aca bre 350 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu svabe ko mi pa da ne moze da se ujure nizasta. Njihova krivica- njihov ceh za cekanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 6, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije broker svabo, već tamo onaj brazilac/argentinac odakle već salje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pinky_GS1200 7 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zürich,Schweiz Motocikl: Bmw GS1200 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od Lufthanse traziti odstetu. Gesendet von meinem Nexus 6P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan To se dobija. Pisao sam prigovor za svog teča jer su mu kasnili koferi koji su putovali iz Švedske sa njim, pa mu se istopila neka krema, nešto se pokvarilo, neke stvari umazale itd. i dobio 500€ odštete. On, naravno, a ja ni hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Maj 7, 2016 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poletela "Suzana", ako opet nisu nesto z... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Maj 7, 2016 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Avion na danasnjem letu LH501 je sleteo, valjda je "Suzana" u njemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 7, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Avion na danasnjem letu LH501 je sleteo, valjda je "Suzana" u njemu. Na zalost ...nije Suzana u avionu..i na svo moje guranje i obecane pomoci ljudi iz Lufthanse cargo u Frankfurtu ...0,...,nada,..zilch nothing.Nenad iz Ria je contaktirao ..brokera,cargo ljude .. broker kaze mi smo predali Lufthansi sad oni rade dalje...ovi pak kazu ..kontaktiraj brokera on treba da napravi ..buking i .rekli su u mozda u Ponedeljak...i posto je ovde neka ebena festa...nema mesta za spavanje ama bas nema a za vikend su cene jace dosta a pun mi je ..da nekazem sta ja sada sam na aerodromu i veceras letim u 20h za Bg..preterali su ..a i ja nemam snage vise ni mentalno ni fizicki..moram da napravim malu pauzu da se saberem i da se nekome na ebem keve..za sve ovo. Dosta je bilo sa setanjem ... iako sam opet jutros zvao traking u Lft.cargo i nemogu da mi kazu sta se desava...cak na officialnom sity Lyft.Cargo stoji i dalje da posiljka broj 97323575 je oficialno bila u uavionu 4.Maja...kao i vreme sletanja i vreme preuzimanja ...i to nije skinuto ...haos... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 7, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pametno. Nije vredno tvojih živaca sigurno ! ... mada sad će te ljubitelji guzetine sa foruma sigurno posavetovati da iskoristiš priliku i pridružiš se toj fešti Frankfurtskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pinky_GS1200 7 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zürich,Schweiz Motocikl: Bmw GS1200 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hajte narode ko je vec iz Franfurta,pomozite Zokiju oko toga,naterajte i zapretite malo Lufthansi moraju popustiti i srediti stvari. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velibor_PG 12 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: DR350 Prijavi odgovor kao problematičan e stvarno da se covjek nekom na*ebe majke, ovakva avantura da se ovako zavrsi, bruka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
expendable 280 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 441 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno žalosno. Od tolike divljine najveći problem u "civilizaciji" (na relaciji Brazil-Nemačka ... da čovek ne poveruje). Zoki, drž' se, kao što već neko reče nije vredno nervirati se (birokratija je najveće ZLO). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan A jel znaju ti seljaci da ti moras na enguro ljetos? Skickat från min SM-N910F via Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je Suzana ostala u Brazilu, neka je tamo, možda pomogne našim olimpijcima, pa neka je oni sa zlatom vrate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 8, 2016 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je Suzana ostala u Brazilu, neka je tamo, možda pomogne našim olimpijcima, pa neka je oni sa zlatom vrate O cemu ti ? Prevoz je placen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je Suzana ostala u Brazilu, neka je tamo, možda pomogne našim olimpijcima, pa neka je oni sa zlatom vrate O cemu ti ? Prevoz je placen. Ocemu ti ? Prevoz je placen ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 9, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lufthanzin traking : http://www.lhcargo.com/trackit/awb.trackit;jsessionid=30B3425DB172DFB7D6BD02A96C862F44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 9, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za nejavljanje ...sleteo u Bg ali sam vec na aerodromu u Frankfurtu morao da posetim lekara jer mi se stanje sa disanjem bas pogorsalo...tu sam dobio infuziju koja mi je dosta pomogla ali vec sledece jutro to jest u Nedelju ujutro sam morao u Beogradu da posetim hitnu ponovo ...jutros sam bio u zavodu za plucne bolesti gde su mi odredili tretman i lekove za bronhitis i ovu upalu koju vucem vec nedeljama...nadam se da cu preziveti Sto se tice motora ..jos nije krenuo ,odnosno nas momak koji je u Riju ,Nenad je preuzeo stvar i nateze ove kretene tamo koji su papirologiju zajebali i svu ovu zbrku napravili..cim saznam neke novosti ..stavi cu u post. Pozdrav 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 9, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 9, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre bre... pa ta Suzana jednostavno NEĆE KUĆI! Sviđa joj se tamo, pa to ti je A ti Zoki, ozdravi što pre!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 9, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuro059 1 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: hrvatska Motocikl: triumph t 21 , hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ti stigao na svoj teren,domaca klopa i dobri doktori i evo Zokia ko nov,a suzana je tvrdoglava i nece u avion al popustit ce ona bez brige treba biti uporan znas kakve su zene,i na kraju hvala ti za ovako dobar putopis bolji nisam citao,zelim ti brz oporavak i susret sa suzanom,pozdrav ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak,i hvala na najlepšem putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Drži se Zoki brz oporavak ti želm a nadam se da će uskoro i Suzana da ti se pridruži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tvrd si ti orah, doći će sve na svoje misto... U tvoje zdravlje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...