Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Zainteresovan, 382 postova
  • Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750
150cm najmanje. Uostalom imaš metar pa razvuci.
Zvuci glupo, znam, ali ovo mi je prvi motor, pre toga su bili skuteri, a motor josh nije stigao kuci, pa ne mogu da procenim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9340 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Posto je NC na putu, a ja treba da prepravim garaznu vratu, zamolio bih vas da mi preporucite koliko shiroka ulazna vrata je dovoljna kad bi gurao motor - znaci da stojim pored njega. Motor je shirok 87cm, ja sam prosecan balkanac 173/80kg default_0a-smiley.gif
To ti je bez stitnika ruku, sad merih.....93cm ide sirina sa stitnicima ili ti kao što Alekre reče, 150cm minimum da bi "komotno" prošao.
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Evo ja sam imao istu rabotu. Najsira vrata koja sam nasao dvokrilna su 160. Uzeo sam 140 i ide, ali moram da manevrisem. Bitan detalj je da nemam dubinu prostorije vec mi ne po sirini garazni prostor kao mali hodnik pa moram po dijagonali i bali dih 20cm za malo vise srece :D  Ako imas dubinu prostorije komotno ces proci. Ali ispod 140 nemoj.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: honda nc 750x 2015

pozdrav iz Ohrida Makedonija imam honda nc 750 x 2015 godine do sada sam presao za tri godina i dva meseci 60 000 i to uglavnom sa suprugom prezadovoljam sam mala potrosnja lesan za voznju zadnjih 2000 km kao da je voznja dosta tvrda a gume menjam svake godine dunlop kao sto sam kupio motor sta treba da se proveri .

• Sviđa mi se 2

Seo, otisao za Nis, dogovorio sa Ivicom sta i kako zelim.

Dosao kuci, malko crtao markerom po sedistu, skinuo i poslao....ende, sad cekam da stigne.

evo jos koja slicica

11.jpg

1.jpg

Bice jos koja al na motoru, vcrs najverovatnije.

Sad moram ici sklapati jednog SW-a, podosta posla me ceka tako da druzba moze sutra-prekosutra :aha:

Stiglo sediste...... :jee3:

8.jpg

sa donje strane izlazi kabal od grejaca

7.jpg

10.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

9.jpg

3.jpg

IMG_20181108_160058.jpg

IMG-20181108-151056.jpg

IMG_20181108_160127.jpg

Instalaciju nisam povezao, to cu uraditi nekom prilikom zbog manjka slobodnog vremena.

Kakav je dojam u voznji.......... jos uvek ne znam, kratko sam ga probao i za sada jedino sto mogu reci da je drugaciji polozaj sedenja, ne znam kako bi opisao, nesto slicno pravom sedlu.

U subotu ce biti voznja do Ostvice pa taman da testiram gde sam sa guzzcom po tom pitanju...... uzdravlje :cirka2:

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra

Super izgleda, a valjda taj čovek iskustvo zna da pogodi oblik i da ne bude predebelo. Vidi za subotu da ipak priključiš to na napajanje, barem privremeno :)

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Fala momci fala :aha:

Ne pada mi na pamet da prckam bilo sta oko zica, prikljucaka, relea, instalacije....... preko glave mi je doslo u zadnjih nekoliko dana.

• Svrati ponekad, 424 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT
On 22.10.2018. at 22:32, Satelis je napisao:

Opanci kad dodju za zamenu, zastiti lezajeve prednjeg tocka i zameniti dampere zadnjeg tocka i toj bi bilo toj, za sad ;)

Damperi poručeni sa neta, za par dana su stigli kod nas, sada su u statusu "za carinjenje".  Valjda neće cariniti paket koji sa poštarinom vredi ispod 50 evropskih...

https://www.wemoto.com/bikes/honda/nc_750_xd_dct/17/picture/cush_drive_rubber_set_by_schuring

Za nekoliko dana bi trebalo da budu i gume, pa kreće jebada sa zamenom bez cent. štendera :ups:

Prošli no name vulkanizer mi je to katastrofalno odradio (vidim i sitne ogrebotine na prednjoj felni, verovatno od pajsera, a i damperi nisu bili postavljeni kako treba), tako da sad moram malo da povedem računa...  Dare, ako budeš raspoložen za avanturu...  :)

Postoji i opcija da ja podignem motorče viljuškarom na poslu, ali bih onda gledao da sve završim u što kraćem roku da ne stoji mučenica podignuta dugo.

Inače, danas smo imali peh kad smo prošli pored tek zgaženog velikog pseta kod Ljiga, pa je bilo ostataka slomljene plastike po putu... 

Rezultat:

20181110-101039.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja