Giga Kle 118 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio Kle otvorio filter ?????????????????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5969 Napisano Octobar 16, 2015 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To je nov filter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno bivši vlasnik nema pojma o čemu je reč!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nio u njemu kaže on ga prao ovo onno .maaaaaaaaa novo je novo kupim i da zamenim kad se nisam šlogiro....... kao da je neko pucao u njega. Plastika unutra stopljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14086 Napisano Octobar 16, 2015 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bljuje vatru ali na kontra stranu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan kaze da je zamenio magnet stavio zaliveni ali da nakon toga nije menjao filter. ja promenio ulje filter ulja filter vazduha zakrpio auspuh (progoreo bio skroz), promenio kočnice pa ću zimus lanac i lančanike i lamelu. Šta li me tamo čeka strah me i da pomislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 16, 2015 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od koga si kupio motor?i odakle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Octobar 16, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan BackFIRE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd Žarkovo, lik je Vlajko ali mi nije jasno. Da li je moguće kad se raspadne magnet da se ovo dogodi a da se na samom agregatu nešto ne desi. Sa motorom je sve ok radi super ne menja zvuk povlači ima kompresiju dobru pali super. Sad me više ne zanima šta se dogodilo i kako ali me interesuje za u buduće. Na motoru bukvalno sve sem magneta (koji je kako kaže on stavio nov zaliveni) i akumulatora. Ja sam uradio kočnice, filter vazduha, filter ulja, ulje i auspuh koji je bio progoreo skroz odozdo i napravio mi lik kaze bice za još sezonu dve zavisi kako teraš a onda nov. Trebam da uradim lanac i lančanike set lamele gume( zbog moje vožnje koja se u 70% slučajeva svodi na vožnju po prašini(poljski put). Dakle ako imate ideju za kupovinu pom.delova pišite, da bi to mogao tokom zime da odradim. Nisam stručnjak-samo se pomalo razumem oko svega i nevolim da mi se oko masine brka svako. Zasto????? Pa prosto- Kupim auto od drugara uradim mali servis idem na more sve izmenjao sem filtera vazduha i klime majstoru radionica u haosu zbog renoviranja kaze ajde kad se vratiš zamenićemo, kad se vratiš. Vratim se idem da zamenimo te filtere NJIH NEMA UNUTRA. Ajde filter klime izvađen neznam zašto bez njega se može ali da izvadiš filter vazdiha i da ne staviš drugi i da ja odem na more u zemlju pesčanih plaža vetrova i prašine-katastrofa. Sreća nije bilo vetrova pa sam imao sreće. SVE ŠTO RADIM-RADIM SAM, STO NEZNAM VOZIM KOD MAJSTORA AL JA PRISUTAN DOK TI RADIŠ-JER MOJA GLAVA ZA TEBE MAJSTORE NEMA CENU-AKO POGINEM ZBOG TVOJE NEMARNOSTI UMORA ILI BILO ČEGA KASNO JE JER MENE VIŠE NEMA A TI ĆEŠ I DALJE DA RADIŠ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Octobar 24, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto se desilo na fiteru po mom misljenju je nekom tzv strucnjaku ispala cigareta dok je nesto cackao, jer sam i sam imao jednu situaciju kada su mi radili dijagnostiku na autu, lik se toliko zaneo u radu da mi je napravio rupu na sedistu, jebo sam mu sve po spisku, odradio mi gratis dijagnostiku a rupa i dalje stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kakva cigareta... Klasicni BACKFIRE koji je zapalio sundjer.... Verovatno je uklonjen metalna mrezica iz airboxa Sent from my iPad using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo ja da kupim taj motor,sreca pa nisam!Jel i dalje pali obe lampice (temperatura i ulje) na malom gasu? To je mene odbilo od kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan dunja07da ali samo kad je hladan. Upalim motor sauh 1 min rada za zagrevanje (/razbio ulje/)vrati sauh vozi nema tu filozofije. Isto to radim i sa autom svako prvo paljenje ujutru zima leto nebitno. Pošto mi je lik rekao da mu se raspao magnet i da je stavio novi - zaliven šta god to značilo, verovatno je uzrok bio da je back fire bio kad je vrisnuo magnet. Sve u svemu kupio promenio ulje i kočnice i filtere i gas. Za sad sve ok. Ima da se radi oko njega a za ove pare sto ssma ga uzeo i da uložim u njega još da sredim sve opet za te pare n e bi mogao d aga kupim da valja. Ovako kupljen za male pare - uložim stavim sve novo - ima ispravan i siguran motor. Jedino sto još nisam ukapirao zašto kad ia 10 litara u rezervoaru sve ok a kad naspem pun curi na karburatoru, sao u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan dunja07 Utisci : povlači ima snagu. 95% moje vožnje je off road prva druga treća ponekad se upali ventilator da ohladii i to je to. potrošnja resetovao sat za mesec dana prešao 600 km nasuo 2700 i juče naspem još 1000 din trenutno 688 km prešao s njim. Sviđa mi se potrošnja. Tokom zime ima da se radi na njemu lanac i lančanici, set lamele novo ulje i filteri off road gume 60/40 Jedino što sa pogrešio zakrpio sam lonac pa se i nečuje dok idem pa je bilo par izletanja i naglih kočenja. razmišljam da ga sjebem ponovo neka prdi lonac al bar će me čuti kad idem. LJUDI BAS I NE OBRAĆAJU PAŽNJU NA MOTORISTE.Nisam divljak volim brzu al sigurnu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva cigareta... Klasicni BACKFIRE koji je zapalio sundjer.... Verovatno je uklonjen metalna mrezica iz airboxa Sent from my iPad using Tapatalk air boxovi su sa strane zavlačio prste i nema mrežice. Da li mogu to i da li treba to da stavim i gde da nađem-savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bice to dobra makina,neopterecuj se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...