Savan 8689 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kupih danas ceo set sa koferima i nosacima ali nosaci su mi viska. Nisam ih jos preuzeo pa ne mogu bas stanje da potvrdim ali kako prodavac radi u bmw dileru verujem da je sve u OK stanju i da se ne bi brukao nekim smecem. Naravno, razlog prodaje je sto ne vozim BMW nego Suzuki. Cena novih nosaca je 175 za topkofer i bocni su 255, zajedno 430 evrica. https://www.mdi-online.nl/merken/krauser.html?id=1873&category=%3F&merk=39&model=1244&bouwjaar=342 Kad budem ih preuzeo mogu na osnovu stanja da formiram mozda malo konkretniju cenu ali svakako ako ima zainteresovanih, neka se jave na PP pa cemo se nesto dogovoriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih montirao na mog oldtimera kojeg sam bio sredjivao...Najbolji set kofera koji sam imao...Kreten pa prodadoh...ali kreten. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bočni su izgleda isti. K5 čini mi se. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Eto slika konkretnih nosaca. Nisu novi, vide se tragovi od stavljanja i skidanja kofera ali nisu iskrivljeni niti izrdjali niti im je funkcionalnost na bilo koji drugi nacin umanjena. Ako nekoga zanima neka se javi na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...