atila76 0 Napisano Septembar 13, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Rumenka Motocikl: Kawasaki GPZ 500 s, Suzuki rf 600, Honda cbr 600 f3, BMW R1100 RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima. Ja sam Atila iz Rumenke. I od malih nogu ljubitelj motocikala. Od motocikala imam Jawu CZ 175 iz '67 koja mi pretezno stoji. Vas forum mi je puno pomogao oko kupovine motocikla (iskustva,mane) I od ove godine sam postao ponosni vlasnik Kawasakija GPZ 500 s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10471 Napisano Septembar 14, 2015 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega Kawasakista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...