Guest Cubric Napisano Mart 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Na neravnom putu, i na rupama mi skace obrtomer. :o Kada idem brzo onda na najmanju neravninu reaguje, i desava se da prekida struju, tj. motor zastuca. Ono sto je "zanimljivo" je to sto je samo odjednom pocelo da zajebava. Motor je malo duze stajao, oko 3-4 meseca, pre sedam dana sam ga vozio i sve bilo ok. Juros samo zamenio ulje, i kreno da se provozam... Nije odmah pocelo, posle nekih 20 km voznje, i onda na svaku neravninu skakuce... I da, primetio sam kad polako prelazim preko nekih rupa, prednji tocak prodje, i kad naleti zadnji on tek onda poskoci. :-\ Ima li ko bilo kakvu ideju sta bi moglo da bude??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 14, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije zica sa prekidaca za gasenje ili ti je copava otpustena... ??? Kreni od najednostavnijih stvari.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 14, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu korodilirali spojevi od stajanja, probaj da naprskas sa WD 40 sve spojeve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije zica sa prekidaca za gasenje ili ti je copava otpustena... ??? Kreni od najednostavnijih stvari.. Prekidac nisam proverio, ali copava nije. Isto se dogadja i kad na ka izbacim na ler, a ona gasi motor samo kad je u brzini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Mart 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Da je ne muce oglasi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan verovatno te zeza neki kontakt, cdi je pozadi, mozda neki kabal od njega, kupi sprej za kontakte pa prespricaj. mozda ti je mis izgrizao kablove! hahaha @borko - kakvi crni oglasi,pa jamaha je to, niko je nece. hahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan More dacu ja tebi oglase. Mali Caca je genije, problem je resen. Klema na akumulatoru nije imala dobar kontakt, pa je prekidalo na kratko. Ja sam sve konektore pregledao, ali to mi nije palo na pamet, a ima poklopac preko kleme, pa se nije videlo. Glupost nevidjena, ali mi je upropastila dan juce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...