DaNiro 50 Napisano Octobar 16, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Lep projekat! Jedva cekam da ga vidim zavrsenog. Imam zelju jednog dana da i ja odradim nesto slicno, ali do tad uzivam u tudjm radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Octobar 16, 2015 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku citavog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Octobar 16, 2015 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan uspeo si mu naci original masku, cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Prerada je u toku daljni planovi zadnji kraj podignuti 50 mm pokusati ispeglati rezervar ili naci drugi . Moze te I vi da prokomentarisete Svaki savet dobro dosao Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14548 Napisano Octobar 16, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U kom smeru idu radovi,vracanje u originalno stanje ili prerada u SF? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan U kom smeru idu radovi,vracanje u originalno stanje ili prerada u SF?Prerada u SF ali rado bi da zadrzim ovaj stari oblik neznam ako neko ima neki predlog neka napise Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavi oklop i voziiiii!!! Motor opako izgleda bez obzira na godine, a nikad ne bih ni rekao da je iz ranih devedesetih da nisi napisao Rezervoar može lako da se sredi kod svakog dobrog limara koji radi sa onom "peckalicom" odnosno vari elektrode i izvlači u prvobitni oblik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14548 Napisano Octobar 16, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si na dobrom putu da ga vratis u fabricko stanje,da ne bude samo moje misljenje pogledaj koliko ih je na-mobile.de (komada 2) ricardo.ch (komada 1) ako to nije dovoljan razlog da ga vratis u originalno stanje onda ne znam sta je,nadji nesto cega ima na svakom cosku,odradi ga komplet i ostavi neki svoj licni pecat u toj preradi SF. Jedan kolega ovde je vec masakrirao egzotiku,tvoj jos nije pao pod brusilicu pa razmisljam da pokrenem peticiju protiv secenja Daytona-e Malo sale ali stvarno je steta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Nabavi oklop i voziiiii!!! Motor opako izgleda bez obzira na godine, a nikad ne bih ni rekao da je iz ranih devedesetih da nisi napisao Rezervoar može lako da se sredi kod svakog dobrog limara koji radi sa onom "peckalicom" odnosno vari elektrode i izvlači u prvobitni oblik. mislim da se da popeglati Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si na dobrom putu da ga vratis u fabricko stanje,da ne bude samo moje misljenje pogledaj koliko ih je na-mobile.de (komada 2) ricardo.ch (komada 1) ako to nije dovoljan razlog da ga vratis u originalno stanje onda ne znam sta je,nadji nesto cega ima na svakom cosku,odradi ga komplet i ostavi neki svoj licni pecat u toj preradi SF. Jedan kolega ovde je vec masakrirao egzotiku,tvoj jos nije pao pod brusilicu pa razmisljam da pokrenem peticiju protiv secenja Daytona-e Malo sale ali stvarno je steta. Nista nije sjeckano moze se brzo I lako da vrati u orginalno stanje mozda sezonu voziti kao SF Pa ga vratiti u orginalno stanje vidjecu jos zima je duga Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex023 3 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Naj jednostavnije zagrej taj predeo fenom industrijskim, onda kompresorom veceg protoka napraviti pritisak u rezervoaru i nastaviti sa kruznim zagrevanjem tog predela .Dok ulubljeni deo ne krene napolje . Uz malo strucnosti moze se uspesno odraditi .Cak i bez novo nastalih ostecenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 22, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Многи ће се пре окренути за таквом егзотиком него за неким SF-ом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Naj jednostavnije zagrej taj predeo fenom industrijskim, onda kompresorom veceg protoka napraviti pritisak u rezervoaru i nastaviti sa kruznim zagrevanjem tog predela .Dok ulubljeni deo ne krene napolje . Uz malo strucnosti moze se uspesno odraditi .Cak i bez novo nastalih ostecenja . Pokusao sam I na ovaj nacin ali bez uspjeha Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Octobar 22, 2015 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skini rezervoar i ponesi ga kada budes dolazio...ovde ima ljudi koji ispravljaju automobile (bez farbanja) i mislim da bi mogli da se izbore sa ovim udubljenjem. Ja znam za dvojicu, Simo iz Kragujevca i Pero sa Bumbarevog brda. Radio sam po nesto na kolima kod obojice i odlicno rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex023 3 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Ulubljenje nije ostro ivice su zaobljene to je dobar preduslov da se skoro skroz izvuce .Iz iskustva sam i veca ulubljenja uz jak pritisak ispravljao .Normalno da ima i drugih nacina .Vkum i slicne metode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to rade profesionalci, sa alatom koji sam naveo. Inače alat za ovo iako izgleda jednostavan košta oko 2000 EUR pa ga zato dobri limari imaju a "limari" stvari rešavaju čekićem i auto gitom... https://www.youtube.com/watch?v=-yL6Te_Xeds i detaljnija verzija: https://www.youtube.com/watch?v=G9ux6abzW1M Može to i u kućnoj radinosti, ali je mene svaki pokušaj improvizacije koštao više nego da sam odmah otišao kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan To je ok kad imas skup motor Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem baš kakve ovo veze ima sa vrednošću motora? Ne predlažem ja čoveku da kupi taj alat nego da odveze motor kod majstora koji ga ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ok nisam te razumeo Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Novembar 8, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo ga sredujes. Samo nemoj da mu pokrivas masinu al to je stvar ukusa Lijep pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Imam cjelu zimu vremena Pozzz Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to napravio Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Jun 23, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 928 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Netalentovan si kao fotograf daj da vidimo lepo motor. Deluje lepo i ona ovim slikama al slikaj ga celog van garaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...