Endurac 958 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kolegi i meni treba manji prostor za adv. kancelariju u centru grada, ako neko ima nesto zaniljivo i povoljno nek javne. Pozz i hvala unapred Marko PS. Takodje, ako neko ima manji stan u centru a nema nekog da o njemu vodi racuna, tj da ga servisira, a hoce da ga iznajmi, moze i to, o cemu cemo se posebno dogovoriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 8, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan mali savet, neka pogleda trzne centre, ima lokala za smesne pare da se iznajme..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Tc milenium na obilicevom, ima praznih lokala, gledao sam bas skoro ali ne nadjoh nista sto bi odgovaralo nameni.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, odlicne ideje, sve cu da pogledam..,, setih se i Cumica jos, i neko mi rece da u htl Slavija ima isto na 1 spratu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 9, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li Sajkaska, stan od 27m2 na 2 spratu, 150 eu? Useljiv odmah. Ako te zanima, tel znas. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 9, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala matori moj, malko nam trenutno neodgovarajuce , ali....imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4997 Napisano Septembar 10, 2015 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno već znaš. ali meni je veoma bitno da blizu kancelarije ima parking i zbog ljudi koji dolaze i zbog onih koji rade tj tebe, a naravno poželjno je i Pošta(još ako radi normalno tj do 7) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Septembar 10, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Covek radi samo sa bajkerima pa nema problema za parkiranje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 10, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je tacno i ispravno.... zapravo je najmanje bajkera, tako se nekako pogodilo ove godine, sto mi je zapravo i drago. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...