Nile. 1467 Napisano Januar 10, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja alat i sve to sto treba da bih ga tako sredio, jel zna neko mozda koliko kosta niklovanje i jel isplativo to uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 10, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Niklovanje tih srafova od poklopca ventila. Oko 500din. Ovde u pazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 10, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je far? To je onaj bez šare za H4 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 10, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Niklovanje tih srafova od poklopca ventila. Oko 500din. Ovde u pazovi. Bokilic mogu li neki kontakt da dobijem od coveka koji to radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 10, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je far? To je onaj bez šare za H4 ? Far je univerzalni, dimenzija istih kao fabricki samo crno kuciste i plasticno, i to planiram da niklujem, samo da vidim Bokilic da me spoji sa tim covekom koji radi niklovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 10, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan I ako je taj jedan jedini sraf "problematican" usudio bih se da skinem sve sa poklopca i po dva ova koja idu sastrane i da hromiram/niklujem... lepse ce da legne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Plasticno kućiste'nemoze da se nikluje,ne. Ovde u pazovi.danas cu naci br,meni je blizu pa trknem do njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 11, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Plasticno kućiste'nemoze da se nikluje,ne. Ovde u pazovi.danas cu naci br,meni je blizu pa trknem do njega vazi, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 16, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam opet malo po malo da picanim to sto sam naumio.. na red su dosli migavci, u startu nisam zeleo led kao ni neke sa imitacijom karbona i onda... posle dugog dvoumljenja ili bolje receno troumljenja, mislim da sam odabrao prave, sami procenite kako su "legli" ... Uskoro planiram jos neke nadogradnje, pa cu podeliti ovde u ovoj temi, kad sam vec pokrenuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 16, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan p.s. hocu da napravim, samo jos da saznam gde i kako, a da ne bude nesto bas papreno skupo, stitnik hladnjaka, nesto ovakvo: Ne mora da ima te detalje, dovoljno je da bude "mrezasto" i da vrsi posao, ne treba mi nikakav natpis niti sara specijalna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 22, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napomenuo, sledeci korak su ralica i blatobran, "prototip" sam napravio, uskoro sledi realizacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Februar 22, 2016 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nebi ja tu nista vise dir'o , ko lutka je Mada ako krenes na daleke pute, zazeleces se te maske i vetrobrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Februar 22, 2016 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi ipak bilo lepše da blatobran bude crn (ili siv), ovako crven nekako kvari lepu liniju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 23, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nebi ja tu nista vise dir'o , ko lutka je Mada ako krenes na daleke pute, zazeleces se te maske i vetrobrana Ima istine, ali znas kako ja volim da kazem, "da hocu da me ne duva vetar, vozio bih auto" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 23, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Možd bi ipak bilo lepše da blatobran bude crn (ili siv), ovako crven nekako kvari lepu liniju motora. Svidja mi se ideja, nije mi palo na pamet da ralica bude crvena a blatobran crn, i meni se cini da ga crveni blatobran malo "deformise".. kako god prvo stize ralica, ona ce definitivno biti crvena, za blatobran ce biti naknadno mudrovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 660 Napisano Februar 23, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Bandit je prelep, svaka cast! Reci mi kazes da si ga skoro pazario.. Koliko te je izaso? Planiram i ja boze zdravlje da kupim jednog pa me zanima informacije radi kako si ti prosao. Ako nije tajna, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A može i ralica da bude crna Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 23, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Druze Bandit je prelep, svaka cast! Reci mi kazes da si ga skoro pazario.. Koliko te je izaso? Planiram i ja boze zdravlje da kupim jednog pa me zanima informacije radi kako si ti prosao. Ako nije tajna, naravno Pp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 23, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Usput, danas sam i par srafova zamenio koji su nahvatali povrsinsku koroziju (kad se sve sija i cakli, onda neka bude bukvalno sve), i ako sam ih ja bio ocistio skoro, vratilo se, na kraju odvijem i jurim po gradu da nadjem iste, i nadjem ih u prvoj radnji u kojoj sam usao... 10din komad, malo para a neopisivo puno srece, bar meni, kad ih vidim na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 23, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ralica ceka sredjivanje... git, spric git i farbanje... ali pre toga nosaci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Super je ralica, mozda i ja uzme za moj! Jao! Pa chekaj! I meni je juche stigla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 24, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Super je ralica, mozda i ja uzme za moj! Jao! Pa chekaj! I meni je juche stigla! Kakva slucajnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Super je ralica, mozda i ja uzme za moj! Jao! Pa chekaj! I meni je juche stigla! Kakva slucajnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 24, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Super je ralica, mozda i ja uzme za moj! Jao! Pa chekaj! I meni je juche stigla! Kakva slucajnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Super je ralica, mozda i ja uzme za moj! Jao! Pa chekaj! I meni je juche stigla! Kakva slucajnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...