gixxer 388 Napisano Octobar 22, 2015 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Unikatna Honda Hornet koju sam licno ja pre 5 godina preuredio da izgleda kao sada,napominjem da je razlog prerade iskljucivo bio radi lepseg-unikatnog izgleda,ove godine na motoru je uradjeno:Stelovanje ventila,Sinhronizacija karburatora,Nov lanac i lancanici,Nov filter vazduha,Nov akumulator,Sada produzena registracija.Vanserijska oprema:Far sa drzacima od MT 03,Otvoreni carbon auspuh sa prelepim zvukom,Koso retrovizori,Siri volan,Zuti tegici volana,Haris silikonski rukohvati,Sportske rucke kocnice i kvacila,Mini carbon-lock migavci,Preklopivi nosac tablice,Ralica u boji motora,Krash pads-slajderi,Aluminijumska zastitna resetka hladnjaka,Produzetak prednjeg blatobrana,Zadnji blatobran-lancobran,Sve nalepnice su stikeri sa hrom pozadinom,Gume su obe dobre i ne treba da se menjaju,motor perfektno radi i ima originalnih 52000 km, a ne kao neki tog godista i stariji sa 19000-20000.Motor je moj sin pre 4 godine prodao svom najboljem drugaru i sada ga je dobio od njega u zamenu za svoj GSXR 600 K7. Cena je 2350 eu,za ozbiljnog kupca moguca je manja korekcija cene,tel : 063-177-05-08 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Octobar 24, 2015 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Skupo?Jeftino?Lepo?Ruzno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5067 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda zanimljivo( i cenovno i po izgledu) Samo mislim, da pored već ozbiljnog hroničnog nedostatka para, se ljudi plaše da nije lupan. Ali ipak mislim da su pare i jesen problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Octobar 24, 2015 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Zima dolazi cene padaju mislim d ga u nevreme nudiš.Ako može da se sačeka proleće možda bi bilo bolje.Srećna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Octobar 24, 2015 (promenjeno) Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nije bio lupan i nisam ga zbog toga preuredio,namera je bila da ga sin vozi ,i vozio ga je jednu sezonu,sve dok nije nasledio moj tadasnji Z 750 N 2006 onda je motor prodao svom najboljem drugu ovde u mestu i sada ga je dobio nazad u zamenu za njegov dosadasnji GSXR 600 K7 ,suma sumarum da je bio lupan ne bih ga dao svom detetu da ga vozi,Sto se tice prodaje,nije hitna neka saceka pravog buduceg vlasnika,mnogo truda ,vremena i novca sam te zime utrosio da motor ovako izgleda Promenio Octobar 24, 2015 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Danas je produzena registracija,tako da je motor registrovan narednih 12 meseci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Novembar 24, 2015 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Zimski popust 2250 eu,moguc jos neki mali dogovor oko cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Decembar 1, 2015 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Obnavljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog ugla savrsenstvo. Da imam para samo bi se dogovorili za datum kada da dodjem, kao da sam ga ja pravio ja sebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Decembar 9, 2015 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Danas prodat,pogresio sam kada sam ga pre 2 meseca stavio u zimovnik i zatvorio slavinu goriva i nisam ga uopste palio,tako da su karbovi zasusili i paljenje je bilo prava avantura i 10 kila zivaca,dok nije dosao majstor i za 20 minuta sve sredio i to se sve desavalo ispred coveka koji ga je kupio,tako da njemu jos jedanput zahvaljujem na strpljenju i razumevanju,a na kraju je dobio jos popusta na cenu van dogovorenog,zelim mu ovim putem mnogo bezbednih kilometara i puno srece sa motorom i ovim putem ga pozdravljam posto je clan foruma ali mu ne znam nick 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...