N.F.S. 22407 Napisano April 16, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Keze, "Svrati kod muzeja, tu je uvek neko od motorasa!" Eto mene, vracam se kuci... Nigde nikog! Mozda zato sto je 5:45h, jutro 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano April 17, 2023 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika vam je otrošnja goriva? Nešto mi deluje velika razlika gradske 8+ i vangradske vožnje 4,8-5,1.Mada je gradska zimus na kratkim relacijama i dosta rada u mestu tokom zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene 5,5 i to mi je malo mnogo jer ne zavrčem motor u visoke obrtaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 17, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oko 7L grad, 5L kada se puta dohvatim... Uvek dvoje na motoru, mogu da kazem voznja pitoma, retko kada 120kmh predjem, blago ubrzavam i isto tako obaram brzinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5657 Napisano April 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vrteo oko 6 u proseku +-. U gradu i ne vozim a i to nije merodavno. Ovo je mereno od čepa do čepa. Generalno može i na 5 da se spusti ali to je bas saltanje na malim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 17, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 6-7L, uvek magistrala, ostra vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 18, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2023. at 11:37, JevtaNS je napisao: Kolika vam je Jevto imam jednu molbu, mozes li premeriti hladnjak? Ima da se naruci mreza za hladnjak ali za taj novi model honde, vidim da kacenje ne pasuje ali bih izmislio nesto ako je dimenzijom ok. Hvala. P.S. Koliko je samo sace a koliko je ceo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 18, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pojavila se na oglasima i jedna prelepa crna, sc58 (forumas je covek) kontaktirao sam ga da mi grill proda, nece za sada skidati sa motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano April 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu prići celom hladnjaku bez skidanja oklopa samo saće za sad pa akoo budem uskoro rasklapao biće i ostalo. Ti štitnici hladnjaka pružaju lepu mehaničku zaštitu ali dosta smanuju protok i ja nisam zato za njih Promenio April 18, 2023 član JevtaNS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 18, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno je i ovo, hvala puno! Sutra merim kod sebe. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8350 Napisano April 18, 2023 Ne silazi, 2161 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo,izvini,ali ovo moram da notiram,jer ne verujem šta sam pročitao.Ti ćeš nešto da uradiš..........sutra. Mora da si kod Paljevine sedeo na go beton. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 192 Napisano April 18, 2023 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam voleo ovaj motorić, sa srećom novom vlasniku!Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Haha Zare, to je to!Na razlicitim lokacijama smo motor i ja Cestitam Vojkane, sta je sada na redu? Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 192 Napisano April 19, 2023 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ne znam ni sam, prvo sebe da opravim (levi kuk) u septembru, ova sezona je vrv ćao a za dalje, stvarno nisam pametan, možda trandža ( davnašnja želja ) ili triumf mali ili opet CBF ali tisuća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj bre zaboravio sam... Polako, oporavi telo pa voznjaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadjem u nekoj kutiji crvene tracice, zaboravljene ooodavno Razmak izmedju je namerno ostavljen, imao je onaj jedan segment gde pise "Suzuki" a to na Hondu nisam hteo Nije lose... Imam crvenih detalja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 29 Napisano April 19, 2023 U prolazu, 24 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Ja te trakice zatekao na motoru kada sam ga kupio i mislio skinuti ali kada sam vidio kako reflektuju noću , jok. Nije to loše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isli da probamo trakice, jedno 37% posto bolje ide masina 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5655 Napisano April 19, 2023 Drug član, 1406 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Isli da probamo trakice, jedno 37% posto bolje ide masina Шта је са топовима? Не одговара бука? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je Inace, ostecenje nije kod mene nastalo, tako mi je stigao (a nisam znao da postoji). Ne krivim Gileta nikako i cena je bila vise poklon nego prodaja!!! Vrv je smatrao nebitnim ali ja.... Samo u to gledam! U avgustu mi stize nov levi sa revizijom grane, da se moze i stender koristiti, 220eura izadje bez postarine i carine. https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/auspusi/dominator-oval/oglas/150575706?filterId=2012710919 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5655 Napisano April 19, 2023 Drug član, 1406 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Evo sta je Inace, ostecenje nije kod mene nastalo, tako mi je stigao (a nisam znao da postoji). Ne krivim Gileta nikako! Vrv je smatrao nebitnim ali ja.... Samo u to gledam! U avgustu mi stize nov levi sa revizijom grane, da se moze i stender koristiti, 220eura izadje bez postarine i carine. https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/auspusi/dominator-oval/oglas/150575706?filterId=2012710919 Их бре Нешо, време је да мењаш мотор, дефинитивно. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dodji, napravicu ti cenu koju neces odbiti! 2 kompleta auspuha, dva kompleta vizira... Garantujem obrazom da je rad kao iz fabrike juce da je izasla! Nema ulaganja NIKAKVOG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5655 Napisano April 19, 2023 Drug član, 1406 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Dodji, napravicu ti cenu koju neces odbiti! 2 kompleta auspuha, dva kompleta vizira... Garantujem obrazom da je rad kao iz fabrike juce da je izasla! Nema ulaganja NIKAKVOG. Немој двапут рећи. Тренутно сам у неким другим причама, мотор ми је скроз у петом плану. Мада није искључено да један дан банем са ловом и кацигом на капију и да га терам назад одакле је дошао. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli i van motora, znas da si dobrodosao! Necu je na oglas, ne brigaj... Ali ako ostane u "porodici" bice mi drago. Eno ima jeftin rt1200 u N.Sad-u.. Po njega bih odmah otisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...plus ove crvene tracice, da se raspametis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...