red_alert 16 Napisano Septembar 15, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ko sto naslov kaze prodajem kawasaki zx9r 96 godiste registrovan celu godinu ,,, motor pali radi ali se cuje neki lezaj na radilici inace sem toga sve ostalo potpuno ispravno i kompletno ,,moze ceo a moze i na delove ,,,cena za ceo motor je 700 E (naravno dogovor je moguc i mala korekcija cene za ozbiljne kupce )a na delove zna se kako i sta kolko kosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 19, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan 600 e zadnja cena telefon 0658468574 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 20, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kako se cuje,lupka???daj sliku neku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 25, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se posto nisam bio u mogucnosti da odgovorim ranije ,, lupka al samo pod opterecenjem(mislim samo kad je u pokretu ) i to tek preko 3000 obrtaja do 3000 nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ima zainteresovanih koji bi voleli videti neku sliku pre nego sto bi se odlucili da krenu put Zajecara da vide motocikl, pa eventualno ga i kupe. Ako ce biti slika u dogledno vreme reci, a reci i ako nece. Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 26, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan hoce ..sa motora sam samo skinuo plastike i rezervoar mada je sve tu ,,nego cisto da se zna ..mislio sam da cu da ga opravljam al sam digao ruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 5, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim temu i dalje na prodaju ceo a moze i delovi ,,,glava motora ispravna ,dyno jet igle u karburatorima ,cilindri klipovi , menjac , a sutra cu da stavim i cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 8, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan glava motora kompletna 200 e karburatori 100 e hladnjak ventilator termostat ( komplet) 120 e plastike neostecene 250 e komplet far 100 e vile komplet sa tockom diskovima kocnicama (kompletno) 250 e zadnja viljuska sa tockom i kocnicom (kompletan zadnji deo) 180e sat.nosaci dogovor cilindi i klipovi dogovor blok i ram sa papirima takodje dogovor i jos puno delova alnaser , alternator . naravno postoji mogucnost korekcije cena ako se uzimaju vise delova za sve informacije poziv jel nisam stalno na forumu 0658468574 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 8, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da te pitam koliko para prednja felna,prekidaci na levom heblu i brava sa kljucem.....ali bolje sto nisam...bez ljutnje ali cene su ti kao za motor iz 2010te god,a ne kao iz 96...... Ja mam ovakav far na prodaju,kog cenim 35 evra na kupujem prodajem i niko ni da se nasali da pozove da pita,a ti ga cenis 100... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 8, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da te pitam koliko para prednja felna,prekidaci na levom heblu i brava sa kljucem.....ali bolje sto nisam...bez ljutnje ali cene su ti kao za motor iz 2010te god,a ne kao iz 96...... Ja mam ovakav far na prodaju,kog cenim 35 evra na kupujem prodajem i niko ni da se nasali da pozove da pita,a ti ga cenis 100... cene su te ..naravno korekcija je moguca ko sto sam napisao ,,iskreno nije mi nesto bas hitno za prodaju , pa moze da ceka sto kazu netrazi ni vodu ni hleb , a hebli znas koliko kostaju isto kao i kod ostalih imam i 2 prednje felne ...jedna onako bez diskova i gume ... ona bi isla za 50 e , a sto se tice tvog fara i miniuranja tudjih oglasa ...mogao si da postavis temu prodajem far za 30 e ,,bez ljutnje posto sam video da i tvoji delovi koje prodajes su ko iz prodavnice skupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 8, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Na koje moje delove mislis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 8, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan sasvim nebitno ,, posto vecinu oglasa miniras ima nas koj neprodajemo svoje stvari podmecuci oglase u tudje, da bi minirali il oborili cenu ako ti se nije svidjalo ok , niko te netera da kupis ,,,,ovo su oglasi gde svako moze da stavi cenu koju misli da je ok ,,mada naravno uvek ima telefon i mogucnost korekcije ,, nemam nameru da gubim vreme prepucavajuci se s tobom ,,tako da molio bih da svoje komentare zadrzis za sebe pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 9, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo dugo sam razmisljao ali ipak moram jos nesto da dodam.....nije sasvim nebitno....ja nikakve delove ne prodajem,vec ti samo lazes....jedino sto sam oglasio na forum je akrapovic auspuh koga cenim 100evra,pa oko on ne vredi 100 evra nek ide zivot... Inace je auspuh vec rezervisan,a imao sam dosta interesovanja za njega ali hocu da ispostujem coveka jer sam mu obecao....a da vidim kad ces ti taj tvoj far od 100 evra i ostale delove da prodas....ja celu seticu 97 god sa savrsenim agregatom platio 300 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 9, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan smesnog li coveka ,,pa de ti je far od 30 e a to sto si ti kupio iskreno me brga cene su te i to ti je voleo ti ili ne ,,a dal cu ja i kad da prodam to tebe savrseno bas briga i lepo sam rekao da zaobidjes sa miniranjem tudjih oglasa ukoliko nemas sta pametno da kazess pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 10, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Far je na kupujem prodajem..sta ti tu nije jasno.....ali je zato meni jasnoo da ti nemas pojma,jer mislis da za tu prolupalu devetku mozes da izvuces sve pare sto si dao kad si je kupio....a toliko i o tome koliko znas od motorima,kad si kupio devetku,koja je najgori motor sto se tice kvaliteta posle zzr1100 i zzr 600...a mislim da si i pre devetke imao neku grobinu...al to ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim i lupam kao ti sto radis.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 11, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan sad vidim koliko pojedini ljudi mogu da se spuste nisko ,, suvisno je svakog komentara ...molio bih urednike foruma da obrisu temu da bih mogao da postavim temu i zalkjucam za dalje komentare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...