BokyBoy 16303 Napisano Januar 8, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ode tema u k... a i ja isto jurim 12-icu i delim misljenje sa kolegom sto se potrosnje tice tj dobro ustelovana litra trosi manje od 600-ke,provereno u praksi jer litru ne zavrces toliko da bi isla lepo.Moj motor trosi od 5 do 12 u zavisnosti od rezima voznje.Na putovanju,sa suvozacem i prtljagom i pri nekoj normalnoj voznji do 150-160 km/h trosi oko 5,5L .E sad...na Raljaringu bije preko 10.. Racunam da je i 12-ica tu negde,jos je ona indzeksn...sorry za OFF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 8, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ode tema u k... a i ja isto jurim 12-icu i delim misljenje sa kolegom sto se potrosnje tice tj dobro ustelovana litra trosi manje od 600-ke,provereno u praksi jer litru ne zavrces toliko da bi isla lepo.Moj motor trosi od 5 do 12 u zavisnosti od rezima voznje.Na putovanju,sa suvozacem i prtljagom i pri nekoj normalnoj voznji do 150-160 km/h trosi oko 5,5L .E sad...na Raljaringu bije preko 10.. Racunam da je i 12-ica tu negde,jos je ona indzeksn...sorry za OFF... iskreno meni trosi oko 6 ,, na nekoj laganoj voznji 120kmh sa suvozacem i 6-ta brzina bez nervozne ruke na gasu ,,, naravno trosila mi je i 10-12 L ali cvrsto teranje ,, opet ono sto sam napisao ranije u postu ,, ko uzima top klasu ili kako ih zovu power bike ,,mora da racuna na visu potrosnju ,,ipak to su motori sa visokim performansama tako da potrosnja ide u drugi plan,,(nisu veliki potrosaci ko sto mnogi misle ) eee sad ima razlika izmedju gen 1 i gen 2 ,,kazu da 2000 godiste nisu ustrojene sa snagom i agresivnija je na gas grublja nego sledece novije generacije ,,ima o tome na kawasaki forumu dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16303 Napisano Januar 8, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan eee sad ima razlika izmedju gen 1 i gen 2 ,,kazu da 2000 godiste nisu ustrojene sa snagom i agresivnija je na gas grublja nego sledece novije generacije , ...mislim da je to samo do mapiranja tj do nacina isporuke snage,ispeglali su malo krivu pa se cini da su slabiji...power commander resava stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 8, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Разлика агрегата код zx12r и zzr1200? Да ли има разлике у снази, потрошњи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 8, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan eee sad ima razlika izmedju gen 1 i gen 2 ,,kazu da 2000 godiste nisu ustrojene sa snagom i agresivnija je na gas grublja nego sledece novije generacije , ...mislim da je to samo do mapiranja tj do nacina isporuke snage,ispeglali su malo krivu pa se cini da su slabiji...power commander resava stvar... ima razlike na forumima sam citao o tome puno njih traze 2000 zbog kako kazu brutalnosti ,, a ovo znam ja planiram ove godine da ubacim commander i autotune ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 8, 2016 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto vise o ovom motoru ?http://www.polovniautomobili.com/motori/7100087/kawasaki-zx12r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16303 Napisano Januar 8, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...moj ti je savet da vidis ova dva... http://www.polovniautomobili.com/motori/6497002/kawasaki-zx12r-hitno-jos-2-dana http://www.polovniautomobili.com/motori/6943137/kawasaki-zx12r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 8, 2016 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ...moj ti je savet da vidis ova dva... http://www.polovniautomobili.com/motori/6497002/kawasaki-zx12r-hitno-jos-2-dana http://www.polovniautomobili.com/motori/6943137/kawasaki-zx12r Takvu istu zelenu ,besprekornu prodaje ortak iz grada. Puuuno vise mi se svidja noviji model. Crna iz KG je dobra ali me odbija boja. Zadnjih 5 godina sam vozio crni motor i ne bih opet ako mogu da biram. Zato i gledam plavu, malo bih je modifikovao a taman je malo traljava , dusu dala za igranje. Ako je sve ostalo OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 8, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ovaj prvi link ja sam gledao taj da pazarim ali tada mi cena nije odgovarala bila je mnogo veca ,, inace super motorce ,,ovaj drugi isto sam zvao ali nismo uspeli da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 10, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan "red_alert", koliko dugo je vec vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 10, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan nekoliko meseci ,,, zasto pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 11, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice tih "besprekornih", bila je jedna crna u oglasima, 2002.god, yoshimura, power commander, bla bla... sasvim slucajno znam da je motor imao nekoliko bas ozbiljnih havarija i da mu je dusa izvadjena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...