Bruno 68 2712 Napisano Februar 15, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Novine I strec folija su zakon, provereno vise puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 15, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I da, konstantno se pokazuje da ljubitelji ovakvih avantura nemoraju da imaju skupe motore I opremu. To nadoknadjuju srcem. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Februar 16, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad se kaže "nebu pod oblake" uz ovu sliku znači baš to ali bukvalno, a onda sa tih 4-5000 mnv na 0 mnv. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 16, 2016 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo dok prođe rt i krene nazad ka severu, sve uz plažu, ima da putuje duplo duže Ako se ne priženi negde u Brazilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 17, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu.... srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 17, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad se kaže "nebu pod oblake" uz ovu sliku znači baš to ali bukvalno, a onda sa tih 4-5000 mnv na 0 mnv. . Ova fotka trebala bi završiti na nekom ADV moto kalendaru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIN 25 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari , pogledajte na 06:51 ko se pojavljuje u snimku . 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 18, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Cudo majku mu, uopste nisam iznenadjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 18, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Marko IN...hvala ti za video ...izgubio sam kontakt sa Poljacima...ali sada ih mogu kontaktovati,super smo imali voznju par dana kroz Albaniju.. Evo mali update...trenutno vozimo Atakama pustinju vec nekih 2500km i sve je isto ..nikakvih novosti nema osim ,peska ,kamena i jakog sunca...kampovanje je ok...ali cim se pojavi sunce...pocinje druga prica...vrucinnnaaaaaa.Stigli u La Serenu i sada idemo na Istok prema granici Argentine, nekih 250km Stiglo vreme za nove gume...za pozadi nasao Miscelin Sirac..a napred neku Duro..izgleda ok Taiwanska mada i zadnja je tamo proizvedena,plus zadnji zupcanik sve ovo je posle 25.000km. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIN 25 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo mi je Zoki , ja sam se obradovao kao sebe da sam video u snimku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 19, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pripazi sa tom " Duro " gumom po vlaznom kolovozu. Ovde su prodavali kineze sa tim gumama i manje - vise su se svi zalili na njih da su poluplasticne i da klizaju po mokrom . A hvalili su se da se ne trose i dugo traju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanTracer 12 Napisano Februar 19, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zoki kako mazes lanac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si obratio paznju na nocno nebo Atakama pustinje? To su jedna od najboljih mesta za posmatranje nocnog neba na planeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si prešao sa Heidenau ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 19, 2016 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisao je, 25000. Po meni je ta kilometraža guma za poštovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanTracer 12 Napisano Februar 19, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da li si obratio paznju na nocno nebo Atakama pustinje? To su jedna od najboljih mesta za posmatranje nocnog neba na planeti... Mozda i nekih letecih objekata ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Uyuni je varosica na 3650m nadmorske visine i definitivno me sve to stiglo tu,,,tesko kretanje...stomak problem tako da mi je raspolozenje bas bilo ...0 a grad vrvi od mladih stopera... backpackersa koji idu u salar na campovanje...cene visoke za sve. Za benzin se nekada ceka u dugom redu zbog svih tih vozila koji opsluzuju turiste ..tako da smo bas poranili i bili prvi na pumpi to jutro ...pa pravac preko pustinje za Chile ali non stop na toj visini od preko 3600m Voznja kroz pustinjske predele i veliku vrucinu posle 300km ima svojih cari ali posle nekog vremena samo zamisljas kakosedis i odmaras u hladovini sa flasom ledene vode....posle skoro ..na pola puta je Chileanska granica ..nije bilo neko vece zadrzavanje jer sam usao sa Srpskim pasosom i procedura za privremeni uvoz motora je mala formalnost...pa pravac Antofagasta. 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Gledajući fotografije deluje kao da se vozite po ravnici sa planinama u pozadini, a vi ste u stvari na visini skoro duplo većoj od Kopaonika npr. sa oblacima na dohvat ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepse i lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Go go sretno!!!! Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Da Atakama desert je pravo mesto za ljubitelje astronomije ali za mene kao laika u tom polju je sam cin polaska na spavanje i pogled iz satora prema nebu i znanje da gledam u sazvezdje Juzne polulopte .. ali nisam se nesto probao u nocnom snimanju ..al pokusacu..... Za podmazivanje lanca sam napravio ...Lada rezervoar kocnica...mali mehanicki Kineski ventil kojim kontrolisem propust ulja SAE 90 i naravno na kraju cevka od hemiske olovke koja usmerava ulje na lanac...radi kao sat i uvek se mozes ogrebati u nekoj radionici za malo ulja menjackog ...pogotovu kod kamiondzija a uvek se nadje i na meru. Gume kao sto rekoh su izdrzale celih 25.000km i imala je sara na zadnjoj jos za 1000km ali da ne bih sanjao gde i kako cu naci novi set ...odlucio sam se za zamenu..prezadovoljan sam sa Haydenau a koristio sam ih i na proslom putovanju za Japan. Da..stoo se tice visoravni ..izgledaq kao da silazimo sa planine a ustvari od ulaska u Boliviu i Titikaka jezera sve vreme smo na 3600 - 700 m nadmorske...to je sve tako do Chilea. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da za ovakav poduhvat osim m... covek mora da ima I jak stomak. Imali I Amer istih problema sa stomakom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Put dalje iz Antofogaste vodi na Jug sredinom Chilea br 5 i svracamo do cuvene ruke u desertu Mano del Desierto....vrucina ali vozi se...natrcimo na neku postaju i klopa je bila za desetku,odmorili malo pa nastavak.... Da bi prespavali u jedinom mestu posle 300km svracamo u Taltal mestasce koje je 25km od petice nekada bilo ribarsko seoce a sada se bacilo na turizam ...vidi se i cuje Italijanski desent jer smo uvece slusali muziku zabarsku u kafeima i slatkisi su definitivno iz tog kraja...prespavali pa nazad u pustaru... pejzaz isti ...smenjuje se pesak sa kamenjem ..sivo-braon mrtve boje ...jedini putevi koji se odvajaju levo i desno nose table rudnika jer ovde je to glavni izvor prihoda...minerali,metali... Sa strane puta se dosta ali bas dosta vide spomenici krajputasi...sa zastavama Chilea i dosta flasa vode za poginule...i tesko je zamisliti da ovoliko ljudi strada na pravom putu...sta bi bilo da imaju krivine ? A da...u prethodnom gradu Antafogasta koji je bas lepe velicine grad cak mozda cetvrti grad po velicini u Chileu ali nismo nasli ni jednu jedinu gumu pa sam preko dilera Yamahe narucio Mishelin Sirac iz Santiaga i brzom postom da prebace u La Serenu sledeci grad na Jugu... 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 21, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ima li većeg uživanja od prve jutarnje kafe uz Zokijev putopis! Srećno majstore! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...