misa-pei 7529 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 3127 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad je toliko visi od tebe, Diablo666, prvo nogom u cevanicu, mora da se sagne, ne moze da nastavi ka tebi. A moze i u jaj... ali, to ocekuje. zato su jake cizme iz raja izasle, mada stite i clanak, nije da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Mart 18, 2008 Enduraš, 6427 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan e prijatelji ... na medaku u bg stanem ja na semafor stane jugo iza mene a lik sa kombijem odnese juga i mene ... ustanem ja skinem kacigu pridjem liku da ga pitam jel lud ... i tu ... necete pogoditi ... lik izadje i bez reci me udari pesnajom u vugla i slomi mi zub ... da da ... pa ti sad vidi oces da stanes prodjes ili sedis u garazi i poliras motor nema pravila valjda samo sudbina jbg a ja neverujem u nju inace lik bivsi bokser zemunac visok ko grizli za glavu visi od mene ... Drugi put nemoj da skidas kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan ni ne znas koliko si istine malopre rekao... samo treba znati kad drzati kocnicu, a kad je pustiti kod mene je kocnica pritisnuta kad mi prozuji da: 1. nisam u pravu 2. nije vredno toga na zalost, puno puta sam pozeleo da stavka pod 2. nije postojala. P.S. ne zali tih 220e! Izuzetno jeftina skola! Izuzetno! Zaista, u 99% slucajeva nije vrijedno, najbolje se okrenuti i otici, ali brate, ovo je nepostovanje ljudskog zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kad je toliko visi od tebe, Diablo666, prvo nogom u cevanicu, mora da se sagne, ne moze da nastavi ka tebi. A moze i u jaj... ali, to ocekuje. zato su jake cizme iz raja izasle, mada stite i clanak, nije da nije Ma kakva cjevanica... direkt zubima za grlo :o ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan e prijatelji ... na medaku u bg stanem ja na semafor stane jugo iza mene a lik sa kombijem odnese juga i mene ... ustanem ja skinem kacigu pridjem liku da ga pitam jel lud ... i tu ... necete pogoditi ... lik izadje i bez reci me udari pesnajom u vugla i slomi mi zub ... da da ... pa ti sad vidi oces da stanes prodjes ili sedis u garazi i poliras motor nema pravila valjda samo sudbina jbg a ja neverujem u nju inace lik bivsi bokser zemunac visok ko grizli za glavu visi od mene ... Vrlo korisna informacija! Ne skidam vise kacigu u takvim situacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e prijatelji ... na medaku u bg stanem ja na semafor stane jugo iza mene a lik sa kombijem odnese juga i mene ... ustanem ja skinem kacigu pridjem liku da ga pitam jel lud ... i tu ... necete pogoditi ... lik izadje i bez reci me udari pesnajom u vugla i slomi mi zub ... da da ... pa ti sad vidi oces da stanes prodjes ili sedis u garazi i poliras motor nema pravila valjda samo sudbina jbg a ja neverujem u nju inace lik bivsi bokser zemunac visok ko grizli za glavu visi od mene ... Vrlo korisna informacija! Ne skidam vise kacigu u takvim situacijama! pametno..!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kad je toliko visi od tebe, Diablo666, prvo nogom u cevanicu, mora da se sagne, ne moze da nastavi ka tebi. A moze i u jaj... ali, to ocekuje. zato su jake cizme iz raja izasle, mada stite i clanak, nije da nije Ma kakva cjevanica... direkt zubima za grlo :o ;D ;D Tako se to radi!!! Ne bih sad da pametujem mnogo posto imam dva metra i 100 kila (idealna gradja za bajkere ) ali bez obzira, sto rece svemirski direktor, ne bi ga nista spasilo ma ko da je u pitanju. To je nepostovanje zivota! Trebalo je samo da mu snimis tablicu, nakon cega sledi jedan lagani telefonski poziv drugarima i urucivanje vizit karte sa natpisom "we know where yoou live". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e prijatelji ... na medaku u bg stanem ja na semafor stane jugo iza mene a lik sa kombijem odnese juga i mene ... ustanem ja skinem kacigu pridjem liku da ga pitam jel lud ... i tu ... necete pogoditi ... lik izadje i bez reci me udari pesnajom u vugla i slomi mi zub ... da da ... pa ti sad vidi oces da stanes prodjes ili sedis u garazi i poliras motor nema pravila valjda samo sudbina jbg a ja neverujem u nju inace lik bivsi bokser zemunac visok ko grizli za glavu visi od mene ... Vrlo korisna informacija! Ne skidam vise kacigu u takvim situacijama! Jos stavis crni vizir da te ne prepozna posle.... i na konju si! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...