ghostrider323 60 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa ler gasom i kad je hladan i kad se zagreje radi na nekih 500 - 600 obrtaja i naravno ugasi se. Da li neko zna gde se povecava ler na karburatoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 14, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan na trechem karburatoru sa leva na desno, obichno je na njemu i sajla koja ti viri kod leve noge, mali crni tochkich. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu to nece pomoci... Mislim! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Taj crni tockic sa leve strane sam video i pedpostavio sam da je za stelovanje lera, ali nisam bio siguran. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...