Brka 2 Napisano April 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Posto je u juce padala kisa i nisam znao sta da radim od dosade resio sam malo da doteram mog ljubimca. Evo malo slika kako je to izgledalo: Profesionalni alat: Makitina polirka sa regulatorom od 6 brzina koje se krecu od 600 do 3000 obrtaja. 3M paste za poliranje (pasta i "mleko") Ja u akciji: Brisanje motora ( pranje nisam mogao da uslikam zbog kise). Danas (ponedeljak) ispred moje zgrade oko 18:30h. Motor star 18 godina a boja kao nova (vidi se odsjaj drveca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano April 17, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan E sad mozes sa Hondom i u svatove! :wink: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 17, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep rad Brko, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...