kawazoki 5846 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok...najnoviji status se pojavio na oficialnom sity Lufthanse cargo br.97323575 i polece 10.05 oko 22h ..zatim slece sledeci dan 11.05 u Frankfurt i moze da se ode po njega vec u 22.30h.. Sada posto primam terapiju do Petka ..jurim avio kartu za Nemacku ili neki prevoz,Subota,Nedelja... Dakle definitivno je na putu za Evropu.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti se ne isplati vise da ga neki prevoznik dotera kombijem? A ujedno i ti malo bolje da stabilizujes zdravlje umesto da odmah sedas na 'promaju'. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da je najbolja varijanta da se organizuje tako nesto. Cuvaj zdravlje Zoki, koji je uzitak voziti iz Frankfurta do Srbije inako? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Svakako bih trebao da malo bolje sagledam ovu situaciju i mozda pokusam da organizujem neki prevoz za motor ..ovoga puta bih morao da bas budem siguran da sam se zalecio kako treba. Zato ako ima neko neki predlog ili poznaje prevoznike koji se bave time ..neki kontakt ce svakako dobro doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan PROBAJ http://berzatransporta.cargoagent.net/ ili http://www.malaprivreda.rs/pregled-delatnosti/285-goran-prevoz-putnika-i-robe http://www.goglasi.com/search?q=kombi%20PREVOZ%20NEMACKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi I do Segedina da se dotera, pa odatle da se preveze preko grana na tockovima radi manje zajebancije sa carinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je najbolje da neko ode po Suzanu,javilo bi se mnogo dobrovoljaca ubedjen sam Mada zoki nebi dao sigurno da je drugi jase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ili da je neko naš u Nemačkoj preuzme i pričuva dok se Zoki ne stabilizuje i oporavi i odluči kako dalje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imas li jos kontakt sa onim momkom sto si vozio sa njim? Ovo nevezano za transport već mi onako prodje kroz misli Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da Suzanu neko pričuva u Frankfurtu a kad se krajem maja raščisti vreme i Zoki dobro zaleči eto povoda za jednu dobru grupnu vožnju do Frankfurta i nazad??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 11, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo šta se događa oko transporta motora... Dobrodošao i brzo ozdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se Suzana vinula u nebo... http://www.lhcargo.com/trackit/awb.trackit?prefix=020&awb=97323575&referrer=myCargo&name=Search&name=Search 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 11, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Au uuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2580 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo neku fotku sa Zokijem.Zar ga niko do sada nije pronašao u Bgd-u? Komšo, želim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Lufthansom ..definitivno,motor je u magacinu....sad cemo da vidimo sta i kako za prevoz....rekli su mi da mogu da dam opunomocje nekome da preuzme motor al onda na moje pitanje..a sta cemo za carinu ??...odgovor je bio ..aauuuuu, to moze da bude problem ...tako da sve u svemu, ja cu to morati da odradim ..nema druge. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11269 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ja se taman ponadao da cu je ja dovesti ,sala mala nocas se vratio iz Frankfurta,a ti vec zapalio za Srbiju kad sam ja stigao,valjda cemo se videti kuci negde,pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Preko prijatelja stigao do kombinacije da covek ide poslom u Nemacku pa sam mu se pridruzio u toj voznji koja je bila ...bljakkk..sto i se tice vremena..kisa nije prestajala od BG do ispred Frankfurta...prenocio i evi sada upravo krecem na aerodrom da tu ordilu sa Suzanom zavrsim... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 14, 2016 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Zokiju svaka cast na avanturi ... a tebi svaka cast na izboru pesme .... jer verujem da ce mu zbog Suzane krenuti suze radosnice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 14, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad kreces nazad i kojim putem planiras da ides ? Ovde kod mene u N. Sadu pada kisa i navukli se oblaci - ko da ce ceo dan padati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 14, 2016 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ne stignem da malo proverim putopis kad ono igre bez granica...Srećan ti ovaj poslednji deo puta, nek te nepogode obiđu u širokom luku.Kad se malo oporaviš i odmoriš javi se na 066/5169-521 da malo proširimo priču o tvojim podvizima.Živeo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kayaba 16 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Ludbreg, VŽ Motocikl: Honda XL 600R Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, kojim ćete putem doma? Predpostavljam da idete Hrvatskom, pa ako slučajno drmate kroz Varaždin, evo moj broj, popijemo i pojedemo nešto, ako ste za 095 838 57 37 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivima....zanocio pred Becom a Suzana pocela nesto da kasljuca...hm? provericu ujutro.. n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve dok ona kaslje a ne ti, dobra je situacija Samo hrabro, jos malo i kuci si. Napravi i neke slike iz domovine, da zaokruzimo putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...