Jump to content

Moto Zajednica

sudar u terazijskom tunelu

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4
  • Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Još ja vidim poznat motor? Pa kako prst? I kako si uspeo da padneš pored ovih izlupanih?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

udario me neki iza i kako sam stajao malo ulevo izbegao sam ovog ispred, tačnije, naboo ga desnim prednjim delom, Nisam ostao u sendviču. Sada idem do urgentnog i da odnesem izveštaj u Savsku 35. samo da popijem kafu i malo iskuliram.

Hajde javite mi dobru agenciju za naplatu štete na 0641243329.

ok sam, motor je samo izlupan, ali ide. Dovezao sam se do posla (KOsovska) i idem sada dalje.

• Solo Rider, 3140 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

udario me neki iza i kako sam stajao malo ulevo izbegao sam ovog ispred, tačnije, naboo ga desnim prednjim delom, Nisam ostao u sendviču. Sada idem do urgentnog i da odnesem izveštaj u Savsku 35. samo da popijem kafu i malo iskuliram.

Posle mog pada možda 5-6 dana dobio sam pismo od advokatske kancelarije "Janjić office" d.o.o. ponudu da ostvarim svoja zakonska prava. Nažalost ja sam udario ne čipovanom kera tako da nisam ništa mogao da uradim ali su oni bili vrlo predusretljivi. Ove tel: 064/1199-119 ; 062/321-062; 011/3370-555. Stanoja Glavaša 13. Eto ako je od neke pomoći.Pozdrav

• Drug član, 1874 postova

Dogovori se sa advokatom za troškove.

Glupo je da ti tamo neka agencija uzima procenat. A ove što zovu ljude bih zaobišao, pitanje je vremena kad će da ih izbace iz komore.

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Ја сам ишао преко агенције која ми је узела 15%, док је адвокат тражио 20%.

За нематеријалну штету.

Dogovori se sa advokatom za troškove.

Glupo je da ti tamo neka agencija uzima procenat. A ove što zovu ljude bih zaobišao, pitanje je vremena kad će da ih izbace iz komore.

Troškovi , procenat ???. Razlika je što obično troškovi su fiksni bez obzira na ishod.To rade advokati koji uglavnom iz mog iskustva vole da razvlače. 100€ za ročište a 50€ ako druga strana ne izadje. Ovi za procenat kopaju da bude što vise tako da bude što vise I za njih I naravno što kraće rok. Ako ništa ne urade onda nikom ništa radili su djabe. Tako je meni rečeno I mislim da je to ok. Naravno svako ima neko svoje iskustvo tako da će Mrle biti u stalnoj dilemi kom carstvu da se privoli.

• Podržavam 2

• Drug član, 1874 postova

Kako god hoćete

Bitno je da je Mrle izašao bez ozbiljnih povreda a i onako je kraj sezone.

P.S. Za 100€ za ročište treba da tužbeni zahtev tj pare koje tražiš budu debelo preko milion dinara tako da.

Samo reklamiranje usluga i jurenje klijenata je zabranjeno i protivno je etičkom kodeksu i ja to nikad ne bi radio. A agencija ima svog advokata kome obezbedjuje posao pa dele dobit i šatro zaobilaze pravila. Ali dobro, u Beogradu ima 4500 advokata, tako da ima časnih i poštenih ljudi a ima i šljama. Inače osim u malom broju slučajeva pred sudom može da vas zastupa samo advokat.

Naravno svako bira kome će da se obrati za pomoć, babi bajalici ili doktoru.

@ Skyrunner

tako da ima časnih i poštenih ljudi a ima i šljama

Ako imaš telefon od tih časnih I poštenih bio bih ti zahvalan. Izgleda da sam kurate sreće ja nalećem samo na one koji vole da sure.  :(

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Ovaj covek je neunistiv :care:   ni lancani sudar od 11 vozila i autobus mu ne mogu nista, sve ih je razjebo jos trazi obestecenje ;)

• Podržavam 6

• Којекуде, 484 postova

Dobro je da si ti u glavnom OK. Agencija Restitucija u Ljermontovoj, i moj predmet je kod njih a otišao sam po preporuci drugara koji je bio zadovoljan iznosom. Uzimaju 15%. A kada budeš otišao kod saradnice da sklopiš ugovor znaćeš i zašto. ;)  011/3477970

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Samo nek si ziv i zdrav.

Svi advokati rade za procenat i troskove. Agencije samo za procenat posto im troskove uglavnom ne priznaju. Ne daju ih mahom ni advokatima ali ih posle na sudu naplate, ako do suda dodje.  ;) Ne postoji adv u BGD koji radi samo za troskove :) Makar ja takvog ne znam.

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Mrle, kako je sada kad se ohladilo? Imao sam slican slucaj pa me jutro posle sudara samo kosa nije bolela jer je i nemam.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL

Ćao, nadam se da nisi teze povredjen a motor ... jbg. uvek ti bude krivo tek sutra kad sve prodje. Tako je to.

Iz mog licnog iskustva (doduse ne sa motorom i nisam bio kriv) ne potrebe za agencijama i advokatima da te deru za nista.

Usudicu se da te posavetuje, Ne znam da li ti je povreda usla u zapisnik ali ako nije sto pre idi kod prvog lekara i neka ti da dijagnozu i potkrepi to nekim snimkom. Naravno po mogućnosti neka nafiluje razno razna ne dokaziva sranja. Sačekaj 20-tak dana i pravac u Ustaničku tamo kod Dunav osiguranja po zapisnik. Insistiraj na zapisniku jer bez njega nista ni da si Sveti Petar. U slucaju da ima povredjenih sa teškim posledicama m oraces da cekas epilog sa suda odnosno sudsko resenje. Tek sa jednim ili drugim papirom ides u osiguravajucu kucu i podnosis zahtev za van sudsko poravnanje i prilazes sve dokaze, Slike motora, lekarsku dokumentaciju i zapisnik ili sudsko resenje. U svakom slucaju javice ti za dva do tri dan (zakonski je 15 dana) koliku sumu bi oni dali odmah. Moje iskustvo je vrlo pozitivno i dobio sam novaca toliko da je i ostalo za licnu sadisfakciju jurnjave oko ovih papira. Nije bila mala suma u svakom slucaju.

Ne bih da ovo bude protumaceno kao da nekom izbijam hleb iz ruke ali .... ako ima neko od kolega da ti to obavi onako  drugarski za troškove i da ga pocastis onda Ok ali 10 ili 15% mogo je kume.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja