ZEMZEM 2520 Napisano Decembar 22, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pogledah danas nešto o Zokiju 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 22, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, kod koga održavaš Suzanu ? I šta si joj sve radio za ovih 100K km ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da napustimo ovo vasariste od grada Turbo...ceo dan iz ogromnih zvucnika ispred prodavnica se cuje preglasna muzika ...prodavci kao DJ sede ispred i sa mikrofonom u ruci dozivaju kupce...rupa u kojoj nije dobro provesti ni jedno popodne..al evo krenuli dalje....presli 300km i prespavali u malom mestu Tolu na obali...koje je za lokalne Columbiance mesto kao Budva...i opet ..buka ,uka sa svih strana..mislim da ima na hiljade tezgi gde prodaju djindjuve i sve druge gluposti ...preslikana Budva iz 90tih al jos gore...video sam na netu slike tog mesta ...to jesve mozda 100km dalje ili pre ovoga mesta ..divne pescane plaze...beli pesak...toga nisam video ovde samo ,mulj i braonkasto more. I slike od ujutro..u potrazi za kafom ,tri mesta sam probao ofarbanu braon boju ...da covek ne poveruje da u zemlji kafe...retko je naci mesto koje ima pravu pravcatu kafu... secamse kao klinac moj deda i baba su pili Divku i bila je jaca nego ova ovde. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Baš je teško ovo iščekivanje....hajde Zoki...piši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Aha već si pisao...nije mi odmah ucitao...to je samo dokaz koliko je dobar ovaj putopis...svi smo nestrpljivi za dalje i još.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Decembar 23, 2015 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan a ja mislio da nema gore od Budve devedesetih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Pristignemo u Cartagenu ...Salvadorov brat i sestra su tu u poseti i ostavismo ga uz pozdrav da se za neko daljne vreme nadjemo kod njega u Argentini...ja i Lorenzo u stari grad u potrazi za smestajem....nije bio problem smestaj vec gde parkirati motore jer su ulice toliko uske da i lokalci placaju parking u nekim dvoristima preko dana dok sljakaju.. Na kraju zavrsimo u najgorem hostelu do sada ali smo imali daske za ubacivanje motora...ali ko te pita posle onakve guzve i vrucine ...milion automobila,buseva a motora ...haos ,vazno je stici pod tus. Stari grad pun turista jer je sezona pocela...uvece su ulice prepune prodavaca hrane i suvenira.......ali vidim restorani su polu prazni ako ne i prazni. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 24, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da zezas, jel to voda u kesi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 56 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Beavo samo naprijed... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 24, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Како описује Зоки подсећа ме на Јапан и први утисак разочарења , само је овде паклено , врућина,смештај,храна Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11245 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan preduhitri me Vlada sa pitanjem o vodi(ko nekad mleko kod nas) al cekamo Zokija da da odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 24, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je u kesi Meksička tekila! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan preduhitri me Vlada sa pitanjem o vodi(ko nekad mleko kod nas) al cekamo Zokija da da odgovor.Nije ko nekad, ima i dan danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je voda u kesi ...dostaje jeftinija nego flasica naravno i cesto vidis kako jedan drugome zavrljace kesu ...ono kao ...vataj brateeee. Nije razocarenje kao Japan...definitivno je do sada bilo dosta skupo sve generalno poredeci sa Evropom...recimo nas covek moze da ode u Grcku i Crnu goru ali sa tom lovom za svakodnevnicu do sada ...izuzimam Columbiju ne bi daleko stigao ili se najeo i napijo u ovim zemljama...recimo kafa u malo boljem kafeu je skoro 3$ parce pice je 2$ ali nije kao slonovo uvo..tanjir klope ali ne posebno... salata, hleb i pice je oko 8$ do 10$ u rupi od neke nazovimo picerije cena je za obicnu margaritu 8$... Columbia je jeftinija ...u vecini ali su mi zato juce za pranje motora trazili 5$...i poslo sam ih u.. jeste da je prljav al ne za toliko $$$$$$$$.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok vreme za rastanak...pozdrav za Lorenza i ja krenem prema Santa Marti na sever zemlje putem 90 koji prolazi preko pescanog spruda u zalivu i koji je naseljen nativ indijancima...na izlasku iz graga vidim jedrenjak Columbiske mornarice usidren...zatim se prolazi pored cuvenih zidova stare tvrdjave Cartagene iz Spanskih dana ...ova sarenolika platna su suncobrani ...Columbia style...i novi blok apartmana i hotela ...definitivno se gradi i gomila placeva je ...se vende ,na prodaju. Dosta puteva prvog reda se placaju ali ne i motori ...ta desna mala zuta traka je za prolaz...na putu natrcim na iguanu sunca se..i ljudi uvek uspore ili daju sva cetri zmigavca upozoravajuci ostale..ovoga puta je covek stao na sred puta izasao i poguarao je rukama na stranu puta...srecno se zavrsilo..niko nije stradao kao sto znak pokazuje... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Na tom putu posle nekih 50ak km video sam da ljudi,zene i deca sede ili stoje pored puta sa pruticima na kojima je zavezana kesa i kojima masu ...tek posle nekog vremena ukapiram da oni nemaju nista kod sebe sto prodaju i da ustvari oni prose i ljudi staju da im daju ili klopu ili novac ..od svog tog razmisljanja sta se desava nisam se ni setio da slikam ...ali definitivno me je dirnulo..gde ljudi i kako zive....pa mi u Srbiji treba svako jutro sebi ispred opgledala samarcinu da opalimo ...i podsetimo se u kakvoj zemlji zivimo. Par vulkanizera pokusava da u ovim primitivnim uslovima zaradi zazivot . Taj fudbal je pocepan i da kada se kotrlja na zemlji krivuda levo desno ...zbog velike zakrpe ...definitivno se vidi da nije okruga. Ustajala voda u barama i plastika ... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Put za St. Marta i preko brda je malo mesto ..Tartuga gde sam sreo bikera iz Bogote na Vstormu. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki pobedjujes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je baš edukativno, pozdrav Zoki, pratim intenzivno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Smestio se u hostel juce i danas je katolicki bozic spremaju specijal veceru..tako da sam tu par dana ...nisam bas nesto za kupanje ...al sam jutros bio na plazi...voda je dosta hladija nego li sam pretpostavljao ali je osvezavajuce i prija... Neznam cija je macka... Evo sta se dobija za 10$ kad nisi u gringo turistickom mestu vec tamo gde je vecina gostiju iz Kolumbije 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kayaba 16 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Ludbreg, VŽ Motocikl: Honda XL 600R Prijavi odgovor kao problematičan Drma Zoki kilometre... Samo naprijed, želim Vam sretne blagdane na drugi kraj svijeta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,susedima, bikerima na pracenju i podrsci i.......svima Vama zelim sretne praznike... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,susedima, bikerima na pracenju i podrsci i.......svima Vama zelim sretne praznike...[/quote Hvala Zoki...takodje sve najbolje i još puno dobrih i bezbednih kilometara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan sto su dobri kreveti na sprat ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...