Tomos94 47 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos neke detalje da odradim i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirani retrovizori Vicma R. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kad je sve lepo ovako uradjeno stavi mu ono nojije sediste i kutiju za alat.ovako mi nekako prazno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nevredi novije sediste kad je stari tip rama sediste sam novo kupio inace . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 22, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=uoJtm9Yq9uk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege motor je konacno zavrsen presao sam nekih 60km ja sam prezadovoljan, ostaju neke estecke sitnice , flame rucke da stavim i trakice felni reflektujuce, to cu kasnije da uradim. Hvala svima koji ste pratili ovu temu. Zelim vam srecne Novogodisnje praznike toliko od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Decembar 25, 2015 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih tu neke normalne retrovizore. I ne trtebaju ti trake na hromiranim tockovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 633 Napisano Decembar 25, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Stavi lepse retrovizore...nikl ili hrom ,inace ostalo je super 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ma znam nego nije tesko dodati sarku i onaj oslonac pozadi alu jbg vec si ofarbao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ovako ostaje skupo sam platio retrovizore 2400din nebi da ih skidam nisu losu inace. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se tvoj rad svidja,nastavi tako i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno lepo ce to jos biti nastavljam dalje normalno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred. Retrovizori su sasvim OK. Stvar je ukusa, i ja bih isto mozda pre odabrao neke hromirane i okruglog oblika, ili bi ove dao ofarbati u istu boju kao i moped. Ali bez daljnjeg i ovako su sasvim OK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala potrudicu se da motor ispadne sto bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas polepljene trakice Monster Energy samo tmurno je vreme pa nije sve u punom sjaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam stavio flame rucke plave i sa time sa zavrsio motor napokon happy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22960 Napisano Januar 1, 2016 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pohvaljujem entuzijazam, i moji su poceci sa takvom masinom bili, prvi padovi takodje... Elem, lepo si poceo ali dodavanje koje cega raznih boja ce po meni progutati lepotu! Kada zavrsis ne trazi vise mesto na koje ces nesto zalepiti ili okaciti... Licno, skinuo bih trakice sa tockova, rucice sa plamenovima i doktor nalepnice... Retrovizore zbog sigurnosti ne savetujem da skines ali prajmer pa u crnu boju ofarbaj, dizajnom i bojom ne leze "matiku... Sretna nova i pozdrav Nenad. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sve najbolje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo upaljen i razradjivan ovako to radi https://www.youtube.com/watch?v=ouaEbUofN8Q&feature=youtu.be Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege sta kazete kako radi masina dajte neki komentar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Januar 3, 2016 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Motor lepo radi,nego mi nije jasno sto laje iz auspuha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan pas u pozadini uvek laje kad se nesto upali ja tu nemogu nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 4, 2016 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege primetio sam motor dok odradi 10 minuta u leru prvo sto primetim da mu ler gas utihne samo sto se ne ugasi a prvih 5 min ima odlican ler i onda losije prima gas moram mu zadrzati da proguli i onda reze super, takodje filter vazduha je mokar i vlazan. Upalim ga bez filtera, stavim ruku bude i ona vlazna mokra.. sta bi moglo biti i moram paliti pod gasom i opet sacekam da proguli. Na jacim obrtajim odlicno radi kad mu dodajem jaci gas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...