GABY83 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster dark Prijavi odgovor kao problematičan Želela bih da postanem ponosna vlasnica nove/dobre polovne kožne jakne. Ako neko ima nešto da mi ponudi ili da me uputi, molim za odgovor.Hvala! P.S. visoka sam 165cm... možda neki xs broj ili tako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 454 Napisano Septembar 17, 2015 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi bila moja preporuka ako te nesto blize zanima mogu ti i mere poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 17, 2015 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars dvaput obučena, ima sve moguće protektore i uložak zimski koji se skida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GABY83 0 Napisano Septembar 17, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster dark Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars dvaput obučena, ima sve moguće protektore i uložak zimski koji se skida Pozdrav! Zanimljiva je. Volela bih da je probam...nadam se da je dovoljno mala. Predloži neki dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 18, 2015 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GABY83 0 Napisano Septembar 18, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster dark Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi bila moja preporuka ako te nesto blize zanima mogu ti i mere poslati Hvala na odgovoru, malkice je retro za moj ukus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,imam ja ,slike mogu mms,posalji poruku na 0642063251 ako te zanima,nosena par puta ,nova,nova,60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2480 Napisano Septembar 29, 2015 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam negde jaknicu i pantalone i pojaseve, mislim da su pojasevi otišli, a da ovo još uvek stoji u nekom koferu. Jakna bila 1000 a pantalone 700 din.: https://www.kupindo.com/Oprema/10364868_Kozne-MOTO-pantalone-manji-broj- mada mislim da su to više dečiji modeli po veličini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...