Vićsa 57 Napisano April 5, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Sveže registrovan. Nova cena je samo 100 evropskih veća - €3400. Malo svežije slike. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 18, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Sezona je zvanično počela, šta čekate? Da napomenem još jednom. Ne krijem da stvarno želim da promenim motor, pa sam spreman za dogovore (ako imate neke na umu). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 22, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi u obzir i zamena za jeftiniji motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano April 22, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A za brži, jači, mlađi. ..... i ako treba doplaticu 100 eura, jednom se živi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 22, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi mi "poso" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 22, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da zameris... srecna prodaja.Motor je prelep Ali mjenja Bavarca za Japanca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano April 22, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Znam, na žalost,već smo pričali o tome.Inače,ovaj BMW R1100R mi je jedan od najlepših motocikala ikad napravljenih. Odmah iza RD07 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odličan i lep motor! Pre nego što sam kupio V-Stroma, više puta sam se vraćao na ovaj oglas i gledao ga, ali su godište i već napravljen izbor prevagnuli. Srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni jasno kako se neki krsevi od 1000e prodaju za nedelju dana, a nesto ovako ide mnogo tesko Motor prelep, srecna prodaja.. Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto nemaju svi polozeno za autobus 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 23, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je ciljna grupa za ovakav motor ipak neka ozbiljnija populacija, da ne kazem "starija". Lep je to motor i sve, ali ne vidim da ce neki mladi vozac uzeti ovakav motor. Ovo je vec za opustanje i lagano kruziranje po putu. Vecina mladih se opredeli za nekog R-a, jer hoce da osete kako je voziti sport motor. Ali vratice se oni posle nekoliko godina, i uzeti recimo ovo ili Vstroma ili sta znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan A ti hoćeš da kažeš da su u većini "mladi" kupci za koje nije ovo jer ne mogu da se klin*e? Pre bih rekao da je cena faktor. Mladima je odličan i neki stariji od njih, ali R i do 1000€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 23, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, hocu da kazem da mladi vozaci uglavnom gledaju zujalice. Znam zato sto je celo moje drustvo kao i ja pocelo sa automaticima, APN 6 i tako to, pa onda preslo na "ozbiljne" kubikaze, 600cc i to R-ovi, pa tek sad razmisljaju da uzmu neki touring motor, sa kojim ce putovati malo po "svetu". Stariji i iskusniji vozaci znaju kakav je ovo motor i koliko vredi, zato sam rekao da su oni vise ciljna grupa za ovaj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano April 23, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je ciljna grupa za ovakav motor ipak neka ozbiljnija populacija, da ne kazem "starija". Lep je to motor i sve, ali ne vidim da ce neki mladi vozac uzeti ovakav motor. Ovo je vec za opustanje i lagano kruziranje po putu. Vecina mladih se opredeli za nekog R-a, jer hoce da osete kako je voziti sport motor. Ali vratice se oni posle nekoliko godina, i uzeti recimo ovo ili Vstroma ili sta znam. Au bre, pa ja po vama ispadoh neki matorac,..... a tek mi je 58 godina . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 30, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ponudu sezone iskoristio je Jasminko. U zdravlje da ga služi Može lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...