banditkg 48 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan sta je potrebno od papira za croaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni karton ,eventualno punomoc medjunarodna i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni karton ,eventualno punomoc medjunarodna i gas. I pasos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan pasoš zeleni karton ostalo, valjda, imaš svaki put kad voziš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan tipa zelena karta medjunarodna itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Mart 12, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zelena karta ti je obavezna to znam jer cem prelazis granicu traze ti obavezno, nju vadis kod osiguravajuceg drustva gde ti je izdata polisa npr. ddor samo zelena karta od ddor, takovo samo zelena karta od takova, ona ti kosta svugde 1000din, a medjunarodnu su trazili ako je na tudje ime vozilo i menjunarodnu punomoc koju vadis u amss... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Često prelazim preko i uvek mi traže zeleni karton, a medjunarodnu vozačku mi nikad nisu tražili. I motor i auto su na moje ime tako da nemam iskustva sa tim da li treba punomoć ili ne. Predpostavljam da je obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Moraćeš da poneseš i nešto novca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Moraćeš da poneseš i nešto novca U papru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto letujem na Hrvatskom primorju uvek kada sam prelazio granicu trazili su mi pasos, saobracajnu i vozacku dozvolu kao i zeleni karton. U slucaju da imas ovlascenje za vozilo na latinici, mislim da je dovoljno samo da pise da vozilom mozes da upravljas i u inostranstvu. Medjunarodna vozacka dozvola ti nije potrebna ako boravis manje od 3 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 12, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moraćeš da poneseš i nešto novca U papru? U parpuru... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 meseca sam ishao u Cro ... Zaustavili su me , redovna kontrola , dao sam im srpsku dozvolu i pasos srpski i saobracajnu ( a kola sam uzeo od rent a car-a ) pogledali i dovidjenja ... Nikakav problem .... dozvola ti je na latinici ... i jako je slicna njihovoj ... nema potrebe za medjunarodnom Kazne su prevelike samo da znas .... znaci vezi se obavezno , ne telefoniraj i drzi upaljena svetla ... mada ovo za svetla treba da ukinu sad ne znam dal je na snazi i dalje to al ipak ti upali To ti je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cisto da znate ako vozite vozilo na ovlascenje potrebno je da izvadite medjunarodno ovlascenje u AMSS mozda vam niko nece traziti ali meni su pravili 2 puta problem na granici sa RS mislim da medjunarodna ne treba za CRO ali nije na odmet je imati, jer ona vazi par godina pa nikad ne znas kad ti moze zatrebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moraćeš da poneseš i nešto novca ja nosio taj novac prvih par puta, a onda sam shvatio da mi ne treba i vise ne nosim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam vise puta (ali kolima) i nosio sam standardno: saobracajna sa zelenim kartonom (medjunarodna punomoc), pasos i vozacka. Ove godine idem prvi put motorem. E sad meni nije jasno da li je potrebna medjunarodna vozacka? Do sad mi niko nije pravio problem pa nisam siguran da li je obavezna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E da, i obavezno nalepnica SRB!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 12, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Moraćeš da poneseš i nešto novca Sta ce ti to? Prosle godine u ZG-u nismo nista potrosili ono sto ti treba je BJB majica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 12, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan 1.pasos 2.zeleni karton i papire od motora 3.vozacka dozvola 4.naljepnica SRB 5.prva pomoc i onaj prsluk 6.nemojte ici sa izlizanom zadnjom gumom jer vas mozda nece pustiti preko granice 7.na svakoj benziskoj i naplatnoj rampi mozete placati u Eurima,ali ne u kaficima,tgovinama,restoranima,tako da na granici zamjenite i nesto u kune 8.pazite na presretace na autoputu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssergio 0 Napisano Mart 12, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan toalet papir ako prigusti usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan U prinicpu, međunarodna dozvola je potrebna za sve ostale države osim matične države. U prevodu, čim izlaziš iz Serbije, potrebna ti je međunarodna vozačka. To je po slovu zakona. Ono što nije po slovu zakona, je da ti ta ista međunarodna vozačka nije prijeko neophodna i da ti to uglavnom zavisi od toga na koga naletiš. Ja sam ljetos išao motorom u Hrvatsku i nisu me tražili ništa osim pasoša. Možda je to zato i što sam im dao hrvatski pasoš na ulasku. Jedino me na izlasku milicajac pitao da li imam papire od motora - saobraćajnu, polisu, ovlašćenje... Ja rekao da imam i pitao ga da li hoće da mu pokažem, a on mi reče: "Sretan put!". A imao sam sve - i saobraćajnu, i polisu, i ovlašćenje, i međunarodnu. Jedino što ovlašćenje nije bilo iz AMSS. Ono što je obavezno, pored toga, jeste prva pomoć, komplet sijalica i "maskirni" prsluk. Čuo sam da za to znaju da odvale kaznu... Da ponovim da sam čuo, tako da "ako su lagali mene i ja lažem vas" ™ by Đorđe Balašević. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 12, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam vise puta (ali kolima) i nosio sam standardno: saobracajna sa zelenim kartonom (medjunarodna punomoc), pasos i vozacka. Ove godine idem prvi put motorem. E sad meni nije jasno da li je potrebna medjunarodna vozacka? Do sad mi niko nije pravio problem pa nisam siguran da li je obavezna. koliko ja znam ,ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 12, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ne treba, provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan 1.pasos 2.zeleni karton i papire od motora 3.vozacka dozvola 4.naljepnica SRB 5.prva pomoc i onaj prsluk 6.nemojte ici sa izlizanom zadnjom gumom jer vas mozda nece pustiti preko granice 7.na svakoj benziskoj i naplatnoj rampi mozete placati u Eurima,ali ne u kaficima,tgovinama,restoranima,tako da na granici zamjenite i nesto u kune 8.pazite na presretace na autoputu Ako nam nešto zafali rećićemo da poznajemo tebe Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Mart 12, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan sasa zaboravio si pod 9.-sijalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...