Bruno 68 2709 Napisano Septembar 19, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna poruka za Milenka. Kad god ti kazu da si zalutao, da znas da to nije istina. Uvek si medju prijateljima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, super je bilo, druzenje, voznjica, ekipa, vreme, voda. A o gulasu da ne pricam Pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Septembar 19, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji su danas bili a NAJVEĆI kuvarima i organizatorima. Pozdrav takođe svima koji me znaju a i onima koji me ne znaju. Nisam siguran da sam se svima javio koje znam pa se izvinjavam ovim putem. Pojeo SAMO jedan tanjir, zbog dijete naravno ali ga je Milenko napunio do vrha. Jedva sam se izborio do kraja iako sam bio gladan. Gulaš izuzetan kao i svaki put. Vožnja do jezera protekla bez problema a vreme nas poslužilo. Deo MSC družine se jedva dovukao do kuće, da smo mogli polegali bi negde usput. Sledeći put nosim ćebence da odremam malo posle klope . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano Septembar 19, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstoru za kotlicem i celoj ekipi koja je bila danas! Evo nekoliko izdvojenih slika, link ka celom albumu je na kraju posta. BJB Gulas 2015 album 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 20, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,negujmo mi ovu tradiciju... Sashac druze ovo si lepo rekao Moramo se truditi svim silama da se ovakva druzenja redovno odrzavaju Bilo je jako lepo videti toliko lepo raspolozenih i veselih ljudi Mare, to sto ti propustas, ne znaci da se ovo ne odrzava redovno .... sam naslov ti kaze BJB Gulash V , naravno da ima ko razmislja o tome i odrzava tradiciju. Ajmo ljudi, dajte fotke, da arhiviramo album...Mare, ti si pravio one profi , cekamo ih . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 20, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Da se zahvalimo na svemu, super je bilo sve. Takodje veliko hvala Vladi, Pedji, Milenku na pripremi lepog dogadjaja, naravno one koje sam zaboravio pozdravljamo jos vise. Sledece godine da ponovimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 20, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na baš lepom druženju i vožnji Naročito ste se pokazali i donacijama za Sremčicu i Kulinu, VladaSD će dati izveštaj o tome. Imam nešto slika, sad ću da sredim i postavim Kad ćemo opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada penzos 6 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: xt 600 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada samo krenuli za Beograd Dejana bandita 1200 startovale dve jarebice. Jednu je promasio a drugu je nokautirao. Bili je prelepo druzenje. Pozdrav svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 20, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kratki video od juče na ulasku od šetališta jezera ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 20, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo Gocinih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano Septembar 20, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome ne radi link koji sam gore postavio do celog albuma sa slikama (trazi Google nalog da bi se moglo videti), ovo bi trebalo da radi: https://drive.google.com/folderview?id=0Bx5-2_06aaY9dll5MXQxd0RoOG8&usp=sharing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 20, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 20, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 20, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga još jedan video, pregled kolone... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Septembar 20, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Al' je gulas bio dobarrrr,tih ,,pola sata'' je vredelo cekati,smoki i ostale grickalice su pomogli da se taj dugi vremenski period izdrzi,ali vredelo je cekati. Svaka cast majstor Milenku na gulasu,prava je majstorcina,moramo kuvarku kapu da mu kupimo. Predivna voznja,predivan dan,fenomenalna ekipa. Svaka cast organizatorima,vi nikada ne omanete,sve bude na nivou. Kada sam vas cekao u Grockoj na pumpi i kada ste naisli,srce samo sto mi nije iskocilo ,ceo sam se najezio,taj osecaj kada 50+ motora ide u koloni i grmi,fenomenalan osecaj. Snimak cu obraditi i postaviti cim budem bio u mogucnosti. U povratku smo malo isli po njivama Punisa,Bruno i ja,trazeci auspuh koji je otpao Punisi na putu,sreca pa Bruno ima oko sokolovo,a Punisa je sada gori od naseg drugara Darka koji nema DB killer . Veliki pozdrav od Vuka i nadam se novoj voznjici i druzenju sa celom ekipom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Septembar 20, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan I mi stigosmo kuci...trece poluvreme bese naj bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Septembar 20, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 20, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan E i od mene za kraj kompletan film gulašijade iz moje perspektive. Gledam film, prisećam se vrućeg i ljutog gulaša, dobrog i opuštenog društva, prelepog Srebrnog jezera i fenomelne vožnje. Uživajte u filmu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 20, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Prvo svaka cast lovcu na ukusnom ulovu, pa cestitke kuvarima sto su taj ukus sacuvali i obogatili...Gulas je bio prva liga, sad mi je zao sto nisam uzeo repete ali tad bi to bilo prejedanje ali danas bih mogao opet Kolega illuminated je pokazao pravi duh druzenja, cilj ne bira sredstvo pa makar ono imalo 2 tocka vise Uvek je prijatno biti u gomili nasmejanih i raspolozenih ljudi, covek se jednostano napuni, pozdrav znanim i neznanim! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 20, 2015 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sve slike:https://drive.google.com/folderview?id=0B2m3ga1ZQiOLM3d2bEtCVTA4SnM&usp=sharing 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Septembar 20, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke. Cekamo da vidimo I film sa ulaza u Grocku od Vuk991 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Septembar 20, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svaki put sa vama nekako odmor ,ali mnogo duzi od tog dana ili dva koliko provedemo zajedno jer sam uvek jos nekoliko dana posle toga raspolozen Hvala vam na organizaciji! E sad auspuh i nije morao da mi otpadne ali shvatio sam kako je biti Darko i svidja mi se,ljudi se sklanjaju. Tako da razmisljam i da ga ne vracam Bruno i Vuk sumi pomogli da ga nadjem i ako sam morao da ih jurim jedno 5 km da ih obavestim Bruno- soko tica ga je spazio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...