IvanNBGD 782 Napisano Octobar 31, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jel neko imao prilike da vozi ovo cudo. Imam ponudu da ga uzmem za 500 evropskih. 91' godiste, nije vozen 5-6 godina. Jel mnogo 5 glavica za njega, vizuelno je ok, osim sto je puno prasnjav, a za motor, nemam pojma, nisam smeo da ga upalim, jer je stajao dugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 31, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je super ako je motocikl ispravan-regularan. Ali nemoj od njega nekakva chudesa da ocekujes. Ja jedan provozikao i prilicno je dosadan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 31, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ispratim temu, ja sam dugo jurio ovaj motor ali nisam uspeo da nadjem pogotovu po nekoj korektnoj ceni, cenim da je za po gradu i po makadamu skroz korektan, ako nije neka steta na masini nemas sta da izgubis za tu kintu i naravno ako je regularan, a kad ti dosadi uvek mozes da ga prodas, proveri ima li ulja, svecicu struju, suni malo goriva i upali, pre ili kasnije ce morati da se upali bez toga ne mozes znati u kakvom je stanju. Baci neke slike ako budes u prilici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Octobar 31, 2015 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, nije klasican kros jer je cetverotaktan, vodeno hladjenje, tezak, ... ali i jednostavan, pouzdan (koriscen u vojskama tamo nekih zemalja). Sa tom kubikazom nije za autoput, al bez problema gradska voznja i off. Dobra cifra ako ima papire. Neko je spomenuo problem sa bregastom, ja nisam upoznat sa tim. Naravno, pomoglo bi ako bi neko vizuelno pregledao motor, izmerio kompresiju i slicno, po meni je mnogo bitnije odrzavanje od toga koja je marka motora ili auta. Dosta informacija imas na http://home.earthlink.net/~klr250informationexchange/, mislim da negde imam service manual u pdfu ako ti zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1751 Napisano Jun 26, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, šta si uradio, jesi li odustao od tog KLRa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...