Gordak985 2910 Napisano Februar 26 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ona dva na crnoj imaju cevi kroz sebe po 35mm, ovaj na crvenoj ima 50mm izlaz. Napravio cep dole sa leve strane (gde se kaci levi auspuh) i stegao ga selnom. Motor je u Kg, vozi se bez problema tako. Zvuk super ( sa db killerom!) ni jak ali ni tih, tamnan da ga pod kacigom vec od 70kmh ne cujes.Izvini, opet ja, Dominator mi ne da mira. Da li je na crvenoj izduv i cev sa MK2, i da li si i kako modifikovao kačenje u katalizator, u suštini zanima me da li je izvoljivo napraviti ovu prepravku "na šelnu" da za registraciju mogu da vratim fabričke lonce? Nadam se da razumeš moje pisanje. Nešto mi se dopada ideja da nemam lonac kod lanca :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Februar 26 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je sa bandita 1250, granu sam napravio i dole sa leve strane, na mesto prihvata levog auspuha stavio cep. Nista nije modifikovano, vrati se fabrika za 7 min Nemam sa druge strane sliku, bez auspuha (levog) ruzno stoji centralni stender, tacnije, bas je vidno i nekako "odvojeno" od motora, strci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 361 Napisano Mart 3 U prolazu, 83 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je radna masina on se vozi i po snegu ako izadje takva karta a sa ovog je skinuta cerada 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4657 Napisano Utorak u 15:26 Drug član, 1191 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Moto sezona je zvanično otvorena... 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2134 Napisano Utorak u 18:52 Drug član, 1081 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sve što više odugovlačiš kupovinu motora to ti ga više drugi vozi. 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2134 Napisano Subota u 22:38 Drug član, 1081 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sreća sreća radost! Prelep dan, putovanje do Aleksandrovca porodično, druženje i realizacija plana. Od danas sam ponosni vlasnik crnog CBF-a. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4657 Napisano Subota u 22:40 Drug član, 1191 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Srećno @Zlatko LA i da ga središ sve kako si zamislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 712 Napisano Subota u 22:45 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom! Bas mi je drago sto je sve ispalo kako je i planirano . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4657 Napisano Subota u 22:49 Drug član, 1191 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Miroslav91 je napisao: Nek je sa srecom! Bas mi je drago sto je sve ispalo kako je i planirano . I tebi nek je sa srećom nova Hondica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2134 Napisano juče u 00:52 Drug član, 1081 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Miroslav91 je napisao: Nek je sa srecom! Bas mi je drago sto je sve ispalo kako je i planirano . I tebi druže moj! Daj Bože da nam se i drugi plan ostvari. Pre 2 sati, Alexandra995 je napisao: Srećno @Zlatko LA i da ga središ sve kako si zamislio! Hvala puno Aleksandra, nek se umesto 'Loading' što pre pojavi nešto konkretno. Od sutra kreće nova era za tvoj bivši motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11188 Napisano juče u 07:06 Ne silazi, 2580 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke svima u ovoj kombinaciji ! Svako je dobio šta je poželeo, osmesi su tu ! B R A V O ! ! ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2134 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Drug član, 1081 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva sprava! Kvačilo, menjač, agregat, zvuk koji zajedno prave agregat i dva izduva, izgled celokupnog motora. Sve je po mojoj meri, baš ono što očekujem od motora. Danas sam napravio stotinak kilometara sa suprugom, kaže ako ovaj motor prodaš onda nisi normalan. Samo je opran površno, tek kreću četkice, laaaaaka hemija, poliranje itd itd. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio pre 13 sati član Zlatko LA 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11188 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 2580 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...