organic, ne vidim smisao ovoga, jer ne vozim stazu, a sjebace mi disk sigurno brže, tj diskove, lako je vama koji imate 1, ova dva kad se menjaju, duša i novčanik bole.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 13, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Ferty_ je napisao: Satelis koliko ti traju te organske otprilike? zamenio sam na 46.400km pred put u Albaniju ako se ne varam prednje fabricke TRW pozadi Od ugradnje presao sam 6.000km, na satu imam 52.500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 13, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to niko ne vozi motor ili ne koristite uopste kocnice? Nijedno iskustvo?Samo sa aliexpresa. Ništa ne trese, ništa ne škripi... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 13, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan evo su Deki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 13, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Te su relativno kratko trajaleSent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jasno. Onda su retka iskustva posto izgleda traju baaas dosta, a vecina nije presla toliko km da bi fabricke skljustili, a kamo li sledece zamenske. Cudno je da su meni za nesto preko 18.000km otisle 2/3. Izgurale bi mozda do 25k, ali pred put moraju da se menjaju. Ipak mi je ovo suvise kratko trajalo. Mada 90% moje voznje su putovanja sa svim koferima i planine, krivine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...