ElHuron 1 Napisano Septembar 5, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Leonardo 250 st Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari... Ja sam Sale iz Kikinde, 88. godiste,nov sam na forumu pa reko da vas pozdravim! Trenutno vozim leonarda 250 st. Inace na dva tocka cam od devete godine, godinama vozim i suzanu k7 1000, ali na zalosti nije moja, slepam se od drugara dok finansije ne dozvole da priustim sebi nesto ozbiljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i welcome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolayamahadriver 0 Napisano Septembar 11, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzr 125 4FL Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drustvo,novi sam na forumu prvi put ulazim inace zovem se Nikola 98 sam godiste ponosni vlasnik yamahe tzr 125 4FL... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...