goran glumac 171 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan veceras oko 2:40h sam video neke klince da se petljalju oko motora parkiranog na trotoaru u pilota mihajla petrovica nekih 100 metara iznad pekare bane. elem bili su sa skuterom 50cc bez registarskih oznaka i bez kaciga jedan je sisao i zagledao motor a drugi je sedeo upaljen. posto sam bio autobusom jel sam planiro da cirkam nisam imao kako da ih jurim. ako znate ciji je motor samo recite vlasniku da povede malo vise racuna 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 19, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na informaciji i veliki plus za tebe. Jos jedan veliki plus na deo teksta koji mi je bas ulepsao dan i nasmejao od ranog jutra: jedan je sisao a drugi je sedeo upaljen 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 19, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4645 Napisano Septembar 19, 2015 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To je u mom komsiluku ! Gde tacno iznad pekare , sa koje strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan krenes od pekare ka vidikovcu sa leve strane malo iznad solitera. Klivci su imali klesta (sekacice ili kako ih vec zovu) i na pitanje sta radite bre to su se dali u beg. Da ne opisujem vise, ispascu jos i kriv obelezeno crvenom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano Septembar 19, 2015 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na informaciji i veliki plus za tebe. Jos jedan veliki plus na deo teksta koji mi je bas ulepsao dan i nasmejao od ranog jutra: jedan je sisao a drugi je sedeo upaljen Heheh jos bolje bi bilo "jedan je sisao a drugi sedeo napaljen" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4645 Napisano Septembar 19, 2015 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neko dosao nekome u goste ... Nemoguce da ne znam za kolegu na 300m od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...