Endurac 958 Napisano Octobar 11, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od retkih muskaraca koje sam zaista zavoleo. Medenjak. 2.5 meseca. Macka u kuci, renoviranje u dvoristu, 100 obaveza kod svih u porodici, pa eto, ovaj malisa ce morati da nadje topao dom. Zenin brat ima odgajivacnicu mastina. Staford ima dobro poreklo. Ako je neko eventualno zainteresovan nek mi se javi na pp. Vlasnici su moja zena i njen brat, staford je kao lutka, muzjak, ali ce kupac morati da mi obeca da ga nece koristiti za borbe i slicne idiotarije. Ovo naj ozbiljnije mislim. Nije da se manekenisem ali je toliko lud da ne mogu da ga uslikam u jednom mestu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 11, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kuce ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan "....ali ce kupac morati da mi obeca da ga nece koristiti za borbe i slicne idiotarije. Ovo naj ozbiljnije mislim...." SVAKA CAST NA OVOM !!! Kome je do borbe, neka navuce rukavice pa neka sam udje u ring ! Inace, kucov presladak i deluje kao pravi blenton (blesavko u onom najpozitivnijem smislu) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, javi mi se sto pre, poslao sam ti sms 061 255 65 50 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 13, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mhm;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako: Blentavko se vise ne zove tako nego KRIS (CRIS) ! Trenutno malo ljudi na ovom svetu je srecnije od moje cerke. Kada su se videli, to je bila ljubav na prvi pogled. Malisa je uzivo jos sladji i lepsi, i dobio je topli dom gde ce ga moja cerka razmaziti, pa sve nade polazem u zeta Imaju i nesto dvorista, pa ce Kris da uziva! Sad jos cekamo da dobijemo njegov rodoslov posto mali nije bilo ko, jel`te, nego je potomak baronalordagrofaprincasira nekog i uvazene mame sa isto tako dugackim pedigreom. Sve u svemu, ovaj oglas je jedna lepa prica sa hepiendom. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 13, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Alal nam vera! Otisao u najbolje ruke. Tasta kaze da je cera med medeni. Voleo bih da ga makar jedanput vidim kad izdziglja i cmoknem;) a mi pijemo fuka... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6134 Napisano Octobar 13, 2015 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš pojma koliko mi je drago. Što zbog Seronjice... ups, Krisa, što zbog tvoje ćerke. Milina za sve. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Alal nam vera! Otisao u najbolje ruke. Tasta kaze da je cera med medeni. Voleo bih da ga makar jedanput vidim kad izdziglja i cmoknem;) a mi pijemo fuka... Naravno, nikakav problem Jedino ako ti Zemun nije predaleko? Sin koji nije mogao da odoli da ne podje sa nama da ga vidi celo vece je ponavljao "pa vi niste svesti koliko cesto cu da visim kod vas da bih se igrao sa njim (Krisom)" Inace poslednji izvestaj od pre par sati kaze da je lepo vaspitani cistunac, i da je jedna pametnica koja je, kao i vecina danasnje omladine , prespavala celo prepodne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hahahha krelac mali Divno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve super, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...