Robin Hood 3967 Napisano Octobar 29, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju GoPro 3+ Black edition kameru. Kamera je radila jako malo, mrzi me da snimam Od dodataka ima praktično sve što je potrebno za snimanje sa motora. Imam dodatnu bateriju, kao i vratanca kućišta koja hermetički zatvaraju kameru i onda se može na ronjenje sa njom. Jedino nema onih nosača na lepljenje jer sam ih potrošio ali su jeftini pa ih dokupite. Cena 200 evra, mislim da je veoma korektna. Kontakt na 064/115-0495 ili PP 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 29, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Šta da vam kažem, prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 29, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobra stvar,povoljna cena...ja se zagledao,negde mi se vec pojavila namera da te zovnem... Sa srecom da sluzi novog vlasnika... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5190 Napisano Octobar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6053 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan cena nije bila korektna nego džabalesku ... Kasno videh - rado bih je pridružio mojoj 4-ci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Octobar 29, 2015 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Super je cena bila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11652 Napisano Octobar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam video na vreme, kupovina objektiva bi malo sačekala, jer ovo je i više nego odlična prilika bila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Octobar 29, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre ode ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...