Surb 66 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se izmedju ova dva motora. Oba su 125ccm Yamaha je dvotaktni, Honda cetvorotaktni. Koji je bolji za voznju van asvalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Octobar 1, 2015 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan xr je preslab, dt je prilicno jaci i bolji za teren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi svakom pre preporucio dobru xt600 za voznju po terenu nego te prcaljke od 125 kubika..... Kao prvo cetvorotaktni veliki jednocilindras trosi manje od 125 kubika dvotaktnog,a mnogo bolje ide,ogroman obrtni momenat na malom gasu,neuporedivo trajniji... Ja sa klr 650,do duse dosta izmenjenim,izlazim gde ti sa tim prcaljkama ne smeju da pogledaju,mana je sto je tezi(ali zato i udobniji) mada jak sam ja decak .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa mohikancem. KLR je za neki laksi teren mama, mozda cak i bolji od tih manjih motorica. Ali cim je teren zahtevniji, sve je teze voziti ga. Tezina mu jeste mana, ali zbog toga je negde stabilniji (recimo kroz pesak ili neko blato). Problem je i 17 cola zadnji tocak, tesko se nalazi krampon za njega. E, sad, ti si pitao DT ili XR. Moj glas ide za DT jer ni on nema bog zna koliko snage, a XR ni toliko, a za teren ti snaga i te kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Octobar 1, 2015 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan DT je u rukama dobrog vozaca sasvim solidan motor za teren, ne puca od snage, ali za dobru voznju je ima dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja na mog klr montirao tocak 18 od xt.....sad ima kros guma u izobilju hehe... Inace je xt po mom misljenju bolji motor od klr,xt je za nijansu slabiji od klr ali nema nikakvih boljki,za razliku od klr nema glupavo odradjen lanac i spaner balans tegova... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/106421-klr-650-reinkarnacija-drugi-put/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Octobar 4, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mana xt-a u odnosu na klr je to sto nema vodeno hladjenje, pa u nekom zahtevom terenu ume da bude ozbiljn problem. Mislim da je klx kompromis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Badžo 1 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Alpina Pacific (bicikla) Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je Suzuki DR 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravi 4t enduro ispod 300ccm,novi mx motori moze 250 i odlicni su ,ispod toga nista,samo cvaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...