bugsy 380 Napisano Septembar 11, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me gde sve montirate akcione kamerice. Ja sam probao onu snorki varijantu na vrhu kacige i pri vecim brzinama je veliki problem jer povlaci kacigu. Koliko vidim jedina meni dopadljiva pozicija je ispod vizira, tzv mouth mount. A to izgleda onda limitira samo na goPro kamerice zbog nosaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 95% na kacigi sa strane . Probao i na kormanu , pozadi na onom rukohvatu , na nosačima za bisage , na nozi , unapred unazad Problem ima kombinacija vibracije motora i lošeg puta , dođe do talasanja snimka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Septembar 12, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam brobao čak i na vizir motora i nosač retrovizora ali ima vibracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 12, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedan snimak YT zeznuo zato sto sam dozvolio da odrade njihovu stabilizaciju zbog loseg puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Septembar 12, 2015 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedina stvar sto se meni kod Gopro ne sviđa je njen oblik, ne znam šta su mislili. Zato sam pre više voleo Contour a sad Soni kameru. Kacenje sa strane je ok kompromis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 12, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Čime se kači Soni kamera sa strane? Nisam video taj dodatak Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 12, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Uz Sony as20 dobija se u paketu i taj zglobni nosac za kacenje sa strane. Burazer je u pakovanju to dobio, ja npr. nisam jer sam uzeo drugu kombinaciju nosaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 12, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sliku tog nosača jer ja imam neki sa elastisom ali on je više za na 'golu' glavu. A za kacigu sam našao samo onaj donji nosač za stopicu. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Septembar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedan snimak YT zeznuo zato sto sam dozvolio da odrade njihovu stabilizaciju zbog loseg puta. Imas opciju da vratis na original video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Septembar 13, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 13, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imas opciju da vratis na original video. Iz nekog razloga nije htelo. Mada nije to ni bitno. I dalje mislim da je ova pozicija ispod vizira najbolja jer daje napriblizniji utisak kakav i sam vozac ima, a da pri tome ne povlaci kacigu pri vecim brzinama. Nista ga nisam razumeo, ali ova AS20 deluje mnogo bolja. Ali opet nju ne bih mogao da postavim na zeljenu poziciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga nista nisam razumeo sem da je AS20 ocenio kao najlosiju od te tri. Mada i meni se sama slika najvise na njoj svidja. A vibracije bi mozda mogle da se smanje drugacijom montazom gde je crvsci spoj i gde se manje prenose vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Septembar 13, 2015 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja za gopro da se montira na bradu, bez upotrebe stikera Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 13, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo screenshot od današnje vožnje... dakle kamera namontirana vakum nosačem na rezervoar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 14, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga nista nisam razumeo sem da je AS20 ocenio kao najlosiju od te tri. Mada i meni se sama slika najvise na njoj svidja. A vibracije bi mozda mogle da se smanje drugacijom montazom gde je crvsci spoj i gde se manje prenose vibracije. A zasto je najlosija jer mi deluje da je slika najbolja ili ja nemam pojma o kvalitetu slike? Dobra ideja za gopro da se montira na bradu, bez upotrebe stikera Sent from my iPhone using Tapatalk A da li moze da se zatvori lepo vizir na svim kacigama? Evo screenshot od današnje vožnje... dakle kamera namontirana vakum nosačem na rezervoar... Ne prihvatamo slike gde obrtaljka nije u crvenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i ja kazem jer i meni slika izgleda odlično na as20. Jedino vibracije su malo uvećane. Tu je pominjao nešto tipa image stabilizer . Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 14, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo screenshot od današnje vožnje... dakle kamera namontirana vakum nosačem na rezervoar...Ne prihvatamo slike gde obrtaljka nije u crvenom Haha a ne...Kako sam na putu da selim odlučio sam da odložim na kratko kupovinu motora dok se ne smjestim u novi dom a do tada vozim od drugara R6 kada je to moguće... A gle oko ovog mounta kao sto si napisao, sigurno se niti jedna kaciga ne moze zatvoriti do kraja ovako i isto tako je sigurno da je takva voznja iznad 80 km/h nemoguca jer kod vecine kaciga dok je vizir otvoren 2mm odmah vjetar duva direkt u oci... P.S. evo kratki video kuling and styling hahah' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 17, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2 ili 3 vikenda testirao par kamera po FG, monitranje na retrovizore, na masku na bisage... uzas zivi sve. Nisam imao one za kacigu da probam, tako da mi je realno propao test kamere. Poredio sam kineza aktuelni i novu TomTom Bandit kameru. Snimsci su toliko puni vibracija da sam odusta od kacenja bilo gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 17, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, stvarno su nam losi putevi. Ne znam da li je tako na svim tipovima motora ili samo na ovim sa krucim amortizerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 17, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao na xt600e i na gsx600f, jedan trese zbog 1 cilindra drugi sto je krut na losem putu. Jbg, stvarno su nam losi putevi. Ne znam da li je tako na svim tipovima motora ili samo na ovim sa krucim amortizerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Најбоље место за монтирање (по мом мишљењу), са леве стране кациге, тако да хвата браду и визир кациге. И не знам да ли ја трипујем, али чини ми се кад је тако монтирана да је фокус баш на тој бради и визиру и не осете се те вибрације. Кад се монтира на врх кациге тако да снима само пут испред, и најмања вибрација се осети, и ја то не могу гледати. То ми је убедљиво најгоре место. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 17, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao na xt600e i na gsx600f, jedan trese zbog 1 cilindra drugi sto je krut na losem putu. Sr@nje... Znaci ostaje kaciga kao jedina opcija. Најбоље место за монтирање (по мом мишљењу), са леве стране кациге, тако да хвата браду и визир кациге. И не знам да ли ја трипујем, али чини ми се кад је тако монтирана да је фокус баш на тој бради и визиру и не осете се те вибрације. Кад се монтира на врх кациге тако да снима само пут испред, и најмања вибрација се осети, и ја то не могу гледати. То ми је убедљиво најгоре место. Meni se ne svidja kada je sa strane. Nisam probao ali mi nekako kvari simetriju A pogotovo kada u kadar upada kaciga, to mi se tek ne dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4385 Napisano Septembar 17, 2015 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Meni omiljeni ugao snimanja jeste sa grudnog nosača. Zavisno od vrste motora ovo je manje ili više izvodljivo zbog ograničenog podešavanja kamere po visini (kod motora gde je vozač nagnut napred verovatno će uglavnom snimati rezervoar i instrument tablu). Ta opcija je za asfalt savršena. Van asfalta se opet javlja problem promene ugla snimanja zato što se vozač dosta pomera, naginje napred-nazad i tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Septembar 18, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan На носач ретровизора. Мислим да је ово употребљиво за моторе којима ретровизори иду са оклопа, а не са управљача. Вибрације скоро да не постоје: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 18, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ovo biciklom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...