saxi 734 Napisano Jul 12, 2018 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Navigaciju sam malo koristio, ubo je na USB kabl da ubacim mape i na ekranu se pojavise bele linije Reko ajd da je dopunimo, međutim na pritisak dugmeta za paljenje ona krene i zabode, ima li ko kakav savet , garancija upravo istekla, 2x sam je stavio na motor i nešto malo u kolima je bila dok nije crkao punjac za auto koji su u servisu u garantnom roku brzo popravili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 13, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Navigaciju sam malo koristio, ubo je na USB kabl da ubacim mape i na ekranu se pojavise bele linije Reko ajd da je dopunimo, međutim na pritisak dugmeta za paljenje ona krene i zabode, ima li ko kakav savet , garancija upravo istekla, 2x sam je stavio na motor i nešto malo u kolima je bila dok nije crkao punjac za auto koji su u servisu u garantnom roku brzo popravili. Јел ти дуго стајала?Ја сам имао сличан проблем, мало другачије сметње по екрану када сам после дуге паузе је прикључио за комп.Решио проблем тако што сам је ставио на оригинални пуњач који се инсталира на мотор и држао је пар сати да се ту напуни. После прорадила сасвим нормално... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 13, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @saxi... uzmi ga u ruku i zamahni njime u najbliži zid... smatraj to antistres terapijom i vjeruj mi, osim trenutnog djelovanja uštedićeš sebi živce i u budućnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda lud da kupuje NOV garmin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaler je bio u pravu, radi navigacija opet za medalju, odvozao Transalpinu upravo Inače moram da pohvalim Jozefa B, većina ga znate, odmah mi se javio i dao zlata vredan savet kao i Svaler i ponudio svoju pomoć i rešavanje problema iako je izašao iz garancije, tako da sve pohvale Jozefu i Pin Computersu, ovo je vise nego prijateljski gest koji me oduševio, ja Garmina nikad ne bih kupio, ne zbog cene, nego zbog bubica i zaglupljivanja a o podršci da ne govorim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 13, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Svaler je bio u pravu, radi navigacija opet za medalju, odvozao Transalpinu upravo Inače moram da pohvalim Jozefa B, većina ga znate, odmah mi se javio i dao zlata vredan savet kao i Svaler i ponudio svoju pomoć i rešavanje problema iako je izašao iz garancije, tako da sve pohvale Jozefu i Pin Computersu, ovo je vise nego prijateljski gest koji me oduševio, ja Garmina nikad ne bih kupio, ne zbog cene, nego zbog bubica i zaglupljivanja a o podršci da ne govorim Ја сам испиздио кад сам је извадио из фиоке а она брљави са екраном, држао целу ноћ повезану на комп, по дана да утичници и ништа. Последњи покушај са оригиналним пуњачем на мотору решио ствар после пар сати.Драго ми је да сам помогао... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocakljubav 0 Napisano Octobar 22, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim Garmin Zumo 595 iako je prvenstveno auto navigacija bez problema moze da se montira na bajs ili motocikl, jedina mana jeste sto je skupa ko sam djavo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 5, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde se može kupiti adapter koji ide na motor? Navigacija radi normalno na adapter za upaljač ali ne želim tako da je koristim. Ako neko ima informaciju gde kupiti nov biću zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...