SharkY 161 Napisano Octobar 26, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Svi su korišćeni i original. Skupljaju mi prašinu na polici...bolje da ih neko koristi. Svi su koliko znam funkcionalni. Pišite mi u PP ko je za koji...ne bih voleo da ih dam sve jednoj osobi ali ako tako bude, pa i to je ok. 22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Octobar 26, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 26, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nimmin... Ovaj sam zaboravio da ubacim... edit: smb i jedan jedrenjak su već otišli... Ajmo dalje... I ajde da malo začinimo muzikom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Octobar 26, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 26, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti car 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Octobar 26, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 26, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže od srca... Ostali su sledeći upaljači: i pesma naravno...druga neka... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Octobar 26, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tenk ju veri mač 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 26, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu...imao sam ranije i satove neke...jedan sam poklonio jednom prijatelju a drugi drugom, isto korišćeni...skupljao godinama sve i svašta...klinačka posla... A neću sigurno da se ciganišem i uzimam bespotrebno pare za ovakve stvari koje realno nemaju nikakvu vrednost osim emotivne...zato ću drugarima bajkerima da ispoklanjam... a da jbte...pesma... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pi jebemu misha ja sam pasionirani skupljac zipa...ako nesto ostane ostavi, placam, kupujem , uzimam otimam placam pice;))) Ovaj jedrenjak je caroban;) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Octobar 26, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam za jedan ako ti ostao koji viška,inače svaka čast za gest! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 26, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Znači šareni jedrenjak za tebe Endurac...važi se... Pesma...naravno... edit: CAJO biraj jedan... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na gestu pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Octobar 26, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj levo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 26, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan OK... CAJA "Labrador" i Kuzma "Ajkula"... P.S. odoše svi...sa srećom i po najjačem vetru da vas služe... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I MUZICKI IZBOR TI JE ZA POHVALU 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan AJKULA otisla? P.S. edit: sad vidim da jesu SVI otisli! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa Sharki, alal ti vera. Otvaram vince u tvoje ime. A mi natenance;) Hvala;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Octobar 26, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da se bar većina, ako ne možemo svi, nađemo u usto vreme i popijemo po pićence i malo ispričamo . jedino je CAJA malo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Octobar 27, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan SharkY ima piće od mene kad god,a ko bude raspoložen za "po koje" samo recite kada...nije mi Bg preko sveta. Svaka čast još jednom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Octobar 27, 2015 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad god vidim da neko nesto poklanja, to je vec na dve strane, i razdeljeno Salim se, mene upaljaci ne zanimaju, svaka pohvala za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 27, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da se bar većina, ako ne možemo svi, nađemo u usto vreme i popijemo po pićence i malo ispričamo . jedino je CAJA malo dalje Ja sam za... EDIT: Predlažem da se nađemo na piću negde u petak ili odmah posle radnog vremena (16-1630h) ili kasnije predveče? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 27, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 27, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Za koju vremensku opciju si...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...