Motorcyclist 25565 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Miki Mecava said: Prvi put je vozim, ali kazem posle 7000 izgleda jako dobro, kao da ni na pola nije jos. Boki mislim da gresis, da razlika izmedju ST i GT nije tezinska nego je jednostavno naslednik tj nov model GT pa posle GT2. Ne postoji gora guma od te, doduse ne trosi se nista Ima gorih, bilo koji Dunlop xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25565 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inace pored Michelina i Pirellija, gotivan mi je Continental. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6815 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5395 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Angel GT ide i na lakše motore. Konkretno novi Suzuki SV-7GX nosi Pirelli Angel GT II. Konkretno, GT II je razvijena iz ST gume. GT je putna guma, nema veze sa time da li je motor teži ili lakši. Dokaz za to je da se prvi i u dimenzijama za lakše motocikle (npr. 160/60 18) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5225 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 1533 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Tracer 7 ide na Road 6GT, ista priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 130 Napisano pre 1 sat U prolazu, 43 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, BokyBoy je napisao: Dve razlicite gume brate Pirelli Angel GT vs Angel ST: Sport Touring Comparison WWW.BLACKCIRCLES.COM In this article, we take a closer look at how the Angel GT compares with the Angel ST to help you choose the right tyre for your riding needs. Ako sam dobro razumeo u tekstu isto kazu da je GT naslednik ST. Bilo kako bilo ja sam na GT i jako sam zadovoljan za sada gumom, sto sa saputnikom i prtljagom sto sam i malo zustrija voznja. pre 40 minuta, Motorcyclist je napisao: Ima gorih, bilo koji Dunlop xD Gresis jako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10941 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 2110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan GT je dvokomponentna guma, i prednja i zadnja dok je kod GTII samo zadnja. Ovo zbog bolje upravljivosti jer su jednokomponente gume mekše po celoj površini dok je opterećenje na zadnjem delu. Dvojka ima dodatne uzdužne šare za bolje odvođenje vode, i to je kao unapređenje... Oznake A znače da je konkretan model za teže motocikle/veća opterećenja. Npr. za moj motor dobra je dvojka ukoliko se pretežno vozim solo ali ako se često vozim u paru ili tovarim sva tri kofera ili često vozim autoput (a pogotovo sve nabrojano) onda ima smisla uzeti A verziju. Promenio pre 42 minuta član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2561 Napisano pre 1 sat Drug član, 700 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt potegnuh temu iz istorijala a potvrdih da ne tabacim motor kako treba Deda ko deda Moje gume su matore,a vozim cesto serpentine po Savniku i Durmitoru jer mi zena iz Boke pa cesto idem dole...jednom mi pustila zadnja u Savniku i drzi jbm mu misa dobro. Juce pitao maestra sto mi odrzava motor sta da kupim zbog matorosti kaze miselin i mitas i danlop jok... Pireli moze. On cepa za sezonu par jerbo mu takav karakter. Stizu nove za 270e okvirno krajem meseca(ovde tolko kosta Mitas. ) Kod Motociklista je mahom pravac...kod mene se ide na kotu na kafu a Rudnik zna se kakav jeAngel je za mene dobar izbor jer ne znam da se trkam... a i tovari se da sve gledam u retrovizor stoje li bocnjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3698 Napisano pre 59 minuta ODUSTO OD DIJETE, 3061 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist grešiš mnogooo, već drugi set Dunlop guma. Roadsmart 3 i 4. Prezadovoljan kako drže u krivinama i koliko prelaze. Doduše ja vozim sporo i oprezno pa možda nisam neko merilo, neka Boki kaže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18183 Napisano pre 58 minuta Integrisan, 8843 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Roadsmart IV je dosta dobro ocenjena guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25880 Napisano pre 7 minuta (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 3064 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport, Suzuki Hayabusa Limited Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, po preporuci, uzeo da probam Sport Smart MK4, zbog dyno tuninga sam namontirao samo prednju, zadnja ceka montazu u ponedeljak vrv, presao sam oko 500 km sa novom prednjom i mogu vam reci da sam odusevljen gumom , imao sam bas dobro peglanje sa njom po krivinama i bas jaka kocenja i guma drzi bolesno, ima mnogo bolji fidbek od S22 i nekako mi je preciznija, upravljivija, mogu misliti kad se upare kako ce da rade...odavno nisam uspeo da prednju gumu oborim do kraja, uvek ostane po par mm ali Dunlop ima drugaciji oblik i ide do kraja bez problema... Al ovo je tema o Pireliju... mmm, kako miriseeee..... Promenio pre 2 minuta član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...