mrle 8707 Napisano Septembar 25, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mom kumu (sa Banovog brda) izgleda Jamaha pomešala vodu i ulje. Nije je vozio ovo leto, nije imala akumulator i nešto bilo zajebano oko kaiša. Kupio je to, namontirao, upalio , provozao po kraju i kada je video kod kuće, iz motora curi. Ubacuje mu ulje u posudu za vodu. Čuo je za nekog majstora Viktora na Vidikovcu. Možda neki savet od vas iskusnih skuteraša. Jamaha je kupljena nova (pre 8-9 godina), on je prvi vlasnik, nije maltretirana, drndana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Javiće se već majstor Dare - Satelis (svaka čast Viktoru sa Vidikovca ali...) Nije loše da napišeš da li je Yamaha 250 ili 400 ccm kad se ova tema bude spajala sa već postojećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16288 Napisano Septembar 25, 2015 Integrisan, 9378 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je stradao dihtung glave pa dolazi do mesanja tecnosti, to se zna desiti usled pregrejanosti masine.... u svakom slucaju treba zameniti dihtunge termo grupe, ostalo poslati na proveru/obradu, isprati sistem vise puta, sklapanje, nove tacnosti i proba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8707 Napisano Septembar 28, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Jamaha je 180ccm. Pretpostavlja on već šta bi trebalo da se menja, rekao mi je za tog Viktora, a ja nikad čuo, niti video po forumima,pa rekoh da potražim pomoć. "svaka čast Viktoru, ali" reci o čemu se radi, da ne tera kod njega? Kada bude potrebno, pitaću vas za cene delova, kvalitetu... Hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Teraj kod coveka koji je napisao post iznad tvoga i koji ti je objasnio sta se desilo ja da sam iz BGa nikada nebih razmisljao ko ce mi servisirati motor.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Septembar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam već napisao... Javiće se već majstor Dare - Satelis Baš kao što @ nasaStvar napisa... Ja sam 90 km od BG-a pa ipak ne razmišljam gde da servisiram motor. Ni bilo koji sledeći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16288 Napisano Septembar 28, 2015 Integrisan, 9378 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Decaci, hvala na lepim recima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...