Jump to content

Moto Zajednica

zx12r

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

ode tema u k... :jee5:  a i ja isto jurim 12-icu i delim misljenje sa kolegom sto se potrosnje tice tj dobro ustelovana litra trosi manje od 600-ke,provereno u praksi jer litru ne zavrces toliko da bi isla lepo.Moj motor trosi od 5 do 12 u zavisnosti od rezima voznje.Na putovanju,sa suvozacem i prtljagom i pri nekoj normalnoj voznji do 150-160 km/h trosi oko 5,5L .E sad...na Raljaringu bije preko 10.. ;) Racunam da je i 12-ica tu negde,jos je ona indzeksn...sorry za OFF...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Stay safe and keep riding hard, 123 postova
  • Motocikl: ZX12R

ode tema u k... :jee5:  a i ja isto jurim 12-icu i delim misljenje sa kolegom sto se potrosnje tice tj dobro ustelovana litra trosi manje od 600-ke,provereno u praksi jer litru ne zavrces toliko da bi isla lepo.Moj motor trosi od 5 do 12 u zavisnosti od rezima voznje.Na putovanju,sa suvozacem i prtljagom i pri nekoj normalnoj voznji do 150-160 km/h trosi oko 5,5L .E sad...na Raljaringu bije preko 10.. ;) Racunam da je i 12-ica tu negde,jos je ona indzeksn...sorry za OFF...

iskreno  meni  trosi  oko  6 ,, na  nekoj  laganoj  voznji  120kmh sa  suvozacem  i  6-ta brzina  bez  nervozne ruke  na  gasu  ,,,   naravno  trosila  mi  je i  10-12 L  ali  cvrsto teranje  ,, opet  ono  sto  sam  napisao  ranije  u  postu  ,,  ko  uzima  top klasu ili  kako  ih  zovu power bike ,,mora da  racuna  na  visu potrosnju  ,,ipak  to su  motori sa  visokim  performansama   tako  da  potrosnja  ide  u  drugi  plan,,(nisu  veliki  potrosaci ko  sto  mnogi  misle ) eee  sad  ima  razlika  izmedju  gen  1 i  gen 2 ,,kazu da 2000 godiste nisu  ustrojene  sa  snagom  i  agresivnija  je  na  gas  grublja  nego  sledece novije  generacije ,,ima  o  tome  na  kawasaki forumu dosta 

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

eee  sad  ima  razlika  izmedju  gen  1 i  gen 2 ,,kazu da 2000 godiste nisu  ustrojene  sa  snagom  i  agresivnija  je  na  gas  grublja  nego  sledece novije  generacije ,

...mislim da je to samo do mapiranja tj do nacina isporuke snage,ispeglali su malo krivu pa se cini da su slabiji...power commander resava stvar...

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Разлика агрегата код zx12r и zzr1200?

Да ли има разлике у снази, потрошњи...

eee  sad  ima  razlika  izmedju  gen  1 i  gen 2 ,,kazu da 2000 godiste nisu  ustrojene  sa  snagom  i  agresivnija  je  na  gas  grublja  nego  sledece novije  generacije ,

...mislim da je to samo do mapiranja tj do nacina isporuke snage,ispeglali su malo krivu pa se cini da su slabiji...power commander resava stvar...

ima razlike na forumima  sam  citao  o  tome  puno  njih traze  2000  zbog  kako  kazu  brutalnosti  :),,  a  ovo  znam  ja  planiram ove godine  da  ubacim  commander  i  autotune ,,

• Drug član, 2736 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Takvu istu zelenu ,besprekornu prodaje ortak iz grada. Puuuno vise mi se svidja noviji model.

Crna iz KG je dobra ali me odbija boja. Zadnjih 5 godina sam vozio crni motor i ne bih opet ako mogu da biram.

Zato i gledam plavu, malo bih je modifikovao a taman je malo traljava , dusu dala za igranje.

Ako je sve ostalo OK.

ovaj  prvi link  ja  sam  gledao  taj  da  pazarim  ali  tada  mi  cena  nije  odgovarala  bila  je  mnogo  veca   ,,  inace  super  motorce  ,,ovaj  drugi  isto   sam  zvao   ali  nismo  uspeli da se  dogovorimo 

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: zx12r

Sto se tice tih "besprekornih", bila je jedna crna u oglasima, 2002.god, yoshimura, power commander, bla bla... sasvim slucajno znam da je motor imao nekoliko bas ozbiljnih havarija i da mu je dusa izvadjena. 

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja