Darko Mihajlovic 4815 Napisano Octobar 7, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nesto sam se nalozio da kupim nesto sto automatski podmazuje lanac scottoiler , neki rucni rad ako neko pravi , polovan , ako je nekome doasdio na motoru itd itd ... samo da nije enka budzevina bas bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4269 Napisano Octobar 7, 2015 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A da napraviš sam? Ima ovde tema u uradi sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6730 Napisano Octobar 7, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan komplet viška, ali ne prodajem - pokloniću ti. Ručni rad, nije budževina (bar meni tako ne izgleda ), javi se na pp da se dogovorimo kad da dodješ da montiramo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imaš na KP https://www.kupujemprodajem.com/scottoiler-automatski-podmazivac-lanca-25991666-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4815 Napisano Octobar 7, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan komplet viška, ali ne prodajem - pokloniću ti. Ručni rad, nije budževina (bar meni tako ne izgleda ), javi se na pp da se dogovorimo kad da dodješ da montiramo. hvala , hvala puno ... svaka cast na gestu ... iz BG-a sam i ja tako da mogu da dotrcim kad god mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 7, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nimmina treba proglasiti za VITEZA godine. Njegovi gestovi u pomoci kolegama me stalno odusevljavaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...