derbi 0 Napisano April 18, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto mislim da sam prevazisao ovu moju tandrkalicu mislim da je vreme za neki MOTOR u pravom smislu te reci, e sad ovako odlucio sam se za BMW definitivno, probao sam par razlicitih modela i nekako mi lezi i pored svoje masivnosti i tezine, e sad nastupate vi tj. treba mi vasa pomoc da se odlucim izmedju dva modela a u istu ruku i dve vrste motora prvi je r 1100 s a drugi r 1100 rt (pandurski :roll: ) nije mi cilj da zvucim ''bezobrazno'' kad kazem da ocekujem savete tipa prednosti i mane i jednog i drugog motora i slicno i da zaboravio sam da napomenem oba su izmedju 97 i 00 god i sa oko 30000 km unapred zahvalan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ne znam jeli se ovdje registrovao, ali na sajtu motori.hr imas tipa pod nickom "Pudla", on ima R110S i mislim da ce te najbolje savjetovat od svih nas jer u zivotu je samo BMW vozio. inace prosle godine smo zajedno vozili i pravili ture i motor ne da mi se svidja nego... ludnica. odlicno izgleda, masivan je a upravljiv, ide ka djavo... sve najbolje mogu ti rec. a sto se pandurskog tice modela... nebi ga policija uzimala da ne valja, to budi siguran uglavnom imas na www.mobile.de dosta ponuda za BMW motore pa mozes tamo vidjet najrealniju cijenu. sa srecom u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan rt(pandurski ) je krmaca koja terba da ume da se vozi jer ti neces voziti zujku vec mali autobus sa sve koferima , doduse lepi su motori i mislim da je stvar tebe licno sta ti se vise svidja , ja licno sam proslu sezonu provela na k100 i jednom sela na k100LT kao pandurski samo redna masine (nema boxeve ) i motori su perverzija , sad sve zavisi od tebe al nemac je nemac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uzmes neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 18, 2006 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ....sve zavisi, šta tražiš od motora..... R1100S je sportska stvar i mislim, da nekako nije baš praktièna za duge ture....a i cena polovnog jaaako brzo pada (nekako nisu popularni)..... R1150 RT je po mom mišljenju prava stvar.....jeste, da je glomazan, ali je upravljanje njime deèje lako....usto jako dobro drži cenu polovnog ( pored r1150GS i R1200GS najpopularniji BMW...)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derbi 0 Napisano April 19, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan uopste nisam pametan, rt sam probao i mnogo mi se svidelo kako se vozi jedino mi se ucinilo da je menjac malo bucan pri promenama ali sve u svemu mi je extra sto se s-a tice on mi se mnogo vise svidja sto se estetike tice a i ima 8 konja vise ali to i nije toliko bitno, jedini problem je sto nemam priliku nigde da ga probam :? motor bi trebalo da kupujem u naredne 2 nedelje a planirao sam da ga nadjem preko mobile.de odem kupim pravac bmw servis uradim komplet servis sednem i pravac Bgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 19, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi se svidelo kako se vozi jedino mi se ucinilo da je menjac malo bucan pri promenama ali sve u svemu mi je extra Menjac trazi samo malo vezbe i odlucan pokret nogom, inace je OK... Stvar vezbe i navike, jbg nije to Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano April 19, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi se svidelo kako se vozi jedino mi se ucinilo da je menjac malo bucan pri promenama ali sve u svemu mi je extra Menjac trazi samo malo vezbe i odlucan pokret nogom' date=' inace je OK... Stvar vezbe i navike, jbg nije to Honda [/quote'] mislim da je generalno malo bucniji na sim bmw, al i to sto dex rece nije to honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1586 Napisano April 20, 2006 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Wellcome to the club! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...