srbbenda 96 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ово је лудило,да стока без надзора лута магистралом:http://www.novosti.rs/вести/планета.480.html:566026-Улцињ-Погинуо-моториста-налетео-на-бика Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 7, 2015 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošao sva sreća nisam naleteo na konja u tunelu. Video sam ga tek kad sam prošao pored njega ... Neka počiva u miru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nije to stoka, stoka je onaj što je pustio životinju da slobodno luta okolo. Nadam se da će stoka da dobije barem par godina, pa i sledeći kome se to desi, pa i onaj poslje njega još više, pa da onda malo dignu kriterijum, pa kad skontaju da se za to može dobiti 10 godina da počnu malo obraćat pažnju kuda im se kreću domaće životinje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 11, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Neka covek pociva u miru, ali skoro sam siguran da nece tu biti neke preterane odgovornosti..... na tom potezu je moj kolega sa sluzbenim Yugom udario magarca. Misleci da ga je ubio, kolega otrci do policijskog punkta, dok se vratio sa policajcem, magarac se osvestio i otisao.....zamalo da ga osumnjice da je coveka udario. Inace domace zivotinje su sasvim normalna pojava za put Bar-Ulcinj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...