N.F.S. 25784 Napisano Subota u 10:28 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... idemo dalje (po ustaljenom redosledu ), prvo ispiranje na 1000km, honda trenutno na 34460km. Prosipam motorex power synth a sipam silkolene pro4 (njega cu i ustaliti, jos jedna brza zamena nakon ove na oko 36000 pa posle da vidimo 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3064 Napisano Subota u 13:36 Drug član, 1681 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sipas aditiv u motor? Pisao si da je ona ester dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Subota u 14:17 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uz ova ulja ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Subota u 16:04 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... boja posle voznje, agregat je znaci iznutra bio cist. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2299 Napisano Subota u 17:48 Drug član, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas danas posle voznje i oko 500 km od zamene ulja, gledam prozorce i bas je potamnelo, isto sam Silkolene Pre 4 sipao. Sigurno ću pred zimski san da ga promenim jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Subota u 18:09 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skratis par prvih zamena, opere se sve unutra.. (i samo suska ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 409 Napisano Subota u 18:30 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, N.F.S. je napisao: A posto je guvernal od kawe red je da i tegici istog proizvodjaca budu! Ostalo je da kada se budem vozio, obelezim na sedistu gde/sta zelim od korekcija (inace, definitivno mi treba polozaj kao na versys-u, tezak sam i za kicmu mi je lakse kada sam skroz uspravljen, taj cu polozaj morati i ovde da napravim). Imam zlatno crne ručice kočnica i kvačila ako želiš? Kupio za moju Hondicu ali sam se predomislio, nekako mi klimavo za tako ozbiljan posao. Mislim i da piše CBF. Obe na aliju koštale ko jedna Hondina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Subota u 18:36 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ali ja to skidam drugima sa motora, komande su vrlo bitna stvar (kao sto kazes, podrzavam ) Kinesko moze neka nalepnica, nesto od estetike a da je sa ukusom... Tako to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Subota u 18:41 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku te tvoje Kizo, isto zlatnu imas vidim Ova moja je u keramik vosku, ne moz da je na suncu gledas ... P.S. Kofer zvekece dok vozim , gumice pod njim sam odmah zamenio za 3mm vise, uz plocu baaas cvrsto stoji, moram to da resim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 409 Napisano Subota u 18:49 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Hvala puno ali ja to skidam drugima sa motora, komande su vrlo bitna stvar (kao sto kazes, podrzavam ) Kinesko moze neka nalepnica, nesto od estetike a da je sa ukusom... Tako to. Ma preturim se na stranu, pukne mi ručica kvačila, al ostane dovoljno da stignem kući. I onda poručim, ali dok sam čekao odem do Honde i kupim original. Original jeste ružniji, ali sve vreme je lepo radio. Ove kineske su lepše, ne mogu ni da puknu, ali nekako mi se klimaju. Hondine su čvrste. Možda je to navika, stavljaju ljudi, ali ja se nisam usudio. Imam od kineza dodatak za vizir, definitivno sam zadovoljan sa tim, takođe i nosač mobilnog, nešto reflektujućih trakica... Led sijalice To nije vitalno, to može. Nosač ima i svoj USB priključak. Da mi je neko rekao da su ove ručice dobre iako su klimave, ja bih probao da ih koristim. Al eto, ti si sada samo potvrdio da ne treba da se zezam sa tim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 409 Napisano Subota u 18:55 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: Daj neku sliku te tvoje Kizo, isto zlatnu imas vidim Ova moja je u keramik vosku, ne moz da je na suncu gledas ... P.S. Kofer zvekece dok vozim , gumice pod njim sam odmah zamenio za 3mm vise, uz plocu baaas cvrsto stoji, moram to da resim. Meni rekli da kofer mora malo da se mrduca, da radi. Doduše ja sam mom koferu dodao jedan šraf odozdo, bezbednosti radi. Dogodilo mi se nekom prilikom da se kofer otkačio, nije pao, uspeo sam da stanem sa strane. A u tom koferu kad putujem ostavim baš svašta vredno, pa eto, malo će teže da ga ukrade kad ima i šraf koji ne vidi Promenio Subota u 18:56 član Kiza Pirat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5477 Napisano Subota u 19:55 Drug član, 1341 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je centralni kofer po preglabinama lupao kao da vučem prikolicu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 409 Napisano Subota u 21:03 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Daj neku sliku te tvoje Kizo, isto zlatnu imas vidim Ova moja je u keramik vosku, ne moz da je na suncu gledas ... P.S. Kofer zvekece dok vozim , gumice pod njim sam odmah zamenio za 3mm vise, uz plocu baaas cvrsto stoji, moram to da resim. Ništa nisam menjao izuzev potrošnog. Kakvu sam je kupio, takva je. Dodao sam par stvari, to je sve. Inače, skoro da nemam slike samomg motora. Sve su u nekim ambijentima, Evo nešto probrao, kropovao. Dobila je par ogrebotinica, šta da joj radim kad ima smotanog gazdu koji uspe da za obesi na kanap za veš i sl. Na fotografijama se ne vidi baš, ali na par mesta je boja posvetlela. Bivši vlasnik je izgleda ostavljao na suncu. Promenio Subota u 21:07 član Kiza Pirat 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Nedelja u 08:22 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Opet pozira 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2026 Napisano Nedelja u 10:58 Zainteresovan, 606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad… ovo sivo na koferu u zlatno da se match-uje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Nedelja u 11:24 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isti je i Marinin predlog, razmotricu (ista nijansa sive je oko sata,poklopac rezervoara....) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Nedelja u 14:59 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gledam slike ove dve moje cbf, ima dosta nekih suptilnih izmena, detalja... Tako je i sa kacenjem poluge menjaca, prvi model ima dve tacke rotacije (citaj, dok svuda po malo uradi, pokret od 10mm npr, na kraju bude 7mm). Kod druge verzije, jedna tacka rotacije i direktnija veza (manji hod poluge). Cak je do nogostupa (zuta strelica) ostao odlivak gde se pre srafila poluga. U mapiranju je dosta izmena, onih koje nisu vidno dostupne, poredio sam u softveru (tune ecu pa "compare files" tab), tamo gde se "isposti" mapa kod novijeg modela (od 4600, do 5800 obrtaja ) u igru ulaze i klapne na usisu i izduvu koje ecu kontrolise, to su "stedljivi" obrtaji gde se klapne delimicno zatvaraju i skrati vreme brizganja a tps i O2 mapiranje odradjuje maksimalno osiromasenje. Otuda vise konjskih snaga i manja potrosnja. Sve se odjadjuje totalno neosetno vozacu, upeglana je toliko da nista dirati (za sada) necu. Ostaje da od brata Paljevine uzmem "snifer" sondu pa da malo logujem podatke iz voznje. Sve sto ustanovim kao eventualni boljitak ja cu (naravno) kucnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 409 Napisano Nedelja u 15:04 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, francuz69 je napisao: Pazi sad… ovo sivo na koferu u zlatno da se match-uje? Ovo nije originalni kofer. Sva tri original kofera imaju neku zlatnu površinu. E sad, kod moje Honde švajcarac obojio u crno taj deo. Razumem čoveka, previše zlatne definitivno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 409 Napisano Nedelja u 15:08 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, N.F.S. je napisao: Opet pozira Na fotografijama je tvoja Honda tamnija. Izgleda ta boja posvetli nešto na suncu. Jedino da ih stavimo jednu pored druge da uporedimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Nedelja u 15:10 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek" da skljocnem drugim fonom, ovaj moj praistorija tako uslika (P20 ima sigurno 5 godina kako sam ga od naseg ZlatkoLa druga uzeo, ako ne i vise ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Nedelja u 15:20 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Klinca fon, ima pola "ledja" prekrivenih kamerama (Keramicka zastita je na Hondi, nisam primetio da je promenila pigment). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 409 Napisano Nedelja u 16:23 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, N.F.S. je napisao: Klinca fon, ima pola "ledja" prekrivenih kamerama (Keramicka zastita je na Hondi, nisam primetio da je promenila pigment). Ma da, tvoja je rumena žuta, moja je žuta sa svetlijim delovima Ja moju pokrivam da ne gori na suncu, uvek nosim ceradu kad putujem, ali šta vredi kad bivši vlasnik neki pilot, pa verovatno ostavljao na aerodromu. Ali ne mogu da se požalim, čovek je ispao car. Izgleda je tog proleća promenio svašta od potrošnog i na jesen prodao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Nedelja u 16:43 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da sve bude ocuvano, voljan sam i da preplatim za takvo stanje. Prethodni vlasnik ove moje je "52 godiste (imam i racun od kupovine pa vidim podatke), ocigledno nije puno sunca videla (Imam broj garancije, broj dilera, broj kljuca i pristup digitalnoj ser. knjizi... Kada kupujem obavezno trazim da vozilo ima vazeci MFK ili da se pre kupovine odradi o mom trosku) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Ponedeljak u 10:44 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni 1500km presao... P.S. Roknuo sam cep dok ne vidim sta dalje... Imam gumu koju sam skinuo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 557 Napisano Ponedeljak u 12:43 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sraf je po sredini gazecek sloja ili tu negde, to ne bi trebalo da je problem, vulakanizer i dobro uraditi i reseno. Ovo nije sugestija vec nesto kao pitanje jer ti sigurno imas vise iskustvan od mene, pa bih voleo da vidim kako ces ti postupiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...