Astral 6236 Napisano Septembar 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma polako, sve u svoje vreme, doci ce i pare doci ce i skuplji/bolji motor, samo pamet u glavu i dobro razmisljas, protegni se kolko ti je cebe inace ostase gole noge sto kaze nas narod. A kad kupis taj motor, prijavi se na vikend voznju koju nam organizuju fini ljudi sa bjb-a da osetis pravi duh motociklista i dobro druzenje i humor Vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 23, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Znam da kinezi nemaju neki kvalitet ali bolje ti je i da kupis kineza u sjajnom stanju nego japanca koji je sahranjen a da pritom posle nemas para ni za registraciju ni za gorivo a o delovima bolje da ne pricam. Prvi motor koji sam kupio je bio japanac u relativno losem stanju i sprzio sam u njega jos toliko koliko sam ga platio. Pulser ili Quinqi od 125 i 200ccm su se bas dobro pokazali i ljudi su bili prilicno zadovoljni. Ako nesto i crkne delova ima i nisu skupi, registracija je mala a potrosnja duplo manja u odnosu na stare japance. Racunaj da ti XT600 nece trositi ispod 5l/100km sem ako ne mislis da ga guras. Apolla ako ne zelis da ucis mehaniku bolje zaobidji. Po pravilu mu procuri hladnjak i zadnji amortizer, zna da ima jos po nekog gremlina a i veci je potrosac od Pulsera. Sad neki ljudi su ove probleme resili ali i to kosta. P.S. Racunaj da su ovo motori za asfalt i da nisu bas pravljeni za sumu. Mogu da se voze po nekom dobrom makadamu ili dobrim kolskim putevima ali ako zagacas u blato ili los i strm put hebo si jeza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 23, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam još uvek novi, a nemam još pravo ni da pišem u temi oglasi, kad je najveća ponuda motora i kad je najbolje kupiti ga? Sezona je na izmaku, a ponuda još uvek nije neka ili ja puno očekujem. Kako će biti na početku nove? Veća, manja, cene? Vi koji ste duže sigurno znate kretanja tokom godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 24, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa bude pokoji motor vise zimi na oglasima,ali cena ne ide toliko dole koliko ocekujes, svega 100-300evra ali se javi onaj problem sto ne mozes probati motor.. Tako da strpljenja i cekaj da iskoci motor koji te interesuje.. Iskocice neki to je neminovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Septembar 24, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Za kineza ti treba oko 700e, za japanca oko 1500e, tako da je sve pitanje novca.. Ako imas 1500 uzmi japanca nekog samo gledaj da bude u dobrom stanju i budi svestan da su su troskovi odrzavanja skuplji prilicno u odnosu na kineza... Ako nemas vise od 1000e batali japance, nista u dobrom stanju nema do 1000 e Sto se kineza tice uzmi pulsera slobodno, dobra masina, cak i da se pokvari delovi nisu skupi, i ima ih u prodaji sto je najbitnije, a da su kinezi losi to su gluposti, ja sam sa mojim za tri meseca presao 5500km,vozio 400 km u jednom danu, vozio cak i van asfalta, jos i padnem sad pre neki dan i nista radi kao sat hehe sila Apola ne bih, prolistaj malo forum ima dosta pisano... Nesto se i ja lomim da uzmem neki enduro, kod mene je samo pitanje novca, ako skupim dovoljno verovatno cu freewinda, ako ne mozda pulsera, sve je pitanje novca nista vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 24, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni iskreno motor treba za kratke relacije, max do 100 km. Za sada. A iskreno vise bi isao van puta, asfalt me ne zanima mnogo. Tako da i brzina veca od 90-100 nije potrebna. Danas sam polozio za A. Tako da ako neko prodaje ili ima nekog da prodaje kineza od 200-250ccm neka mi javi ali u Sumadiji, nemam sada vremena da jurim po celoj Srbiji motor. Prednost qingqi jer mi se on bas svidja.pozzzzz Japanac. Kratke relacije do 100 km ce ti dosaditi, brzina do 80 km\h ce ti isto dosaditi. Dobro ocuvan japanac vece kubikaze, motor za vise sezona, na duge staze usteda. Ovako, ako bi uzeo kineza, pa sredjivanje, pa prodaja pa veci motor, gubljenje para i vremena po meni. Posedovao sam freewind-a, neverovatan motor, najbolji u konkurenciji freewind vs pegaso vs bmw 650 gs, najmanje vibracije (subjektivno misljenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 24, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Pauk, shodno mojim mesecnim primanjima, nema sanse da mogu da se luksuziram sa motorom za koga je registracija oko 20000 i koji trosi 6-7l/100km. Iskreno kinez mi odgovara 80%. Izgleda da prodaja kineza predstavlja najveci problem. Takodje nemam visinu za freewind, xt mi odgovara ali je i on 600 i kao sto je napisao Darko SB, tesko ga je naci ispod 1500 evra u nekom korektnom stanju. Kinez koji je star 5-8 godina se moze naci skoro 3x jeftinije. Uz ovakvu finansijsku situaciju novac igra glavnu ulogu. Kada bi promenio posao i imao platu od 500 evra a vec kupim kineza, ostavio bi klincima po komsiluku da se vozaju i kupio neki skupli motor.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 24, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Ma polako, sve u svoje vreme, doci ce i pare doci ce i skuplji/bolji motor, samo pamet u glavu i dobro razmisljas, protegni se kolko ti je cebe inace ostase gole noge sto kaze nas narod. A kad kupis taj motor, prijavi se na vikend voznju koju nam organizuju fini ljudi sa bjb-a da osetis pravi duh motociklista i dobro druzenje i humor Vidimo se na drumu! Mislim da je i poenta svega ovog druzenje, razmena misljenja, prepricavanje dogadjaja. Gde se obicno organizuju? Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 24, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma polako, sve u svoje vreme, doci ce i pare doci ce i skuplji/bolji motor, samo pamet u glavu i dobro razmisljas, protegni se kolko ti je cebe inace ostase gole noge sto kaze nas narod. A kad kupis taj motor, prijavi se na vikend voznju koju nam organizuju fini ljudi sa bjb-a da osetis pravi duh motociklista i dobro druzenje i humor Vidimo se na drumu! Mislim da je i poenta svega ovog druzenje, razmena misljenja, prepricavanje dogadjaja. Gde se obicno organizuju? Veliki pozdrav.Pa postave organizatori temu na forumu, zadnja je bila "Uvac" a pre nje se islo do Kopaonika, a pre nje na Djerdap i tako.. Prati, oni izbace temu za prijavljivanje 10ak dana pre voznje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Za kineza je registracija 6000-9000 a za bilo koji od 600-650ccm je 16000-20000. O potrosnji da ne govorimo, oni ispod 7 ne trose, obucavao sam se na suzuki sv-u 650. Za nase uslove-standard zivota, kinezi su najisplativiji a i zavrsavaju isti posao uz malo manji uzitak. To je moje misljenje. Zato sam i izbacio temu, da bi dobio misljenja od drugih ljudi koji vole da voze ali nemaju uslove da voze sta hoce, vec sta mogu.Ako ćeš da štediš, najbolje kamate su u AlphaBanci , međutim, ako ćeš da voziš, odreci se kafenisanja i kupovine gluposti, i polako ali sigurno- OnTheRoad! Poslato konjom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 28, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko pouzdanog prodavca Suzuki V-Strom DL650 ("malog")? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Za kineza je registracija 6000-9000 a za bilo koji od 600-650ccm je 16000-20000. O potrosnji da ne govorimo, oni ispod 7 ne trose, obucavao sam se na suzuki sv-u 650. Za nase uslove-standard zivota, kinezi su najisplativiji a i zavrsavaju isti posao uz malo manji uzitak. To je moje misljenje. Zato sam i izbacio temu, da bi dobio misljenja od drugih ljudi koji vole da voze ali nemaju uslove da voze sta hoce, vec sta mogu.Ako ćeš da štediš, najbolje kamate su u AlphaBanci , međutim, ako ćeš da voziš, odreci se kafenisanja i kupovine gluposti, i polako ali sigurno- OnTheRoad! Poslato konjom! Ne zelim da stedim, vec ne mogu da priustim, a koliko se odricem i koliko radim, stedim, da bi ispunio sebi san da kupim motor znam samo ja. Da imam dobru platu o ceni ne bih razmisljao, a ovako mora. A i motor ne kupujem da bih se pokazivao ili da se prevezem do kafica vec zato sto volim da vozim i uzivam u voznji motora, nisam ljakse koji nekom nesto dokazuje...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bolje matori japanac nego nov kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pre nekoliko godina bio u tvojoj situaciji i kupovao prvi motor, razmišljao sam slično kao ti, samo sam se ja dvoumio između matorog Japanca manje radne zapremine i (tada puno) mlađeg Kineza ... Gotovo svi su me savetovali da zaobiđem i jedno i drugo, i da odmah uzmem Japanca veće kubikaže. Naravno nisam poslušao ( i zajebao se u startu ). Kupio sam manjeg Japanca, kome je mašina bila na izdisaju, i narednih nekoliko godina se zlopatio sa serviserima i delovima ... više sam ga gurao nego vozio. Kada sam konačno shvatio da mu leka nema, prodao sam ga za trećinu cene koju sam ga platio, i počeo ponovo da štekam kintu. Nakon što sam skupio dovoljno, trebalo je ponovo odlučiti šta i kako ... Ovaj put sam iz priče izbacio matore Japance male kubikaže. Sada sam se dvoumio između mlađeg Kineza male zapremine i starijeg Japanca veće. Malo je falilo da se odlučim za prvu varijantu, ali jako malo, i tako bi i bilo da mi je Kinez koga sam gledao bio malo bliži i da sam se sa njegovim vlasnikom dogovorio oko cene. Sticajem okolnosti međutim, desilo se da je jedan moj prijatelj u to vreme prodavao svoj motor, i nekako uspeo da me ubedi da je to za mene prava stvar. Tome sada ima već dve godine, i da budem iskren, do skora nisam bio sasvim siguran da sam napravio dobar izbor. Mislio sam da je ovaj kawasaki za mene previše, i sve vreme iz potaje gledao nesuđenog Kineza na oglasima, i mislio da sam se zajebao (znam, znam, zvuči glupo ). Izvinjavam se što sam se ovoliko raspisao, ali ovo je za tvoje dobro, malo strpljenja, upravo sledi pouka. Elem, skoro sam, pre nego što mi je istekla registracija za kawasaki, odlučio da odem konačno i pogledam kineza ... Seo sam na motor i odvezao se do više od 350 km od mene udaljenog Novog Sada, da konačno sednem na Kineza, i iz prve ruke,lično, sebe rešim nedoumice da li sam napravio dobar ili pogrešan izbor ... ... dok sam se vraćao kući, negde na 330-om kilometru, kada sam sa magistrale Paraćin-Zaječar sišao na uski i vijugavi put koji od motela "Balašević" vodi preko naselja "Rtanj", i dalje preko prevoja na 850m nmv ka mom rodnom mestu, shvatio sam, uživajući u zalasku sunca nad kotlinom, da su mi se u zadnjih par sati ukočili mišići na licu, i da bih se da nemam uši smejao oko glave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pre nekoliko godina bio u tvojoj situaciji i kupovao prvi motor, razmišljao sam slično kao ti, samo sam se ja dvoumio između matorog Japanca manje radne zapremine i (tada puno) mlađeg Kineza ... Gotovo svi su me savetovali da zaobiđem i jedno i drugo, i da odmah uzmem Japanca veće kubikaže. Naravno nisam poslušao ( i zajebao se u startu ). Kupio sam manjeg Japanca, kome je mašina bila na izdisaju, i narednih nekoliko godina se zlopatio sa serviserima i delovima ... više sam ga gurao nego vozio. Kada sam konačno shvatio da mu leka nema, prodao sam ga za trećinu cene koju sam ga platio, i počeo ponovo da štekam kintu. Nakon što sam skupio dovoljno, trebalo je ponovo odlučiti šta i kako ... Ovaj put sam iz priče izbacio matore Japance male kubikaže. Sada sam se dvoumio između mlađeg Kineza male zapremine i starijeg Japanca veće. Malo je falilo da se odlučim za prvu varijantu, ali jako malo, i tako bi i bilo da mi je Kinez koga sam gledao bio malo bliži i da sam se sa njegovim vlasnikom dogovorio oko cene. Sticajem okolnosti međutim, desilo se da je jedan moj prijatelj u to vreme prodavao svoj motor, i nekako uspeo da me ubedi da je to za mene prava stvar. Tome sada ima već dve godine, i da budem iskren, do skora nisam bio sasvim siguran da sam napravio dobar izbor. Mislio sam da je ovaj kawasaki za mene previše, i sve vreme iz potaje gledao nesuđenog Kineza na oglasima, i mislio da sam se zajebao (znam, znam, zvuči glupo ). Izvinjavam se što sam se ovoliko raspisao, ali ovo je za tvoje dobro, malo strpljenja, upravo sledi pouka. Elem, skoro sam, pre nego što mi je istekla registracija za kawasaki, odlučio da odem konačno i pogledam kineza ... Seo sam na motor i odvezao se do više od 350 km od mene udaljenog Novog Sada, da konačno sednem na Kineza, i iz prve ruke,lično, sebe rešim nedoumice da li sam napravio dobar ili pogrešan izbor ... ... dok sam se vraćao kući, negde na 330-om kilometru, kada sam sa magistrale Paraćin-Zaječar sišao na uski i vijugavi put koji od motela "Balašević" vodi preko naselja "Rtanj", i dalje preko prevoja na 850m nmv ka mom rodnom mestu, shvatio sam, uživajući u zalasku sunca nad kotlinom, da su mi se u zadnjih par sati ukočili mišići na licu, i da bih se da nemam uši smejao oko glave. Ras hvala puno na tekstu. Nisam nista odlucio ide i hladno vreme zakasnio sam sa polaganjem, nisam siguran vise sta hocu iskreno. Reci mi samo koliko si visok jer meni je i problem visina, 178, tako da neki visok motor ne mogu ni da vozim tipa ktm sam probao i ne odgovara mi jer je previsok!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo negde, ja sam par cm višlji, 180. To za većinu endurača uglavnom nije problem, sedište na mom klx-u je recimo visoko 88,5cm, dovoljno da dohvatam tlo skoro punim stopalima ... na XT je recimo par cm niže, 86. Na kraju, uvek se može visina motora korigovati još dodatnih par cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo negde, ja sam par cm višlji, 180. To za većinu endurača uglavnom nije problem, sedište na mom klx-u je recimo visoko 88,5cm, dovoljno da dohvatam tlo skoro punim stopalima ... na XT je recimo par cm niže, 86. Na kraju, uvek se može visina motora korigovati još dodatnih par cm. Xt mi odgovara ali ne mogu sa punim stopalima da dohvatim, doduse malo nedostaje. Ali najveci problem je cena. Ispod 1500 nema, a za moj budzet to su ozbiljne pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Samo strpljivo, pojavi se tu i tamo neki malo manje atraktivan (stariji) primerak za manje, a da valja. Uostalom, i sam si rekao, ide loše vreme, sezona je na kraju pa će biti i više motora u oglasima ... Mada realno za endurače sezona traje cele godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Septembar 28, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan A jesi gledao kle 500? Ima ih po oglasima od 1200e pa na gore. Registracija je prihvatljiva, potrosnja takodje, nije bas za ozbiljniji off ali moze... Bar znas koju kategoriju motocikla hoces, ja sad stekam kintu pa gledam da uzmem jace nesto pa se lomim izmedju makski skutera endura ili nekog naked-a, to su mukee heh Sent from my GT-I9300I using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Nema bas neki izbor u oglasima, nije situacija kao sa kolima. Cene su iznad realnih jer znam par ljudi u mojoj okolini koji su kupili motore mnogo ispod one cene koja je u oglasima. A i nema placeva kao sa kolima, pa da ti garantuje bilo sta u vezi motora, kao sto je slucaj sa kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan A jesi gledao kle 500? Ima ih po oglasima od 1200e pa na gore. Registracija je prihvatljiva, potrosnja takodje, nije bas za ozbiljniji off ali moze... Bar znas koju kategoriju motocikla hoces, ja sad stekam kintu pa gledam da uzmem jace nesto pa se lomim izmedju makski skutera endura ili nekog naked-a, to su mukee heh Sent from my GT-I9300I using Tapatalk Brate znam da naked ili sport motor nema teorije. Posle jednog sata voznje ne osecam ruke, ramena, ledja. To je individualno mnogi moji drugari voze po 100-200 km i nista. Ja nema teorije toliko jednostavno mi ne odgovara. Ne volim brzo da vozim, kao ni kola, tako da mi kros ili enduro varijanta najvise odgovara ali fali para. To je najveca muka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Septembar 28, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee te puste pare A i ja sport nikako ne bih, ovaj kle je meni privlacan, moze na duze staze, moze van asfalta, nije toliko skupo odrzavenje, lepo se sedi i reg nije mnogo Sa koliko novca raspolazes? Sent from my GT-I9300I using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Nisu problem generalno pare, problem je sto se rad ne placa. Ja nisam od ljudi koji ceka da mu neko daje novac, volim da zaradim ali volim i da potrosim, ali dzabe kada nema. Ako ima neko neki placen posao neka javi.hehehehe. 1000 evra maksimalno bih izdvojio za motor, ali to je gornja granica i morao bi da bude bez ulaganja i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Septembar 28, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan za 1000e mozes samo kineza kupiti a da nema ulaganja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Septembar 28, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno nezgodno za kupovinu... Dobar bicikl je oko 500e hehehe Ali Naci ce se nesto vec samo polako... Ja nesto ostanem bez dvotockasa na pocetku ove godine, ostanem i bez para, jbg, pricali mi sacekaj da sakupis dovoljno pa ces kupiti dobar motor, hehe, nije mi ni palo na pamet da poslusam i cekam tu da sakupim dovoljno, imao sam do 500e, realno smesno i za pomisliti, kupim kineza 150 kubika pre 4 meseca vec ima sada, presao sam blizu 6000km ovog leta, nikad nije stucnuo, najlepse ture sam sa njim izvozao, znao sam u danu da predjem po 400km, 150cc 4t masina,skuter. Imam i jedan mali putopis ispisan tu na forumu Ako nista drugo barem malo trosi i vise novca ostaje za putovanja Tako da bih ja isao na kineza, Pulser jedan bog da te vidi, i ostace ti novca za servis i za voznju heheheh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...