Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 19, 2015 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arakis & Goca2. pedjbgd & Kaja3. Marre & Juca4. Sashac& Ana(izdrzacu)5. marko4522 i Petrana6. Bojan transalp7. MICALXC & Maja8. Caparin9. Djomla + 110. BaneVuk5811. Igorxt & Ivana12. Zeka i Bilja13. dejan-bandit14. VladaSD & Vesna15. ZEMZEM16. SharkY & možda nežnijapolovina17. illuminated18. Bruno 6819. Punisa + jedna20. Lucky Vladano + Gabi21. Sale-kum i Vesna22. BigDaddy23. Mikeli24. Kumche i Zorka25. Vuk99126. Marko Zdjelar27. Bocca28. Boccin kumara Dusan29. Lukabx30. Nicolas31. Tiamat32. duk2733. Lawyer & Gaga34. Nikola99435. BokyBoy+GR4636. sasazr37. mradomir38. Golub39. Goran- Erceg manufaktura40. Brzotrz i Sanja41. Clau42. djomla+143. tatkonadzeja44. skiboban sa sinom45. Vlada penzos46. Darkob+247. Miljan48. Milovan49. Aky50. Malenov51. Detektiv Kokni Kol52. Dr. Bane i moja suvozackamalenkost ( kad je dobrodrustvo mora se doci pa makari kao suvozac )53. Rale7654.markonitogen55.Vladan ( moj matori)56.Stevan (Burazer) 57. Denkem 58. Krmco i kolega 59. Nikola 60. Galand i Ana 61. Usamljeni jahač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Septembar 19, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arakis & Goca2. pedjbgd & Kaja3. Marre & Juca4. Sashac& Ana(izdrzacu)5. marko4522 i Petrana6. Bojan transalp7. MICALXC & Maja8. Caparin9. Djomla + 110. BaneVuk5811. Igorxt & Ivana12. Zeka i Bilja13. dejan-bandit14. VladaSD & Vesna15. ZEMZEM16. SharkY & možda nežnijapolovina17. illuminated18. Bruno 6819. Punisa (solo)20. Lucky Vladano + Gabi21. Sale-kum i Vesna22. BigDaddy23. Mikeli24. Kumche i Zorka25. Vuk99126. Marko Zdjelar27. Bocca28. Boccin kumara Dusan29. Lukabx30. Nicolas31. Tiamat32. duk2733. Lawyer & Gaga34. Nikola99435. BokyBoy+GR4636. sasazr37. mradomir38. Golub39. Goran- Erceg manufaktura40. Brzotrz i Sanja41. Clau42. djomla+143. tatkonadzeja44. skiboban sa sinom45. Vlada penzos46. Darkob+247. Miljan48. Milovan49. Aky50. Malenov51. Detektiv Kokni Kol52. Dr. Bane i moja suvozackamalenkost ( kad je dobrodrustvo mora se doci pa makari kao suvozac )53. Rale7654.markonitogen55.Vladan ( moj matori)56.Stevan (Burazer) 57. Denkem 58. Krmco i kolega 59. Nikola 60. Galand i Ana 61. Usamljeni jahač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7747 Napisano Septembar 19, 2015 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan [/url]">http://http://postimg.cc/image/8dwon0a4h/'> Dal' sam nešto zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 19, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se klope tice, a znajuci kakav je odziv bio prethodne dve godine, ja sam iskusno pitao PedjuBGD koliki su ti bambiji koje je zgaz.... pardon, ulovio, i treba li da hvatam celo kolone, ili moze i zacelje Drugari nemojte nista da se sekirate klope ima toliko da ce i da ostane..... pakujte se i polazite i ne zaboravite kupace gace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 19, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sto se klope tice, a znajuci kakav je odziv bio prethodne dve godine, ja sam iskusno pitao PedjuBGD koliki su ti bambiji koje je zgaz.... pardon, ulovio, i treba li da hvatam celo kolone, ili moze i zacelje Drugari nemojte nista da se sekirate klope ima toliko da ce i da ostane..... pakujte se i polazite i ne zaboravite kupace gace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 19, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan [/url]">http:// Dal' sam nešto zaboravio Kamp prikolicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Rek'o bi do sada najbrojniji gulas,tek je bilo 8:40 Fizicki na poslu,u mislima putujem vodjen mirisom gulasa :D . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 19, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Eve nas kuci, varimo fantastican gulas! HVALA SVIMA !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan lep dan,lepa voznja jos lepse druzenje uz zakasneli ljuti gulas...al vredelo je...ps ako ste kojim slucajem nasli mrtvu jarebicu posle kruznog toka jedno 200 metara...ja sam je nokautiraoooo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 19, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gulaš je bio vrhunski..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Super gulas, super provod....divni ljudi! Gde su slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Septembar 19, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi za gulaš! Vrhunska klopa...fenomenalno druženje...odličan kupanjac...vožnja kući uz zalazak sunca...ma iiiidii... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Septembar 19, 2015 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Bilo super...svaka cast za organizaciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Septembar 19, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi, super je bilo, gulas je bio vredan cekanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Septembar 19, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Kako je meni ovo bilo prvo druzenje, fantasticno je bilo upoznati vas i zajedno jesti gulas. Hvala vam puno. Pozz iz Majdanpeka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg manufaktura 49 Napisano Septembar 19, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd, Dr. Ivana Ribara blok 45. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo beše,al kratko...Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Odlična klopa. Kuvari položili :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlican gulas! Ubise me dva tanjira, pijem,vodu kao kamila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 19, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata dobilo je sasvim novu dimenziju...Milenkovih pola sata...to vam je odprilike kao 4xonih pola sata na koje smo navikli... Ali ne menjamo mi naseg Milenka ni za brdo bambija...ovaj karamela.Pa sta reci-kad se okupi najdivnija omladina i blesavi matorci...Ljudi moji,negujmo mi ovu tradiciju... Ah da zaboravih ...prvo smo imali sta se gubis ko Milenkova navigacija...sad imamo sta si bre ljut ko Milenkov gulas...Polako ulazi u legendu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 19, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo sam pojeo treci tanjir ali oteo mi moj rodja Bruno...Na moje oci je pojeo pasulj,pa tri tanjira gulasa-ljutog i onog drugog ljutog,a nisam mogao ni sendvice da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 19, 2015 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,negujmo mi ovu tradiciju... Sashac druze ovo si lepo rekao Moramo se truditi svim silama da se ovakva druzenja redovno odrzavaju Bilo je jako lepo videti toliko lepo raspolozenih i veselih ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 19, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ево, другари, после Божићног одласка у Сремчицу 2009. ово ми је тек други пут да будем у друштву БЈБ и то после четири године без мотора. Штета што не познајем скоро никог уживо. Гулаш шест језика говори, локација боља не може да буде и да се хтело, упознало се пар људи, возио се мотоооор... Посебан поздрав и захвалност за боббра , поздрав и за голуба и остало друштво које беше за столом. ... баш ми онако леееп повратак у бајкеризам! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 19, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan 'bes takav gulas kad ja moram pizzu da veceram posle dva tanjira. :) Hvala na drustvu i organizaciji, video par dragih ljudi upoznao par novih provozao 300 km a sutra nastavak niz Dunav. Pozdrav iz Kladova Послато са GT-I9301I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Septembar 19, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo sam pojeo treci tanjir ali oteo mi moj rodja Bruno...Na moje oci je pojeo pasulj,pa tri tanjira gulasa-ljutog i onog drugog ljutog,a nisam mogao ni sendvice da nadjem Ja sam na dijeti jos od voznje dunavskom magistralom. Strpljivo sam iscekivao Milenkovu majstoriju . Sve je super moglo je da se desi da mi dodjemo na Srebrno jezero a da gulas bude u Velikoj plani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...