GABY83 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster dark Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama!Ja sam Gabi iz BG-a. Upravo sam se priključila forumu iako sam u nekoliko navrata posećivala sajt. Pre nekog vremena sam nabavila Ducati Monster dark i položila. Radujem se "umrežavanju" sa bajkerima i razmeni korisnih infoa, pošto sam,još uvek gušter . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 16, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan welcome! tooo jos jedan ducati! koji model koje godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GABY83 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster dark Prijavi odgovor kao problematičan welcome! tooo jos jedan ducati! koji model koje godiste? Hola! Model je Ducati Monster 600,2001 godište. Malo je u godinama, ali extra očuvan i prešao samo 20.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 16, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan welcome! tooo jos jedan ducati! koji model koje godiste? Hola! Model je Ducati Monster 600,2001 godište. Malo je u godinama, ali extra očuvan i prešao samo 20.000 extra je to bike! monster ne menja izgled nesto previse. uvek ostaje taj classic look enjoy it and ride safe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 16, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla Drago mi je što sve veći broj dama vozi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...